И след всичко,което стана е ясно,че ще сменям личната.
Заведох Алекс преди 2 седмици-зачервено гърло,нещо като антибиотик,но не точно.Съгласих се,трудно но се съгласих.
След 1 седмица пиене на нещо като антибиотик-няма подобрение.Отиваме пак-пневмония
Няма да ви казвам как се почувствах.Направо побеснях,защото съм почти сигурна,че ако се бяхме лекували с правилното лекарство нямаше да се стигне до тук.Сега вече се пооправя,но съм натоварила бабата и вече втора седмица го гледа.А и днес в ясленската тема ми съобщиха,че след пневмония поне месец трябва да се възстановява и да не ходи на ясла.Да са ни живи и здрави бабите

Мисля след тази пневмония да изкараме един хомеопатичен курс за укрепване на имунната система.Момичета от Плевен,Сисс-от Г.Оряховица,препоръчайте някой,ако знаете.

Успях да изгледам новите снимки на Калина(Илит) и Галена и Калина(Ларсен).Много пораснали тези деца
Особено Калина на мама Ларсен ми се видя толкова голямо момиченце.Сладурани!!!

Бързо оздравяване на всички болни мъници!
Ели,благодаря ти за темичката
Миналата година на Банско се качихме да се попързаляме с шейната и да видим тати как кара. Имаше малки скиори, на фона на величествените планини изглеждаха наистина мноооого малки. Като застана обаче Ида до тях... хм... бяха поне с 1 глава над нея 
Като ти дойде до гуша да те ритат малки крачета по цяла нощ се сети за нас и ще ти олекне! При нас и двете девойки вече се пренесоха в спалнята.
ще си пречупи езика, няма къде да ходи
/ 

То било нормално за децата дори и излекувани да кашлят. Ужас просто.
взимам я щастлива, изскача от стаята като куршум и започва да обикаля и да отваря и затваря всички шкафчета, не мога да я спра за да я облека и да си тръгнем. Само днес вече Петък, явно й идва много 5 дена емоции и малко мрънкаше като я оставях, но в рамките на нормалното.