"АПРИЛче с поглед сладък очаква коледен подарък"

• 12 224
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,
много ранобудни кукувици сме се събрали тази сутрин в темата Mr. Green

# 136
  • Чехия
Здравим мами я сетете се кой ни дойде нощес на гости..

Поздрав от снежна Чехия.

Добро да е Ели..хайде и кафе от мен с кифличка

# 137
  • Попово
ехеееееее ivalex, честит първи сняг  Hug спомена от най-снежната ми зима е от Вършец, когато ни затрупа с Генчо когато беше на 1 годинка и не можахме да си тръгнем до април Simple Smile

# 138
  • Чехия
Да, да и аз имам много спомени от Вършец...имах там най-прекрасното детство...Снежни утрини, миризма на бабини мекички и чай от щипки..

# 139
Иве, честит снежен гост! Пратете го насам и ние да му се нарадваме. Моите най-красиви детски спомени също са свързани с белия снежец....ей... newsm76

Aya
, страхотни са ти юнаците, дано не се разболяват тази зима повече! А на теб ти се възхищавам как успяваш да насмогнеш с толкова много неща!   bouquet
 От моята 30-годишнина миналата есен имам страхотен спомен. Направихме си градинско парти, времето беше златно-есенно и това беше и денят, в който Томи навърши 6 месеца и получи първата лъжичка "твърда" храна.

цитруси съм дала, но мед не!

# 140
Ivalex, голяма красива Баба Зима Ви очаквай май! Ухаааа!

Моите сладки детски спомени са свързани с Трявна и Вонеща вода. Общо взето, моите родители са ни водели с брат ми повечко в Стара планина...

Варненско общо парти: вече сме аз, Denisimo и TanyaSSK. Днес към 11 часа ще нося капарото (по 10 лв на човек) и ако има още желаещи, бързо да размислят и да дам парички и за тях  Hug!

# 141
Здравейте,
Много съжалявам, че оставих висяща темата, но........... ще разказвам по-късно.
Само ще драсна, че Фъни е зает единствено на 26-ти от 18,30-20,30, всички останали часове са свободни, но тези са най-удобните и за нас. На 27 целият ден е свободен............
Предварително се извинявам, ако вече сте обсъдили темата, но не съм чела последните 3-4 страници от темичката ни, а в момента нямам време...............ще чета после
Приятен ден ви пожелавам от сърце Simple Smile

# 142
Добро утро и от нас!

Иве,честит първи сняг!Каква хармония само!

Ради,опасността от ботулизъм почти изчезва след 6-я месец на детето,но се приема че след годинка вече няма никаква опасност чрез мед детето да има ботулизъм Peace

# 143
Ради,опасността от ботулизъм почти изчезва след 6-я месец на детето,но се приема че след годинка вече няма никаква опасност чрез мед детето да има ботулизъм Peace [/b]

Абе, знам аз, ама страх лозе пази-ще изчакам до 2-рия РД. Иначе ще ми е много по-лесно да подслаждам с мед, отколкото да стържа плодове наситно в чая например.  Peace

# 144
Ради,опасността от ботулизъм почти изчезва след 6-я месец на детето,но се приема че след годинка вече няма никаква опасност чрез мед детето да има ботулизъм Peace [/b]

Абе, знам аз, ама страх лозе пази-ще изчакам до 2-рия РД. Иначе ще ми е много по-лесно да подслаждам с мед, отколкото да стържа плодове наситно в чая например.  Peace

За целта се продава фруктоза  Hug! Имам приятелка, която не консумира захар, а всичко подслажда с фруктоза. А каква торта съм яла с фруктоза, вълшебна!

# 145
Здравейте  Simple Smile

Ivalex честит първи сняг. Колко красиво изглежда, но аз за съжаление предпочитам от топлата стая да се радвам на красивия сняг през прозореца. Хич не ми се стои на студа отвън, а на децата милите им дай цял ден да играят на сняг с червени бузки.

За храната - със сина ми бях мнооого по твърда и непреклонна. Захар, шоколади, бонбони и чипсове до навършване на 3,5год. не беше близвал, нооооо  сега покрай него ми е абсолютно невъзможно да ограничавам Йоана. Опитвах се, но не става. Не може да гледа батко си как яде чипс и да се облизва около него а аз да не й давам. Просто гледам да ограничавам количествата, та моята хубостница е яла (опитвала) вече абсолютно всичко: цитруси, мед, чипс, шоколад, близалка, пържени картофи, даже и от садвича от Макдоналдс на батко й съм й давала  Embarassed и т.н. и т.н. абее не се сещам нещо което да не е яла и да чукна на дърво си е ОК, не ми е направила алергия към нищо. Знам че не е хубаво, нооо моля другите майки (Марта, Све, Ара, Стайл и мн.др.) с втори по-големи деца да кажат и при тях ли е така  newsm78

Лек ден

# 146
  • София
90% на 26 не мога да дойда. Ако стане за 27 ще е супер  Hug Ако Алекси може на 27 ще е супер.

# 147
Ехааа, Ива, честит първи сняг! Дано и тази година ни ощастливи! Тук мноогоо рядко вали, за 3г. миналата беше за първи път, но пък какъв сняг беше...
Мед и аз не съм давала още и смятам да почакам поне до 2г., а цитруси отдавна яде и няма проблеми засега!
Aya, разбира се, че искаме да провериш и клубчето до вас! Стига да не те затруднява много! На мен много ми допада идеята с Дядо Коледа и подаръци...мисля, че децата ще се радват! Бързо да се оправя Кико, а Бобо да се закрепи!  Praynig
Ако е за 27ми, дали не е по-добре да е в по-ранен час, примерно от 16.30-17? Хайде, давайте предложения...

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 13:22 от marini

# 148
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Аз не се включвам в коментарите за коледното парти, защото таткото тогава ще почива и не се знае накъде ще ни "отвее вятъра. Все пак си оставям една вратичка , че ако сме тук и сме здрави , че ще се включим!  Hug

Pepa_K, ами Ели много неща не е опитвала още , нищо че брат и ги яде. На него му забранявам да ги яде в нейно присъствие , просто го карам да отиде в друга стая , докато хапва някоя от "гадните" храни. Аз лично никога не му купувам нито една от гореизброените храни,/ освен шоколад/ но все ще се намери кой да му донесе , а и джобните му 100% за това отиват.  Mr. Green Ели наистина е опитвала до сега 2-3 чипсчета, 2-3 трохи шоколад, близалка - никога, мед още не съм и дала , но вече и е време и май ще трябва да я пробвам. Единствено яде всеки ден по 10-ина пръчици зрънчо , но това го правя по принуда за да я подлъжа да се качи в количката и да се приберем вкъщи , иначе са едни кански ревовееее ...

Иве
, пиши по-често и по повече , защото твоите постове и снимки ми действат вълшебно добре!!!  bouquet

Цитруси - също вече им е време да си хапнат и нашите дечица! Забраната е до 1год. , за децата , които нямат други хранителни алергии. Peace

Илитка и аз не мога да разгледам снимките ти! Какво става незнам. newsm78

Натали , страхотни снимки наистина! Не мога да се меря с професионалистите, но въпреки всичко много обичам да снимам децата и им правя страхотни /в хартиен вид/ албуми с надписи до всяка снимка- с кой са , къде, какво правят за първи път в живота са или пък просто смешен коментар ! Heart Eyes

# 149
Здравейтееееееее
Вчера дадох за първи път на Кики мед.Няма алергична реакция.А какво е това ботулизъм ??? newsm78 нещо не съм в час...,
Цитруси яде отдавна,любими са и портокалите и мандарините.Но точно за тях се имало впредвид да се започнат по-късно,затова ви и  попитах преди време дали вие давате.
Честит снежен гост,Иве! coldОчакваме снимки на снежен човек и игри в преспите. Laughing
pepa_k ,точно същата картинка е и при нас.Единственото,което мога да контролирам е количеството изядени" боклуци". Thinking
Целувки за всички и болните да се оправят бързичко! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт