Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 501
  • 273
  •   1
Отговори
# 255
Акварел и Лурдес - ама САМо с боди и в чувалче, така ли??? И крачетата им голи ли са? Дори и да са с чорапки, бедрата им голи ли са - направо така ли гислагате? Явно аз малко я навличам за сън....Ако така спите -  браво на вас!!!

Еленче, ама то у нас е доста топло, хем парното почти не е включено - седи около 23 градуса. Ако сме в София, в апартамента ни е хладно, особено спалнята, надали ще ми спи по голи баджаци! Naughty

Реянка, какъв е този магазин дето го хвалиш? Да имам впредвид нещо като сме в Софето. Simple Smile

Ася20, лек полет!

Сисеее, много сладък Дани! И Лидия пълзи по същия начин, научи се почти едновременно с изправянето! Crazy Crazy Grinning

Дидиморче, честито ви зъбче! tooth

Акварелче, честит апарат! Да снимаш много, много хубави неща! photo photo photo

И аз искам друга количка!! Моят фаворит - Jane Slalom, супер яка триколка, трябваше нея да си взема, ама! Close

Добре дошла на nina ianakieva! welcome

# 256
ехоооо..пак съм аз Mr. Green
reiana вземи ножицата и й клъцни бретона  като й пречи:peace:Да оредее не ми се вярва,по скоро обратното може да стане!Да ви кажа какво ми каза майка ми...сестра ми като е била на възрастта на Дани майка ми и е обръснала главата!Сестра ми се родила с къдрева коса и дъртите баби  и казали да и я обръсне за да и се сгъсти и за да има по хубави къдрици! Grinning
 Нали сме на кулинарна вълна сега /това  за мен е много непривично Whistling/това не мога да не го споделя с вас..Голдииии гледай за какво става въпрос Grinning ЦЪК

Дидиморке верно прическата на моя е като на Гацо Бацов hahaha мъжа ми все иска да му клъцнем опашката,но аз не давам..там му е чара бе Grinning
Дороти и ли бе душа си смени ника Crazy да взема и аз ли да се прекръстя Thinking ама не ми идва нищо на ума...предложения? newsm78

Ако още веднъж  си редактирам поста  Crazy гледате ли Грозната Бети?Мен страшно ме кефи това сериалче Peace
Ууеуе Сис не мога да си събера лигите и очите от клавиатурата. Направо се вдъхнових! Васко скоро има РД и май ще се пробвам с някоя торта (доста по-скромен вариант де), аз правих и за моя РД де, ама забравих да я снимам.  Whistling

Добре дошла Нина Янакиева   bouquet

Ясмина и ние сме на Вигантолче по 3 капки даже  Confused

Днес пак си играх с фотото и исках да ви споделя една снимка, тя не е толкоз хубава като качество, колкото като погледна Габи как ме гледа от нея, все едно разбира всичко, сякаш ми чете душата  с погледа си  Heart Eyes  - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8949681

Лека малки и големи момичета и момчета  newsm46

# 257
Милички, забравих да ви благодаря за чудесните ви коментари за мойто диване! Обичкам ви! newsm68 newsm51

И аз давам витамин Д, педито така каза Peace

# 258
Айде  пак аз Mr. Green
Лурдес,магазинчето е на Нишава(при южния пярк) и е просто най-доброто,което съм виждала!
Акварелка снимката е страхотна наистина,а според мен и като качество! Hug
Дидиморке,браво бе-даже и горен зъб вече! Честито Heart Eyes
Тя май ня Верчо количката няма само летен вариант,ама Косато Пого има-жестока е-
http://baby-market.911.bg/a2/offers.asp?p=3574889&id=5168

Добре дошла Нина Янакиева Hug
Преди малко си изкарах акъла-за първи път на беба акито не беще на бомбички,ами така по-редичко и оз виднага си помислих,че е разтройство,а пък то така трябвало да бъде! #Crazy

# 259
я да се похваля бях на 3Д концерта на U2 вчера, абе хубаво беше,  НО какъв е този концерт дето седиш НЕ пиеш бира и не пееш  странно ми беше и не ме свърташе на едно място, но така или иначе съм занемарила социалната програма до минимум така че става

Vanyivan какво стана със сондажа на очето? Как е Боян (ако сте го правили де да не съм пропуснала нещо)?

# 260
Добро утро ,
 едно кафенце
и едно поздравче http://vbox7.com/play:2f14c27c
 отиваме на консултацич и после ще се отчета

# 261
Ей, Дария, Бъни-веднамагически на отчет, че да не ви дърпам ушите!!!!
 А който още не се е настроил-да го настроя: Bon Jovi Please Come Home For Christmas и една такава зима за всички ни

Аз не се сдържах и си смених картинката в профила......направо съм се побъркала, честна скаутска!!!
  А да, и днес Самуил май става на 7 месеца!!!

# 262
Ей, Дария, Бъни-веднамагически на отчет, че да не ви дърпам ушите!!!!

Добро утро!   bouquet Ейййй....на теб не мога да откажа!  Hug
Честита месечинка на порасналото ти момче!
какво да се отчета, при нас всичко нормално. Искам и аз да се "похваля" с една снимка на Цвета, обаче съм с нов телефон и незнам как да сваля снимките от него. Та по този повод, ако някой има идея да ми сподели. Днес съм решила са правя опити да вземам урина на беба, по традиционния начин. Дано да успея...Ще наготвя един дробчета с лук малко по-късно, но разбира се след като изгледам няколко епизода на Анатомията, че все още наваксвам! Ами това е...
Лек и усмихнат ден!  bouquet

# 263
  • София
Добро утро  Hug

За протокола - зъби нямаме, както и изгледи за такива  Peace Витамин Д Косьо пие, но... когато се сетя да му давам. Напоследък гледам да съм по-стриктна, че хем са му големи кълките, хем му се потят много дланите и стъпалата (нали така беше писала и Aquariel)

"Грозната Бети" я мразя  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Вчера заради тоя сериал (който моите деца гледат за N-ти път) Косьо падна от спалнята (това му е първото падане)  върху една нощна лампа (сестра му се зазяпала в сериала). В реазултат лампата е счупена, а детето изглежда като малтретирано - с разбит нос, насинена вежда, подут под окото Sad Утре сигурно и аз ще изглеждам така...мъжът ми като се върне ще ме убие  Confused

Говорите за подстрижки - не виждам къде е проблема ?! Спомнете си, че Ася20 подстрига Оливия нула номер още в първите месеци, Криси  беше минала Никола с машинката също Peace Между другото не вярвам, че подстигването влияе на сгъстяването на косата за в бъдеще, но това е една друга тема...

Сисе, това за Гацо Бацов и аз си го помислих, но премълчах, защото се опасявах да не се обидиш. Но щом Дидиморка "изплю камъчето"...казвам си Simple Smile Но пък е и много сладък...много жив  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Абе я да ви питам - давахте ли кус-кус на Плазмон и ако да, как го приготвяте ??? На кутията пише само на италиански, пък за жалост тоя език не го владея Sad На БГ инфото е супер оскъдно - "варите 1-2 лъжици 1-2 минути". Първия път го варих около 5 мин, вчера 10 (щото Косьо точно тогава падна) и така стана супер  Peace Ама къде са 1-2 мин, къде 10  Rolling Eyes

Лек ден  Hug

# 264
Добро утроооооо!

Цитат
Сисе, това за Гацо Бацов и аз си го помислих, но премълчах, защото се опасявах да не се обидиш.
ти луда ли си???Как ще се обидя за такова нещо,еми,че като има неговата прическа кво да направим...,че той Гацо Бацов е звезда беее Grinning Даниел от сега подражава на класните футболисти Mr. Green
Ясмина Радославова ни спря Вигантола септември,защото много бързо му се  затваряла фонтанелата..каза,че декември можело пак да го почне Peace
Оффф Емма това ми е мечтата за Коледа...тиха,бяла Коледа Tired но е невъзможно!
Ванче /пак към тебе/ лелеее върху лампата Confused моя има 2 падания от леглото,за едното мъжа ми незнае!
Дидиморке по късно да дадеш отчет колко грамчета е качила на дупарата Калинка-малинка,че Дани всичко си записва Grinning и ние сме на консултация днес!

# 265
Здравейте!!!  bouquet
Еййй Емма следиш ме от късо няма забягване Laughing.
Ами при нас новото е ,че е от два дена си имаме зъбче от долу ,което малко ни мъчи но всичко ще се оправи.
Реяна относно подстригването аз водих малката да я фризират мисля ,че няма за какво да се притесняваш,че косата и ще оредее ,при нас поне няма такова нещо.
Вигантол давам по 2 капки по препоръка на педи само лятото го бяхме спрели.
Емма как е Сумо оправи ли се вече?
Чао и приятен ден отмен.

# 266
Хелоооу!

Изпратих таткото в командировка, приспах отрочето и сядам да се запиша в аналите на темата!
Айде по ред на номерата:
Sisee, двойноименната Ема-Мария най-често чува само Ема, на майтап от време на време я наричаме Марийке, ама рядко.

Сега ще пиша с малък шрифт, че ще обяснявам подробно
. Laughing
Второто име получи(аз това съм го разказвала на някои, извинявам се за повторението) защото имаше малко проблем в началото (по-късно видяхме плода и сърчицето) и се случи така,че на 15.08.2008 отидохме на Троянския манастир; исках да видя иконата на Богородица Троеручица, но беше на някакво шествие и ние се отказахме да чакаме до вечерта. Тъкмо се обръщам да изляза от църквата и срещу мен две момчета носят нещо забулено с платно. И ми казват: Отместете се да минем. И аз ядосана - няма аз да се отместя, щото дойдох да видя иконата, а пък нея я няма. И те: ами ето я иконата (оказа се, че се върнали за минута да вземат нещо си) и я откриха. И аз се оказах лице в лице с нея, изникна отнякъде някакъв високопоставен свещеник и ме плясна с някаква китка  по главата. И тогава някак спонтанно реших, че ако това бебе оцелее към името, което харесвахме (Ема) ще добавя и Мария (на Богородица). И ще я кръстя в Троянския манастир. Та затова.

За количката - Бъгстъра има и вариант от 350лв (без амортисьор на предното колело), но пак си е цифра. Омниата според мен е добър вариант.
Reiana, и аз бях харесала Погото, но се отказах защото няма легнало положение и борд отпред. Подходящо е за по-големи деца. Напролет ще е идеална за нашите.
За подстригването - мисля,че няма нищо лошо да се оформят фризурите на децата - аз още не съм,че ми е жал за бебешорската коса Laughing
За Вигантола - не е пила Ема, щото в началото майка й забравяше да и дава, после минахме на АМ, където има необходимата дневна доза, а и при положение че бяхме и сме навън всеки ден го намерих за безсмислено.
Зъби - йок! Успокоявам се, че колкото по-късно поникнат ще са по-здрави (мами стоматоложки, не знам дали съм права, ама така се успокоявам Laughing) Иначе пълзим като хлебарка, изправя се, танцува ча-ча-ча, другия месец я записвам на спортен рок-енд-рол Laughing
Акварел, снимката е уникална - много емоция има в нея. Браво!
Емма, благодаря че поддържаш коледния дух! Д ати е здрав месечинковеца!

Ще дописвам пак, че забравих какво още трябваше да кажа!
Целувки

# 267
  • София
Ласси, макар и с малки букви, разказът ти ме разтърси...

# 268
Пак ще дам принос към темата:
Аз давам кус-кус, ама го варя около 10 мин - много малко ми се видя 1-2 мин както пише на етикета, а и като се развари го ядем по-сполучливо. Иначе по-лесно плюе топченцата Laughing

Замислих се пак за фотографията - вдъхновена от Акварел Laughing - Аз дълго време смятах, че цифровите фотоапарати са измислени услужливо за мен. Без да се напъваш особено, натискаш бастър- копчето и готово. Мъж ми се тресе тук от известно време на тема хубав фотоапарат, ходи, гледа, въздиша, ама аз нещо канселирам разхода щото нали имаме фото...
Ама сега друг акъл ми дойде -  и като взема и аз да снимаааам...

# 269
Добро утро сънливки поспаливки!  Hug
Ми аз пък не съм ви чела последните два дни, че вече ми писна от тоя комп...  Ама сега се престраших, ко ще и да запецна при вас ще си ме търпите  Mr. Green
Ей ви една порция СМЯХ , щото гледам всичк си имате и кафе-Диди    bouquet  - и музика и предколедно настроение-Емма    bouquet  .  Wink
Ласи и аз настръхнах при твоя разказ.  Shocked Радвам се, че малкота кукличка е жива и здрава.  Hug
Пък в разрез с горните ми думи да ви кажа и аз как за малко не утрепах детето Banghead оня ден.  Banghead Banghead Banghead Както си говоря с една комшийка и сме застанали на един мнооого стръмен баир до нас, люшкам си количката, за да не реве дребчо и аз тъпата овца загубена изтървах количката и тя като се засили в ляво от пътя, а там едни тесни и стръмни стъпала обрасли с треволак. Б*** м**** още се чудя Пламен как не ми изтрещя един да ми отнесе главата, щото беше с мен тогава.
Ох, ВаняМ дано Коско се оправи бързо важното е че не е станало по-голяма беля  Hug
Кус-кус се каня от една седмица да дам на Течко, ама все забравям да купя...  Embarassed

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 10:01 от hiksita

Общи условия

Активация на акаунт