Очакващи ЮЛИ! Тема №3

• 13 978
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Момичета благодаря за топлото посрещане... така се ядосах преди малко, от скоро с мъжа ми живеем в САЩ и тук още не бях ходила на гинеколог  Rolling Eyes, след усилено търсене на клиника и доктор най-накрая си харесах, обаждам се да си запазя час и те ми казват ами още е много рано, трябва да изчакаме още поне седмица и нещо, ама то нали следващата седмица са празници (Деня на Благодарността), та хайде чак за 4 декември  #2gunfire уффф... не мога да чакам толкова дълго...
На мен ми е първа бременност и това чакане, хич не ми харесва, искам да знам какво става  Sad
inedica и аз съм като теб пълно отсъствие на симптоми  Joy то затова и се притеснявам, до прегледа май ще заминат още 4-5 теста хехе  Joy

# 151
Аз с казването съм толкова напред, че няма накъде повече! То, колкото повече криеш, толкова повече хора разбират ! Mr. Green
И аз ви пожелавам лека и спокойна вечер!
Дано тази нощ се спи непробудно! 
До утре!

# 152
Фелисити, съчувствам ти и на теб за работата...сигурно е кофти Confused
С Галенцето си хващайте нещата и вкъщи Flutter
Аз съм в много интересно положение...преди месец се дипломирах (защитих дипломна работа и си взех държавния изпит, но декември ще ни дават дипломите) и почнах да си търся работа, като нищо не ми допадаше и доста избирах...и вчера видях, че имам оферта от една фирма, обаче при това положение ме устройва работа вкъщи само..какво нещо само е съдбата - нещата винаги се нареждат както си трябва.

Инедика - дет' викаш - като има да става, ще стане така или иначе Laughing Разбирам нетърпението ти, и аз не искам да чакам, дори не знам дали утре ще се види нещо - вдругиден влизам в 5 г.с., но разчитам на 4Д ехографа на лекаря ми, за да се види нещо толкова рано...уф, всичко е чакане...

# 153
На фона на всички които се радват в темата ще взема да я помрача - днес повръщах и се чуствам много зле - и главоболие взе да се появява и настроението ми е отврат  Sad
То много гадно било да си бременна Cry

# 154
  • USA
Здравейте.  Сиси,честита рожденичка , да ти е жива и здрава и само да те радва.Витамините, които ми дадоха са PreCare premier http://www.precarepremier.com/ten_landing.aspx  и отделно Expecta Lipil http://www.expectalipil.com/ .Аз също имам проблем с парфюмите,но с абсолютно всички, дори и най-любимите ми са отвратителни в момента.Всичко ми мирише,а за гаденето вече съм уморена,постоянно е и ми е страшно лошо.Но докторът каза че това ще е до 8-9 седмица и ги чакам с нетърпение.А относно кога най-рано може да се види точицата на мен ми казаха 40 дни след първия ден от последната менструация.Това е за сега от мен.Пазете се и всичко най. Hug Hug Hug

# 155
И аз се присъединявам към вас Hugаз съм в 5 г.с (от последния цикъл) а реално 22дни Simple SmileХубавото е че не ми се гади,само гърдите ме болят и рядко имам лека,придърпваща болка ниско в корема.Термина ми е на 19 юли (според мен седмица след него).Другата седмица съм на гинеколог Praynig.Честито на всички оакващи бебоци и лека и безпроблемна бременност  bouquet

# 156
  • Zagreb CROATIA
Сиси,  да ви е жива и здрава рожденничката, да помага за новото бебче  smile3541, - да ви е радост и гордост ! baloni

На всички нововключили се - чести ти ви точици и скоро всички да чуем тупкането на малките сърчица. На преглед съм чак на 27 ноември и не зная как ще дочакам до тогава. Всеки път вълненията и притесненията са големи както първия път !!!

Спокойна вечер! Hug

# 157
Вчера си правих тест, само 1 черта Sad. Все още нямам закъснение, но не изтърпях и направих. Ужасно гадно се чувствам. Confused
А и съм доста объркана, от миналата седмица ми се яде повечко, със сигурност не си внушавам. А от вчера по цял ден ми се вие свят.
Обаче едва ли има бебе. Confused
Уф, а как ми се искаше да пиша само хубави неща в тази темичка. Tired

# 158
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на Юлиана! Да ти е жива и здрава Сиси и да ви дава повече поводи за гордосдт и радост занапред!!!  bouquet
Иначе аз да споделя днес имах ужасен ден... беше ми много лошо и сутринта на път за работа ми прилоша доста в автобуса .
Почти си припаднах...гадно чувство, не че не ми е прилошавало и друг път тъй като имам и ниско кръвно , но този път толкова бързо стана нямах време да реагирам.
Добре че шефът ми е свестен и ме пусна да се прибирам , че с това виеене на свят днес едвам ходех. От снощи започна и да ми се гади по-често... дано не се задържи .  Wink  Всичко това ми е ново , защото с първата ми бременност не съм имала подобни оплаквания.
Сиси честито тупкащо сърчице, днес имаш двоен празник .Hug
Отново приветствам всички новодошли , простете , но по именно ми е непосилно да ви поздравя...Сиси ти си герой в това отношение. Laughing
 Felicity81  може и да не се прикриваш толкова , ако кажеш може би ще се съобразяват поне малко от малко колегите ти поне за цигарите. За пърфюмите и всичките миризми ти съчуствам , защото и аз съм като теб. Дано намериш по-добро разрешение , за да не се измъчваш така. Hug

# 159
Здравейте момичета ! Сиси честита режденичка да ви е жива и здрава и много да ви радва  newsm51.
Аз днес ходих на лекар,прегледа ме и ми каза че е рано за сърчице и ми каза да отида отново след 20 дни.Иначе има точица и е в матката  Simple Smile Изписа ми Неофолик 1*1,Дуфастон 2*1 и при болки Спазмалгон или Бусколезин . Ще чакаме да минат 20 дни  Simple Smile
Успех на всички и  Hug  Hug  Hug

# 160
Felicity81 Напълно те разбирам за миризмите. Аз днес избягах от университета с 300  running , защото колегите решиха, че ще пушат в стаята (а те по принцип си пушат - по този предмет преподавателят позволява, въпреки, че има изрична забранителна заповед от декана) , а най-гадното е, че присъствието по този предмет е задължително. Ако кажа "моля ви не пушете в стаята" ще стана черната овца и ще ме намразят пък и едва ли някой ще ми обърне внимание - малко кофти колектив сме (най-малкото до преди 5 месеца и аз пушех)

Вчера ми беше ужасно зле - цял ден гадене и едновременно с това глад и едновременно отвращение от каквато и да било храна. Днес пак така ама малко по-слабо.

Относно казването - то и аз уж щях да пазя тайна. Казах на майка ми, баща ми пък се досетил до като слушал как майка си говори с мене по GSM казах приятелка, защото най-малкото съм сама в София сега и все пак да има на някой на който да мога да разчитам, при нужда (пази боже от такива нужди) то па друга се досети, пред трета се изпуснах.   

Сиси честити ви празник!!! много усмивки

Много кофти, че чета, чета, чета и после забравям какво съм чела, а до като чета искам да честитя на доста момичета, ама на помня колкото  Monkey , така че много големи  Hug  Hug Hug  Hug  Hug  Hug  Hug за всички.

# 161
Добро утро от явно най-ранобудната!

Станала съм в 6!!!  Shocked Вместо да си спяяяяяяяяя. Луда работа.

Да ви поднеса кафенце и обилна закуска!

# 162
Inedica, добро утро! Много благодаря за чудната закуска!Добре ще ми се отрази.
Аз от два дена се чувствам по-добре - не ми става така лошо като до онзи ден!Дано и така продължи, че карането с тоалетната хич не ми е приятно!
Тази сутрин на работа от сутринта се разправям с побъркани хора!Тоя святсе е побъркал!Аз по-принцип съм от 8, но ходя към без петнайсет да мога на спокойствие да си ви прочета, да си пийна чайчето(нещо кафе напоследък не ми се пие), а тази сутрин едни ме чакат пред вратата!Аз им казвам да изчакат да изключа сота те напират! Аз им обеснявам,че не може да им стане заявката веднага, че си има ред, а те не та не!Добре че шефа дойде!Ама айде стига съм ви занимавала с мойте глупости!
Относно миризмите и аз не мога да понасям парфюми, ама никакви и по-силни миризми ме дразнят!
Който е на преглед днес - късмет и после да се похвалите!
Целувки на всички ви!

# 163
  • Sofia
Здравейте на всички!
Добре дошли на новите момичета ! bouquet
За парацетамола да кажа, през първата бременност пиех само това, когато усетех признаци на настинка, а и досега си ми остана като навик, не пия нищо друго освен парацетамол, когато усетя, че се разболявам. Моята лекарка ми беше казала - само парацетамол и нищо друго!
Моето момченце е вече по-добре, малко е поотпаднал, но то тези лекарства го съсипват миличкото.
Аз също почвам да се плаша като ви чета - гадене, чувствителност към миризми, а аз нямам никакви признаци, освен гръдната ми обиколка, която вече едва се побира в старите сутиени. Нямам и никакво придърпване или боцкане, абе нищо, всичките тези неща, които описвате ги имах с първата бременност. В петък съм на лекар, дано всичко да е наред.  Praynig
dzimbi, не им обръщай внимание миличка, не си слагай излишни нерви, хората напоследък много много се променят!
Сиси,на патерици честит празник на малката принцеса, много да я слушате и обичате!  bouquet

# 164
  • Силистра
Добро утро, момичет!
Inedica, благодаря за кафенцето!
Искам да попитам кога е добре да отида на лекар, имам 10 дневно закъснение, а се притеснявам с тези болки, а и малко преди зачатието бих антибиотик  Sad,мислех днес да отида ама де не ме нахокат, че е рано. Иначе и на мен ми става лошо, особено сутрин, ама като хапна и всичко е наред
Пожелавам ви хубав ден   bouquet
целувки

Общи условия

Активация на акаунт