Очакващи ЮЛИ! Тема №3

• 13 975
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
svetly_, едно 10 дневно закъснение е достатъчно, за да отидеш на лекар, аз също ще отида точно на 10тия ден от закъснението. Успех и дано си видиш точицата по-скоро!  Hug

# 166
  • Силистра
Благодаря априлска мама!
Момичета искате ли на следващата тема на първа страница да си напишем, на коя кога й е терина, както е на юнските мами?

# 167
Светли, 10 дни са достатъчни за да се види плодно сакче Hug И не се притеснявай, не си навредила на бебето.

Пинтишпунта - съжалявам, миличка, знам какво е чувството. Пожелавам ти съвсем скоро да се преместиш в отчетна темичка. И все пак - изчакай си закъснението! Praynig

Дзимби - хората са нагли, ужасно нагли...ако не си воюваш за правата, никой няма да те отрази,м така че спазвай си почивките без да ти пука Wink

Априлска мама - с теб сме на почти еднакъв старт в седмиците, може би ни е още рано да имаме всички симптоми. не се притеснявай, всичко ще е ок Hug

Довечера в 5 ми е часът за преглед, не знам как ще устискам...стискайте ми палци Praynig

П.П. Предлагам термините да се записват когато чуем сърчица - или пък който има вече сърчице, да се слага в списъка, пък другите в последствие Hug

# 168
Добро утро и от мен!
На всички видяли точици и сърчица - честито!
Ако има момичата на преглед днес - успех и само добри новини!

априлска мама , радвам се, че детенцето е вече добре. Зная какво е, най-тежко и трудно е когато са болни. Но децата бързо се възстановяват и скоро пак всичко ще е ок. Hug
dzimbi, опитай се да не им обръщаш внимание и да не се нервиш за подобни неща /макар че понякога е трудно/.
inedica, и аз се ококорвам доста рано. Явно тази ми бременност ще бъде също толкова безсънна катопървата. Като се събудя към 4-5ч. и започва едно въртене до сутринта. Както казваш луда работа!
svetly_, при мен при 10 дневно закъснение се видя точицата. Така че както са ти казали вече не е рано за преглед. Успех и чакаме добри новини!
Stef, Стискам палци. Успех! /макар че съм сигурна, че довечера ще бъдеш най-щастливата Hug/

Ох, момичета, да ви кажа и аз започнах нещо да се притеснявам. Ама въобще не ми е лошо. Да ми се е пригадило веднъж -два и то за секунди, никакво повръщане и тем подобни. Все едно не съм бременна. Ако не беше драстично увеличената гръдна обиколка и голямото коремче, все едно нищо. Знам че бременност с бременност не си приличат, но ... Вече нямам търпение да чуем сърчице /дай Боже/, а 1 декември е толкова далеч.

Хайде оплаках ви се.
За сега ви желая хубав и усмихнат ден и ще надничам от време на време. Hug

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 09:48 от tan

# 169
Здравейте момичета
Тан спокойно де - както описваш сега аз бях преди така. С Петя още на втория месец гърдите ми станаха като на фолк певиците след поправка със силикон  Laughing- много им се кефих  Laughing - коремчето ми беше доста голямо за месеците ми - чувствах се перфектно - с много повече настроение.Всичко ми се обърна в положителна посока от към здраве и емоции а сега просто не е за разправяне  - така,че спокойно - бременна си,имаш си точица и ще чуеш сърчице  Peace Hug

# 170
Абе момичета  Laughing Едни се оплакваме, че ни се гади, останалите - че не им се гади  Mr. Green  Да се сменим с някоя дето се притеснява, че няма признаци предлагам аз  Sunglasses Да знаете, че хич ама чих няма да се притесня, че не ми се гади  Mr. Green
Аз след малко отивам на лекар, стискайте палци. Днес се наблъсках с натурален сок преди да си покажа носа от леглото и о чудо - не съм толкова зле!  Е, все пак не се знае до довечера какво ще е...  От 12 будни часа само 5-6 съм горе-долу добре.. та така.
p.s. Моя и той кара бременност - друг път седи до нощите на компютъра, сега нещо гледам спи горе-долу колкото и аз хахахахх... Twisted Evil

# 171
didikar Heart Eyes
Emily_ , така е, угодия няма. Ако ни е лошо - защо ни е лошо, ако не ни е лошо - защо не ни е лошо. Както каза някой по-напред - бременна му работа.
Успех на прегледа и стискаме палци! Hug

# 172
Добро утро и от мен, момичета!
Stef, стискаме палци и да пишеш какво е станало! Аз съм сигурна, че всичко ще е наред!
 Hug
Tan и аз чакам моя 1 дек за моето сърчице!  Hug Hug
Да се присъдиня и аз към будуващите нощем, направо съм като пумпал, нощницата става като лиана около мене от толкова въртене! Вече 3 ден безсъние и изглеждам като зомби!  Mr. Green
На работата, работа за целия китайски народ, в къщи едвам смогвам да отхвърля минимума! Добре, че сте вие тук да ми разнообразявате деня и да ми давате сила, че скоро умората и безсънието ще ме погълнат!
И друг проблем, всяка сутрин съм на кантара, все пак съм 80 и трябва да се контролирам, и какво мислите след като от 1 седмица се ограничавам с яденето до само ползени храни, всяка вечер се прибирам пеша по 1 час ходене (в соф градски транспорт няма шанс да се качиш, освен ако не искаш да те смажат) от 3 дена съм с по 300 грама отгоре и вече съм качила 1 кг,а съм едва в 5 седмица!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 173
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз да ви се оплача че нещо кихам май и ми е студено в офиса - нормално ли е в началото да ми е по-студено от обичайното или по-скоро означава, че съм настинала според вас? Притесних се сега - не знам кое е по-добре - да изчакам да ми мине само с чайчета или да пия някой парацетамол...
Честити точици и сърчица на който вече е видял - аз с такова нетърпение чакам също да дойде време да ги виждам  Praynig
Това, с което мога да ви се похваля е, че днес си правих втори тест и втората черта е много по-ярка от на първия, което ме зарадва много, надявам се бебо да си се развива добре Simple Smile
Иначе гърдите ме поотпуснаха, вече не болят така, обаче са видимо различни и таткото го каза, почти нямам вече и придърпвания, съвсем леко започна да ми се вие свят, но засега не е нищо особено.
Много бързо се засищам като ям, но и много често огладнявам и то изведъж.
Иначе за таткото дето и той кара бременност - и  при нас е така - спи повече и от мен - даже той се майтапеше вчера с това Simple Smile
Хубав ден ви желая  Hug

# 174
Здравейте!  Hug
Благодаря още веднъж на всички, които ме/ни поздравиха вчера! Wink

Стеф, тъкмо се чудех в колко часа си.  Heart Eyes Ще стискам много, много силно палци и те чакам с хубави новини!!  Hug Надявам се, че болката в бъбреците е отминала!  Praynig Трябва да се пазим, че си стана много студено, ама това циганско лято ни обърка. И да знаеш това с принудителното съобщаване на новината - няма случайни неща! Wink Но така и най-близките ти ще изпращат цялата си положителна енергия! И както сама казваш - нещата винаги се нареждат както и когато трябва, аз също вярвам в това!

По повод термините и аз смятам, че трябва да изчакаме всички да се срещнат със сърчицата!  Peace

cveten prashec, през 7-ата г.с. плодът е голям колкото бобено зърно. Пропорциите на тялото му са оформени, като най-голямата част е главата. Сърцето бие около 150 пъти в минута. Забелязват се зачатъците на мозъка, на гръбначния мозък, на долните крайници, развиват се сърцето, белият дроб и червата. В края на 8-ата г.с. ембрионът е 25-30 мм. Оформят се ушите и очните цепки. Ръцете се удължават и се забелязват лактите. Появяват се зачатъците на пръстите на ръцете и на краката.

stellab, честита лентичка! Wink За да ет успокоя, макар и аз да не съм, аз също откакто съм видяла двете чертички съм си лепнала цели 3 кг. отгоре, че даже и малко повече. Никак не ми харесва това, защото и аз опитвам всячески да се храня правилно и да се движа.

edna ot nas, добре дошла! Радвам се, че се престраши!  Hug Да, терминът варира според различните калкулатори +/- 1-2-3 дни, твоят си е 28-29 юли. Лекарят вече ще се изкаже и него ще си ползваш като меродавен, макар че в повечето случаи не е, но пък затова е и техниката. Simple Smile Дано не се разболяваш! Някой беше писал, че може осцилококцинум! А за татковците, наистина много често се наблюдава да са изключително солидарни с бременните и като поведение, апетит и килограмчета. Simple Smile

Lisanka, привет и на теб!    bouquet

sanitamm, много се радвам за двете ти сърчица!! Hug

Ети, как си?

Поля, а ти? Ходи ли на преглед?

svetly_, добре дошла!   bouquet Лека и безпроблемна!  Hug Вярвам, че антибиотикът, който си пила няма да навреди! Вече можеш да отидеш спокойно за точица!

galeto123, шефката ти е жена, но си парва, че по-важен й е бизнесът! Имаш право на болнични, но ти ще прецениш в последствие!

inedica, браво на момченцето ти! Съвестен батко се очертава! Все така да се грижи за теб! Wink А точка вече със сигурност ще видите, но за сърчице трябва да почакаш!

Felicity81, като споделиш в работата ще ти е по-спокойно, а и вярвам, че ще ти се радват, обгрижват и съобразяват с теб няколко месеца, а не само ти с тях!

Puppy, няма смисъл да си хабиш паричките за още тестове, купи си нещо за душичката по-добре! Wink А дано на 1-ви видите повече неща и чакането да си е заслужавало!  Hug

Emily_, дано само в началото ти е така! И не толкова силни изказвания - много гадно да си бременна!! Надявам се, че ще успееш да разбереш, че не е така, а е прекрасно да си бременна! Успех на прегледа!

maimun77, разгледах витамините, естествено не са ми познати, зачудих се, защото тук изписват на по-късен етап, а за момента само фолиева, разбира се.

LOTUS, много си права, че притесненията пак са същите, аз се опитвам да си внуша, че сега е по-лесно, че не трябва да се притеснявам, но не става. А щом ти за трети път споделяш същото!  Hug

ПиНтИшПуНтА, съжалявам много! И един съвет, не бързай да се включваш в отчетните само със симптоми, просто разочарованието после е много по-голямо! Все пак се надявам, че ще останеш в тази темичка!  Praynig

Fortune, браво на шефа ти, понякога мъжете са по-съчувствени на тази тема! Дано спрат скоро неразположенията ти!

Z.Ivanova, честита ти точица!   bouquet Много да си я пазиш и обгрижваш!  Hug

априлска мама, радвам се, че момченцето ти е по-добре!

SIRIUS-F, кофти е това с пушенето по време на час! Дано и на теб лошчикото ти отмине и не се завръща, но да не забравяме, че все пак е нормално.

В тази връзка да кажа на tan и на всички момичета, които се притесняват, че не им е лошо, че и това е нормално! Wink И аз съм така този път!

dzimbi, didikar, Кас, Джиджи и всички, които със сигурност пропускам  Hug

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 11:41 от Сиси ♥♥

# 175
Ураа... днес съм много щастлива. Hug Днес сутринта бях на лекар и всичко е о.к. видя се ембрион развиващ се в нормата и се чу пулс. Така се притеснявах, но слава богу всичко е наред.
Дадох кръв и урина и се надявам и там всичко да е наред. Praynig
Утре ще изязат резултатите и ще видим. Пожелавам ви днес хубав ден , аз днес не мисля да припадам... Crazy Mr. Green
edna ot nas  и на мен постоянно ми е студено, но ти се пази  все пак да не настинеш. Peace
Хубав ден!  bouquet

P.S. Забравих да кажа , че терминът ми е за официално потвърден /от лекар/ за 1.07.2009 Hug

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 12:01 от Fortune

# 176
Браво Фортунке - само така да я караш
И аз днес правих изследвания кръв и урина и всичко е наред  Peace

# 177
Супер за страхотните новини от Fortune и Didikar!
Сиси, възхищавам ти се на изчерпателността!  Heart Eyes
Искам да питам за общото мнение : За или Против витамите сте дето ни изписват (изключвам ФК)? Мислите ли, че само от храната можем да си набавим достатъчно витамини и минерали и няма нужда от синтетичните?

# 178
Здравейте и от мен! На мен ми е много лошо, направо немога да стоя пред компютъра! Гади ми се от вси4ко, осен от кисело мляко и сирене. За сега не съм ка4ила килограми, може би заради гаденето. И ми се вие свят, абе пълна програма. Немога да повръщам ина4е досега да съм превзела тоалетната! 4естито и от мен на вси4ки, видели то4ици! Hug

# 179
ами ако ядеш колкото мен - т.е. нищо  Laughing - няма как да ги набавиш - ама витамините се вземат на по-късен етап от бременността.И това го преценя лекаря - на моя приятелка й каза,че не са и нужни - на мен - че трябва да вземам защото не ям нищо - това е за предната ми бременност.
И аз сега пак почнах да слабея - с един кг съм по-лека от преди да забременея - то и преди беше така  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт