Растат в мамини тумбачета ЮНСКИ пеленачета!!! Тема № 5

• 14 355
  • 279
  •   1
Отговори
# 30
Албена, добре дошла!
  bouquet 
Франческа, за пореден път установявам, че с теб имаме сходни симптоми Wink, при мен също от 3 дена,гаденето е вечер, като ей сега ставам от леглото, като се прибрах от работа ми стана много лошо, точно, като в четвъртък като повръщах, този път ми се размина, ама  30мин ме държа!! Sick

# 31
И аз да се запиша в новата тема. И аз съм вече с дрехи за бременни, че коланите са им мнoгoооооооо удобни, то едно ти расте тумбака, ами и трудното и нередовно ходене по нужда си оказва влияние. Crazy

# 32
Здравейте момичета Hug
Франческа, страхотно оформление  bouquet
И при мен от вчера гаденето е вечер, което е по-добрият вариант /а ако спре съвсем ще е идеално/ Simple Smile С килограмите съм добре, все още си ми стават дрехите, но и аз вече почвам да се оглеждам за бременни дрехи: талията ми изчезва и ми става тясничко Grinning
На 1.12. съм на фм и БХС и после ще видим какво още /а по възраст съм за амнио от всякъде/....
Много  Hug на всички и приятни почивни дни

# 33
Крайно време е аз да се включа при вас  Simple Smile, надничам от две седмици . За мен това е втора бременност, на 32 съм от София.

Тази седмица се записах на ЖК, във вторник ще ми пускат всичките изследвания. Иначе ще си ходя и при лекарката, при която раждах /секцио/ и при която пак искам .

Гаденето не ме подмина и този път, но наистина последните дни като че ли не е постоянно . Още малко ще потърпим .
Талията вече ми я няма, чувствам се много подута и безформена. Бях качила много с предната бременност и две години свалях 15 кг. , та много ми се иска този път да не са толкова много.

За запека - много добре ми се отразява кивито  Peace.

Стрии нямам , мисля че е вярно това за годините, но въпреки това се мажех и сега пак ще се мажа, макар и да не съм от най-редовните. Аз си взимам крема на Дева, допада ми.

Моята следродилна депресия се прояви два пъти. Единият в родилния ден на третия ден , когато ми казаха само да кърмя , че няма да ми дадат добавка и аз като ревнах , че бебето ще умре от глад . А вторият като се прибрахме вкъщи и си мислех дали ще го заобичам това дете  Rolling Eyes. Преди това съм се наслушала на истории как като го видиш и веднага усещаш връзката, пък аз не я усетих точно така и това ме уплаши , че нещо не ми е наред. Сега всичко това ми се струва много смешно .
Иначе от седенето две години вкъщи грам не съм се депресирала, не съм се занемарила, не съм загубила социалните си контакти, напратив чувствах се прекрасно . Сега не смятам да седя до края на работа, може би след Нова година ще си взема болнични и така. Ходех на училището за бременни на списание 9 месеца, които се безплатни, много ми допадаха и се запознах със страхотни момичета.

Аyas, мъжът ми също е от потеклото на Елин Пелин, да не се окажем роднини  Wink.

Ще може ли паролата и на мен, ще се включа и със снимки.

Май се поовлякох , но така е като толкова време не се включвам , а само чета.
Приятна събота и неделя.

П.С. Забравих да напиша , че терминът ми е 19 юни.

# 34
Здравейте момичета! HugАко може и на мен някой да ми прати паролката ще съм му много благодарна!  bouquet

# 35
Франческа Салиери ...благодаря!
И на мен вече не ми стават дрехите и талията ми изчезна. Много ме е страх от качване на килограми, тъй като и с двете ми предишни бременности качих над 30 кг. и спрях да се меря. Е, добре, че съм 178 см. и се разпределят навсякъде, та не приличам на топка, но все пак си е доста. Имам и следобедно гадене, а сутрин си взимам конската доза кафе, тък като не мога да се събудя. Постоянно чуствам глад и ако не хапна започва да ми се повръща. Мисля и да започна да пия Центрум Матерна за тонус, че започнах да си лягам в 9 вечерта.

# 36
shom4e и аз за отзиви за консултацията в Шейново се интересувам. И аз имам допълнително здравно осигурямане към Закрила и поемат тези 320 лв.
Всъщност вече съм решила да ходя там, защото живея на 5 мин. от Шейново и наистина ми е много удобно. Днес в 10,30 съм там да ме запишат и ще разкажа.

И аз вече нямам талия, и а гаденето отминава освен като съм гладна. Въобще не ме радва това - за да не ти се повръща яж, лоша работа. Притеснявам се, че принципно около коледа качвам това, което съм свалила лятото и да видим как ще е сега. А тогава би трябвало вече да няма гадене и само глад!

albena35 аз пък като вечерям и като ми се доспи и на дивана пред телевизора си подремвам 1 час. Вчера беше в 7 часа. А една вечер заспах в 8  и се събудих в 11.
Но пък когато си поспя така и като се събудя към 4,30 за посещението на тоалетната по график  и после не мога да заспя по час, час и половина. И сутринта като отида на работа и гледам лошо.  Grinning
Блазе ви на който може да пие кафе, мен още ми се гади от него и пия черен чай. А принципно без кафе сутрин не си отварям очите.

# 37
И аз да се запиша в новата темичка,наистина хубаво име си има. И аз се надявам това гадене да спре скро особенно вечер след вечеря е ужас,но в името на бебоците ще търпим. Приятен и лек ден на всички мами.

# 38
# 39
Здравейте мили , златни Hug
Добре дошла Mayflower  
Момичета, при мен гаденето изчезна, но ме нападна друг проблем.
От няколко дни що сълзи съм пуснала ,ужас. Такъв рев му дръпвам за 2-3 минути и после все едно нищо не е било. Луда работа. Rolling Eyes
И аз вече съм пообновила гардероба.
Поне вече не се чувствам 100 кила, поолекна ми.Бях толкова подута, но вече съм ок.
Приятен и усмихнат уикенд от мен
и гушки за всички Hug Hug Hug

# 40
Съботно добро утро и от мен! (с една купа кисело мляко с овесени ядки и мед!!!)  chef  newsm68 
Май съм се пристрастила към вас  Laughing, защото със ставането от сън, седнах да видя какво ново има при  юнските момичета Simple Smile

Аз се успокоих малко вчера като се качих на кантара - заради газове или заради малкото тумбаче, си мислех, че съм качила 2-3 килограма, но се оказа, че повръщането е свършило чудна работа - на забременяване бях 57, после 54, сега съм 55 smile3501! Идеално начало. Имам мегдан за качване Simple Smile  Но и намалих  баничките и кроасанчетата ignore2... Замених ги с плодове и кис. мляко!

Още нещо искам да споделя с вас - имаме две разкошни персийки - майка и дъщеря. Направих си изследване за токсоплазмоза и се оказа, че всичко си е наред, няма никаква опасност за бебоците, поне откъм котета.  Чета много американски статии по темата и хората казват, че и после, след раждането не е опасно за бебетата да има котка вкъщи. Страшно е за котката да има бебе - бебоците стискали силно и котака можело да загази  smile3506 newsm32 Simple Smile

Има ли и други тук с домашен любимец?

# 41
Viper,
гледам че сме на една датичка с теб (01.06),а в лентичката сме с един ден разлика  newsm78 На твоята пише,че вчера си била 11г.с. и 6 дена,което ще рече,че днес ставаш на 12 изцяло навършени г.с. и утре влизаш и ти в 13г.с.Това е според лентичката ти.Аз утре ставам на 12 пълни и в понеделник влизам в 13г.с.Но може док така да ти го е изчислил заради по-късна овулация или апаратът може да е измерил други сантиметри на плода.Аз съм чувала,че разлика от 2 седмици не е опасна.На мен първия път ми казаха термин 01.06,а втория 02.06.Ще видя какво ще ми каже в понеделник и ще ти пиша,защото объркването може да е при мен.

# 42
Viper,
всъщност може и да нямаме разлика в лентичките,защото сега виждам,че от два дена си седи все на толкова дни.Нямам представа на какво се дължи.
Добре дошли на новите и от мен.Само усмивки и положителни емоции ви желая!

# 43
За ЖК в Шейново не съм чувала някакви крайно негативни или отрицателни мнения, напротив повечето са доволни. Като минус само споменават че не те следи един лекар, а много - т.е. гледате този който е на смяна. Което за едни е минус, за други плюс, зависи от гледната точка. Ултразвука им е добър. Аз само съм раждала там. За престоя си нямам забележки. Е, хлебарките са малко множко ... но това е повсеместно в държавните болници.

# 44
  • София
Здавейте Юнки,
Франческа, темата е супер  newsm51
Mayflower, добре дошла  Hug
На мен днес ми е малко странен ден...и през другите дни ми се ходи до тоалетна често, но днес е през пет минути и ме боли долу ниско корема. Пих едно нош-па, но май няма кой знае какъв ефект вече взех да се притеснявам, на някой случвало ли му се е?
KaterinkaM, и аз имам едно пухкаво коте. Ще си правя изследванията за токсоплазмоза в понеделник и се надявам всичко да е наред. Може ли да ми кажеш ти къде си направи изследванията и колко струват?

Общи условия

Активация на акаунт