Растат в мамини тумбачета ЮНСКИ пеленачета!!! Тема № 5

• 14 325
  • 279
  •   1
Отговори
# 60
  • София
cvetemama, много съжалявам. Cry
Ооо, как не искам да се случват такива неща
Как така от вирус, а и не си го усетила?
Гледай напред. Уф, сигурно ти е много тежко.... и успокоителните думи едва ли ти въздействат успокояващо....

# 61
Добро утро  Hug
Как сте днес Сладурки? Растат ли тумбачетата Simple Smile
Хайде на една здравословна закусчица от мен Hug

Весел ден на всички Hug

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 10:34 от Щастлива Бубичка

# 62
cvetemama съжалявам за случилото се. Cry

# 63
cvetemama,  с теб сме, съжалявам за болката ти... Дано скоро видиш  EFP Praynig Praynig Praynig

# 64
cvetemama съжалявам, важното е, че имаш две дечица, на които да се радваш, а за трето никога не е късно.Гледай напред!

# 65
cvetemama съжалявам. Бъди силна и гледай напред. Знам че е трудно.
Пергръщам те силно Hug

# 66
cvetemama съжалявам за случилото се,знам какво ти е,тъй като и мен ме сполетя същото.И аз бях сред юнските мами но все не се престръшавах да се включа/все изчаквах до последно/И при мен в 9г.с.не откриха пулсации и два дена по късно направих т.нар.мисед.И причината също е вирусна инфекция която съм прекарала леко/болеше ме гърло само два дена/.В началото на бременността дъщеричката ми беше болничка и сигурно съм прихванала и аз.Горе главата и не се предавай успех и дано скоро видиш пак EFP
          А на вас бъдещи юнски мами пожелавам една ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ И ЗДРАВИ БЕБОЦИ newsm32!!!!!!!!!

# 67
Здравейте бъдещи мамчета,най-после се престраших и аз да се запиша в темичката. Embarassed Моят термин живот и здраве е за 13.06.09.На 25г. съм,първа бременност и съм безкрайно щастлива.
Преди седмица си купих панталони за бременни тъй като и мойта талия вече изчезна. Mr. Green Вече не ми се гади като в началото непрекъснато  Sick ,но пак го има.
В сряда съм на лекар за да видим как се развива бебчо.Надявам се всичко да е ОК,особено след атибиотика който пих(имах бактерий в урината).
Е това от мен.
Хубав и усмихнат следобед ви желая момичета.   bouquet

# 68
Добре дошла shompal4e.
Лека и безпроблемна бременност с хубаво и здраво бебче на финала newsm30 В сряда да се върнеш от док с хубави новини.
 newsm10

# 69
shompal4e  Добре дошла Hug
Хайде откога те чаках да се появиш тук.  bouquet
 Hug

# 70
shompal4e, добре дошла в клуба   bouquet  bouquet  bouquet

Страшно безсъние ме хвана снощи... заради земетресението ли беше или заради една безумна птица, май кълвач, която не ми даде да мигна... Бодувах половината нощ, даже бях будна на земното люлеене в 7 часа Simple Smile
 Не е ли рано за безсънни нощи, момичета? Simple Smile И за малка нужда по 2 пъти нощем Simple Smile

Иначе апетитът ми вчера беше застрашителен, даже накрая върнах цялата си вечеря. Не бях повръщала две седмици, ама аз съм си виновна. Наложих контрол върху хапването и днес съм на кис. мляко, ябълки и кус-кус Simple Smile А талията ми ... замина Simple Smile днес се разхождам с разкопчан панталон из вкъщи и сега се чудя какво да облека за навън. Май ще трябва да се пазарувааа Simple Smile)

# 71
Здравейте и от мен. Пожелавам на всички лека и успешна бременност и най-вече здрави бебета. Моят апетит е ужасен, не повръщам, но когато не ям ми е тежко. Моят лекар до сега ме е гледал 4 пъти на 4D ехограф, като последният път, мисля че бях 7 седмица чухме сърдечните тонове на бебето. Надявам се всичко да е ок. Каза ми, че първите изследвания са в 12 седмица. Смятам да намина към неговия кабинет следващата седмица, за да видя как се развива бебето. Пък по-нататък може би ще си направя и амниоцентеза...

# 72
shompal4e, добре дошла. Hug
Записахте в клуба на чакащите!

# 73
Франческа, дали ще можеш да промениш и моя термин в началото на темата - станала е грешка, но вече знаем, че е 8 юни (а не 10-ти) терминът. От София съм, първа бременност. Благодаря! Поздрави на всички!

# 74
Добър вечер,аз сега се прибирам от работа и сядам на компа и съм приятно изненадана от топлото посрещане.Благодаря ви от сърце. Hug Hug Hug Hug Hug
Франческа Салиери много се радвам че и аз вече фигурирам в списъка с юнски мамчета.    bouquet
Щастлива Бубичка-мила просто имах известни притеснения,тъй като имам пиелонефрит и често страдам от това.И като ми откриха бактериите доста се притесних-затова изчаках да се стабилизират нещата.Наистина съм трогната от това че си чакала появяването ми в темата. Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт