Растат в мамини тумбачета ЮНСКИ пеленачета!!! Тема № 5

• 14 332
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро от мен ,
Да се похваля че в събота си закупих бременни дънки , няма по-удобни панталони от тях . Също вече забелязвам коремче да ми се оформя , все още е малко , но вече го има  Mr. Green
shompal4e добре дошла  Hug

# 76
Добро утро и от мен момичета.
Ужасно мрачен и дъждовен понеделник, а така се очертава да бъде и цяла седмица.
Дано поне в душите ни е слънчево  bouquet

# 77
Добро утро и от мен!

Два дена нямах бг-мама в къщи, незнам защо и много ме е яд, в офиса ми се отварят форумите!!

Аз вчера пак получих кафяво зацапване, и хайде бързо на лекар, оказа се, че имам някаква контракция, иначе бебо си е много добре, за една седмица, вече има ръце и крака, много добре се развивало! Но ми казаха да не се натоварвам, трябва да пия по 6 хапчета Но-шпа на ден и свещички угестерон по 3 пъти на ден, и това цял месец, докото завърша третия месец!Но аз реших да си дойда на работа и без това не ми и много натоварено, пък и се чувствам добре, изключвам гаденето!!

# 78
  • София
Добро утро, момичета.
Явно мрачните дни ще са често срещани вече, време е, зима идва. Вчера реших, че довечера или утре ще украся апартамента с коледната украса. Нещо настроението ми не е на ниво и се надвам така да го приповдигна малко. Дано да се получи.
Все още не мога да се отърся от лошите новини вчера. Много ми е мъчно за cvetemama и bambinochka. Аз бях болна до скоро, предполагам от грип и много се притеснявам, явно основателно. Не зная как ще доживе 26-ти, когато съм на лекар. Последно бях на 27-ми миналия месец и тогава си бях вече болна...

# 79
Добро утро и от мен!

Somebody
пий си хапченцата и слушай док, наистина трябва повече почивка в такива случаи.
Аз съм си в къщи до края на месеца - никаква работа, само почивка - и без това времето е ужасно..В сряда съм на лекар да видим бебчо..чудих се, тъй като взимам утрогестан вагинално, май няма да е много удачно да ме гледат с вагинален ехограф, как мислите?В болницата ме гледаха с коремен в 8г.с. и 3 дни и бебчо се виждаше, сърчицето също..

# 80
Здравейте момичета!
пожелавам на всички усмихната и успешна седмица, напук на лошото време навън!
Ще помоля пак за указания как да стигна до албумчетата и да разгледам снимки, ако не ви затруднявам, моля някой да ми обясни!
В четвъртък съм на преглед, но честно казано, колкото повече чета тук, повече започвам да се притеснявам. За последно ме гледаха преди около 3 седмици, а оттогава често ме боли глава, даже вчера видях, че имам гной по сливиците. Ами ако и аз имам някакъв грип, за който незнам?!?!?! не смея да пия никакви лекарства- само чайове, смуча някакви ментови бонбони /които донякъде ми облекчават гаденето/. Странното, което установих е, че ставам нощем до тоалетна по 3-4 пъти, а преди спях непробудно по 8-9 часа! Дали е нормално?! Не пия повече течности от обикновено, даже доста по малко заради гаденето Sad

# 81
  • около Варна
Привет и от мен в новата темичка! Много сте активни, не успявам да ви изчета.

cvetemama, съжалявам, миличка Hug

При мен нищо ново, чак четвъртък съм на лекар. Доста ме наболява кръста, но той си ми е слабо място, с предната бременност в "дебелите" месеци едва ставах от леглото ooooh! и придърпване усещам ниско долу като предменструални болки, надявам се всичко да е наред.

Airina, нормално е да ходиш толкова често до тоалетна, това ми беше един от сигурните признаци, че съм бременна. Имам случаи да ставам на всеки час.

Пожелавам приятен мрачен ден на всички!

# 82
Airina , това , че на някой момичета им се случват толкова ужасни неща , не значи , че и на теб ще се случат . Недей да се притесняваш , а ако все пак нещо те тревожи се консултирай с гинеколога си - ако се налага , по добре е да се лекуваш от настинката . Иначе за ставането нощем е напълно нормално.
А за албумчето - влез в http://www.snimka.bg/login.php . Ще ти пратя на лични потребител и парола , пишеш ги в полетата и ще си разгледаш албума  Hug

# 83
Да се похваля с новите си дрешки Simple Smile
Вече се бях отчаяла че нищо няма да ми хареса, и в мола на гео милев ходих-няма никакъв избор и всичко е почти лятно.
Та отидох на произведено в България-и там на партерния етаж-фирма РЕНИ за бременни, така като ги гледах ми приличаха на бабешки , но реших да пробвам, и познайте, по удобни дрехи не бях слагала, харесах си 10 неща-5 си купих.Обезтелно трябва да се пробва.Взех си най удобния панталон на света-стилен, 2 туники които отзад са с коланче и с е свиват колкото е необходимо,и един клин за под панталон, че навън си е студено и той се свива според коремчето, че тия които имам яко ми стягат.
Много съм щастлива че иначе освен в 2 рокли в друго не мога да вляза, всичко ми стяга. newsm03

Хора а защо толкова бързо сменяме темите.Не трябва ли да станат 50 сраници и тогава нова тема.Така докато прочета едната, то сме влязли в друга..И докато се запишем всички то станала друга..безмислено ми се струва

# 84
Здравейте мамчета,
леле колко много сте изсписали ве4е в новата теми4ка  newsm10!
Надявам се новата седмица да ни донесе само положителни емоций!
Апропо ,на мен спря да ми става лошо,  Praynig,но пък за разлика от това от няколко дни се будя всяка нощ
точно в 3 часа и до 5 не мога да заспя !  #Crazyмного неприятно !
Е еееееееееее....... ,забравих да ви кажа най важното ,
усетих бебо като мърда , newsm68 ,все едно имах пеперудки в корема !
Усешането е неповторимо!
Цунки от мен и лек ден! Embarassed

# 85
BEATRIKS съжалявам, че ще те разочаровам, но е твърде рано да си усетила бебето.
Това е перисталтиката ти.
Първото ритане на бебо е подобно, но дори и при втора бременност се усеща най-рано в 16 г.с., а при първа след 18-та.

А за дрехите: купих си дънки за бременни, само дето са ми още дооооста големи. Взех си и една дълга пола, но не конкретно за бременни, както и няколко по-дълги и широки блузки.

# 86
Здравейте и от мен  Hug
Радвам се,че има и такива,на които им е спряло гаденето.При мен все още си е зле в това отношение  Sad
А не съм сигурна дали усещам бебо... newsm78,чувствам някакво раздвижване в корема си,но не съм сигурна...
Скоро и аз трябва да отида на лекар,но тъй като още не съм си избрала такъв,не знам точно кога ще стане това...
Успешен ден на всички Simple Smile

# 87
Здравейте и от мен!
И аз пия доста по-малко течности по същата причина като Airina и то само минерална вода. Като се сетя преди какви промишлени количества кола, безалкохолни и кафе с мляко изпивах  ooooh! Това обаче не ми пречи да ставам поне веднъж вечер до тоалетната.
edno_momiche , максималния брой страници който се допуска в отчетни е 15 и като стана дума да взема да пусна аз следващата тема?
BEATRIKS, сигурна съм че усещането е невероятно! Не е ли раничко обаче  newsm78

# 88
Привет! Дали може да пратите и на мен на лични паролата за албумчето? Както чета, повечето вече се оглеждате за дрехи за бременни. На мен пък никак, ама никак не ми личи още - нито на корем, нито иначе.  Не съм и качила никакви килограми, въпреки че се храня редовно. Движа се доста и спортувам умерено, може от това да е. Гаденето отшумява, за радост! Мисля, че съм станала по-интровертна от обикновено, което не ми харесва особено... Записала съм се на ранна ФМ при Марков в началото на декември - тогава ще започвам 13-та седмица. Питам се дали има някакъв минимален шанс тогава да се види пола на бебето Simple Smile?!

# 89
Мели, много, много мерси за паролата и указанията. Успях да разгледам снимките- големи сладури сте всички  Simple Smile
Сигурно ще повторя въпроса, но някой знае ли кога най- рано може да се види пола на бебето?! След три дни ще съм в 10та седмица и 1 ден, дали има шанс да го видим, как мислите?! И още един въпрос- какво предпочитате- момче или момиче?! Тези, които вече имат деца, как смятате, кое е по- лесно за гледане /като се абстрахираме от факта, че най- важно е да е живо и здраво, а каквото и да е, все ще си го обичаме!/ 

Общи условия

Активация на акаунт