Баба Зима наближава, ЮНЧЕ в къщи полудява!

• 11 476
  • 214
  •   1
Отговори
# 45
Трапезица, дано повече нямата инциденти. То и вкъщи се случват такива неща, пък какво остава в градината. Диана миналата седмица в нас падна на холската масичка и си цепна веждата, после съжалявах, че не я закарах да я залепят и се моля да не остане белег. Praynig
Ние купихме детската кухня, почти уредих подаръците.

# 46
Ето ме и мен пак ! Hug

Относно подаръците и аз съм решила вече какво ще взимам въпреки че не ми се иска да купувам защото вече сме се зарина ли с играчки .За Ивет ще взема хубава детска количка че много играе с тях , че купих една по евтина и се счупи за няма и седмица а сега съм харесала една испанска уж хубава пък ще видим иначе за баткото задължително играчка за детската а за вкъщи ще бъде дрехи ако пристигнат че тези дни ще ги пусна от сайта и дано дойдат за празниците .
madame как на се сетих за теб че имах малък проблем с тях та трябваше да си пишем по някое писъмце и го превеждах през преводач , но се разбрахме в крайна сметка , но за в бъдеще ще те обезпокоявам за някое превод че  Mr. Green.

Лека вечер на всички !

# 47
Здравейте, маманчета Simple Smile

Жени, и аз се радвам да те видя.  Hug
Трапезица, мила, не се притеснявай, обикновено от лепените рани почти не остава белег. Стискам палци.  Hug

Какви са тези земетресения...?  Shocked  Отивам да чета... Аз да ви кажа, 4 дни живях без интернет....  Rolling Eyes  Честно казано, не ми се беше случвало от... години... не помня от кога...  Laughing Човек не осъзнава до каква степен нетът се е превърнал в част от живота му.... поне на мен... 

Ама да кажа аз защо така: 
На мъжа ми бабата и дядото са на по 90 години и живеят в планината (Татрите) на другия край на страната. Не бяха виждали още Мишока...  Embarassed  Все не намирахме време да идем до там - то е и сложно, де... далече, много път, с детето, до преди половин година нямахме читава кола... и така... Миналата семдица баба му я бяха вкарали в болница и доста се изплашихме, че на тази възраст.... Confused и решихме, че да става каквото ще, отиваме да ги видим. Та затова бях 4 дена без нет... е, лаптопа го носихме, че аз имах работа Sad а Мишонкин без Телетъбис вечер преди лягане не може...  Rolling Eyes (само не ме критикувайте, ще го отучвам, само да се настроя психически Wink ) ..

Но какво всъщност исках да напиша.. а, да, че дребосъкът се върна с някакъв секрет в очите... Sad и в двете... не го сърби, много леко са му зачервени, ама хич не ми харесва този секрет. Там нямаше ни аптека отворена, ни нищо, отгоре на всичкото днес беше почивен ден... кофти, но утре ще го водя на лекар. Та такива ми ти работи... Хайде, лека нощ!   Hug

# 48
  • София
Здравейте,

Трапезица, наистина не остават белези при ползване на такива лепенки. Ням да  се притесняваш.

Босилек, не знам защо се притесняваш за телетъбиса. Всички на тази възраст го харесват. А и то си е част от ритуала на заспиване. Аз преди време се бях претиснила с този телевизор, че в къщи нон стоп работи. (супер не възпитателно) Но  никой не го гледа и малкия още не се е научил да гледа. Ще се усети, но след време. А до тогава люлки, топки и висене от фотьола с главата надолу.

Анту, почти ни е ударило. Вече има уволнени, за да кърпим бюджет. Аз ще съм от последните преди да фалира фирмата, но това не ме успокоява много. Пък и като само за това се говори и коментира, в това число и от клиентите и е доста подтискащо. В мен са живи спомените от купоните за храна, от студентските стачки и някак си много се депресирам. Вместо да се нахъсвам да се боря.

Щях да се хваля, че направих жилетка с качулка - плетена. Обаче това е единствената дреха, която не му харесва. Не знам защо и не иска да я облича. Laughing

# 49
  • София

Честит рожден ден на Мери и sachun! Да са много здрави, щастливи, обичани и уважавани!
Весел празник!

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 11:06 от GERY80

# 50
Ехеееей, честит Рожден ден на дамите и от мен!   bouquet   bouquet   bouquet
МММ_Hug Няма да увесваш нос. Сигурна съм, че ако се наложи (да не дава Господ!), без работа няма да останеш! Фирмата ви с какво се занимава?
Бос, да не е настинал нещо Мишочето? Дано се оправи бързо!  Praynig А бабата закрепи ли се?
Трапезица, така е. Аз Стефан току си го прибера с някоя рана. Снощи като го приготвях за сън, видях странен белег на ребрата, каза, че някакво детенце го ухапало, дори не разбрах кое. В яслата нищо не са ми казали, аз и не питах. Тези неща ги пропускам, моля се само да няма сериозни инциденти като този с Ивка на Маслинка.  Confused
Днес заведох Макарончо в яслата на батко му да ги снимат заедно за Коледните календари, много са ми сладки.  Heart Eyes Стефан естествено си избра календар с Маккуин Светкавицата и Матю.  Rolling Eyes Вече се оригвам на Маккуин Светкавицата и Матю  Laughing, ама какво да правим. Вас като гледам ви тресе треската "Телетъбис", ние, слава Богу, поне тази щуротия пропуснахме. Засега де.  Confused

# 51
  • Варна
Честит рожден ден, Мери и sachun! Мнооооого здраве ви желая  Mr. Green.

hahaha Анту, искрено ме развесели  Hug. И ние не сме гледали Телетъбис.
Трапезица, дано вече ви избягват тези случки  Peace.
Босилече, хубава разходка сте си спретнали  Hug.
Аз в момента съм на стенд бай. Като отидох да взема Ели на обяд беше заспала и казаха да чакам не телефона, ако се събуди и писне да ходя да си я прибирам. Това е голям напредък за нея. Вчера като я взимах пищеше, защото я бяха сложили да седне в леглото  Rolling Eyes - какъв ужас само. Де и мен някой така да ме слагаше  Mr. Green.

# 52
Честит рожден ден, Мери и sachun!

Сега нямам време да чета темата,това малкото напоследък не може да спи без мен... Confused

# 53
  • София
mmm_, дано положението във фирмата се стабилизира и няма повече съкращения. Искрено се надявам да не се върнем на купонната система.
Босилек, Мишето как е днес? Бързо да се оправя. Добре, че сте видяли бабата.
Барборанке, покажи какво си поръчала деее.  Grinning
trapezica, неприятен инцидент, дано не се повтаря.
madame, честито зъбче на Алекс. И аз днес случайно видях, че на Ели от долу втория ляв резец е избил.
Ди, как сте със свеки? Помага ли или се пречка?
Лусия, мисля, че са още малки за срещи с дядо Коледа. Най-вероятно другите подаръци ще са по-интересни.
Анту, кои са Маккуин Светкавицата и Матю?  Wink
Ани, супер! Дано да си е поспала и занапред да продължава така. Пиши като я прибереш какво са казали лелките.

Да ви питам вашите дечица ядят ли грах, боб, леща? Елена не ги иска заради люспите, а на вкус й харесват. Днес от кухнята имаше грах с пиле и ядохме половин час докато махна всички люспички.  ooooh!

# 54
  • Пловдив

Честит рожден ден, Мери и sachun! Желая ви здраве и попътни ветрове!

# 55
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕРИ И SACHUN!МММ, ти май много рано си се стегнала, казаха, че при нас ще се усети осезаемо около март 2009г. Явно фирмата ви има международен характер newsm78 и ти по-рано усещаш нещата.
Трапезица, как е  Гого? Ако искаш мажи го с Контрактубекс , за да не остане белег.
Гери, Маккуин Светкавицата и Матю са герои от Cars - много хубаво аним. филмче, но е за малко по-големи. Радо яде всичко, ако е добре пасирано, можеш да пробваш да махаш люспата предварително и така да даваш на Ели.
Аничка, до колко стояхте в яслата?
Жени, добре дошли!
За Коледа и аз не бях решила до днес какво ще купувам на момчетата, че сме се затрупали и ние с играчки ие какво ли не. Днес влязах в магазин за дървени играчки и останах очарована, подаръците ще са от там  със сигурност, на място ще решавам какво точно ще бъде, защото всичко ми хареса Crazy
Отивам да чистя едно наакано дупе Sick

# 56
  • Варна
Такааа... Нашето ясленско приключение днес завърши в 15.30, когато ми бяха казали да отида да я взема, ако не ми се обадят. Така че детето е герой  Mr. Green. Като се събудила си лежала кротко в леглото, с което направо учуди света. Ще я видим утре  Crazy. Излишно е да ви казвам, че през цялото време бях в очакване телефонът да звънне и коремът ми беше на топка. Като цяло денят беше успешен  Peace, поне аз съм доволна.

Лека вечер на всички!

# 57
Ееее,Аничка,най-накрая HugПу-пу да не урочасам малката принцеса утре още по-добре да се представи Hug
Гоголина,дървените играчки са много добри.На Мити бях купила преди години влакче с вагони и различни елементи.Оцеля само локомотива и сега Стами гордо си го разкарва из апартамента Grinning
Гери,май повече се пречка ама това се очакваше Mr. GreenОт два дена е при нас а имам чувството че е от две седмици.Е, поне сутрин като водя Митко на училище няма да разкарвам и Стамен с нас и ще имам време за кафе.
Босилек,няма страшно за телетъбиса,все пак то си е филмче за най-малките.
Честит рожден ден на Мери и Сашун!

# 58
  • Варна
Браво на Ели!

Аз купих днес една китара-играчка и смятам да я скатая за коледен подарък. Ето такава:

# 59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕРИ И SACHUN         bouquet  bouquet  bouquet
Трапезица много лошо това с яслата.Ужас.Знам какво ти е.Но поне учителката си е признала грешката.Браво на нея.Много деца в тая група. Shocked Shocked
Аз все още не съм я пуснала на ясла,но мисля даходя да питам да я вземат.Трябва да чета за изпити,а нямам свободно време с нея.А сега вечер ми е много уморено и не ми се чете.

Общи условия

Активация на акаунт