Баба Зима наближава, ЮНЧЕ в къщи полудява!

• 11 481
  • 214
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Ха добър вечер от мен ! Аз хапнах и вече запретнах ръкави пред пс   typeuu.
Трапезица Наистина кофти инцидент. Дано малкия забрави бързо за случилото се и не остане белег  Praynig Юнак без рана не може Hug
svetli   Чудна е китарката, дано Божи й се радва  Peace
Гоголина И аз много ги харесвам дървенийките  Grinning На Вики ще взема от тези дървените пъзели с животни, подобен на този. Моите племенници имат два вида в къщи и последния път като ходихме при тях, Вики доста се заигра. Занимателни са  Peace Аз смятам и едно пиано да й взема, има ги с животни, които издават съответните си звуци и клавиши от долу. От този вид
Аничка* браво на малката сладурана. Дано всички дни минават така лесно и за двете ви  Hug Praynig
GERY80 Вики ги яде без проблем, много рядко и то ако не е толкова гладна, изплюва люспите от граха. Но аз пасирам, по на едро де. Иначе не иска.
Босиличе Да не би да е настинал Мишето? Как е?
Аз все се каня да ви питам, гладите ли още дрешките на дребните  Rolling Eyes 1ironing Аз да си призная без бой, от 2-3 месеца не гладя  Crossing Arms Ааааа стига ! Гладя единствено ако имат нужда дрешките за навън, все пак ако се съблечем някъде да сме изрядни  Wink но за в къщи дрешките и т.н. вече спрях да гладя.
Вики взе много думички да повтаря и е много смешна  Joy Като я питаш как се казва, отговора е "Кики", куклата е "Мими", а мама се казва "Атя"  hahaha все в устата ме гледа като й приказвам и се опитва да повтаря, рядко успява и пада голям смях  Heart Eyes Hug
И друго исках да ви питам, ама забравих  smile3555
Лека нощ

# 61
Благодаря момичета за честитките!!!
Почерпете се с по една виртуална торта за мое здраве.
http://media.abv.bg/img.phtml?id=177134

# 62
Аз съм леко луда на тема гладене и на децата гладя абсолютно всичко-бельо, кърпи, напоследък прoпускам чорапите де  Crazy Така съм си свикнала, така ми харесват дрехите повече някакси Peace

# 63
Благодаря ви момичета,трогнахте ме.  HugАз тъкмо си изпратих гостите,оправих и сега се ровя в нета докато й се доспи на Йоана.Утре пак ще се успиваме  Laughing

# 64
Шоше, ти у ред ли си бе жена? Laughing  Hug И аз обичам да гладя, но не си усложнявам живота чак с всичко. А за кърпите (ако имаш предвид хавлиени де), аз знам, че не е хубаво да се гладят, защото се сплескват и им намалява попивателната способност.  Peace Иначе и аз не понасям неизгладени дрехи. Да излезеш на улицата неогладен за мен е равносилно на това да излезеш с мръсни дрехи.  Peace
Гери, Гоголинчето вече ти е обяснила що за чудо са тези неща.  Laughing
Гоголина, не е съвсем вярно, че по-късно ще се усети кризата при нас. Вярно, уж икономиката ни е по-стабилна от другите държави, но в много отрасли вече се усеща, и то яко. Наколко завода минаха на половин раб. ден, пестят от каквото могат и съкращават работници.  Sad Ужас, дано се оправят нещата. Като си спомня преди години как всички недоволстваха, че се връзваме за МВФ-то, пък то какво стана - добре, че е така.  Confused
Сашун, вкусно и красиво!  Wink
Аничке, много се радвам за послушната ти принцеса!  Hug
Маслинка, успех с изпитите ти и с намирането на сносна ясла. И аз мисля да подновявам търсенето за Максим, макар че сега няма смисъл, защото ще се наложи зимата да го пратя на ясла в Силистра  Cry - аз оставам пак сама, с двете деца ще ми е много трудно, затова малкото заминава при бабите. Много ще ми е мъчно...  Cry

# 65
Здравейте от нас!Ние вчера пострадахме сериозно ама като гледам не сме само ние.Диди си прехапа жестоко устичката и крайния резултат 5 шева на горната джучка. 3 от вътрешната страна и 2 от вън.На никой не пожелавам цялото това преживяване .Днес е ужасно отекла устата,и е нормално ,но като я гледам миличката и ми се къса сърцето. На всичкото отгоре се наложи да освестяваме и баща и макар да не беше свидетел на гледката .В момента в който го видях ,че е бял като тебешир му каза "немога да те мисля и теб сега дръж се" да ама не отцепи се, чак тогава сестрата го забеляза и него.  Уф дано не ни се случва вече.... много е неприятно . Почти не спах тази нощ с въпроса как можеше да го предвидя да не се случи и повярвайте ми не намерих отговор нямам  идея ,всичко стана толкова бързо че... нито е паднала просто се захапа и с долно зъбче си е прехапала горната джучка от вън а горните зъбки са се забили във вътрешната и част и така. Сега се моля  Praynig бързо да минава и да няма повече такива инциденти ,че е  просто ужасно,макар да попаднахме на страхотно добър хирург (жена много любезна ,мила и търпелива)

# 66
Опа, от мен, здравейте на всички!  Wink
Не съм писала отдавна, но ви чета редовно.
Лусия ужасна история, не мога да си представя как е станало, но определено е стряскащо. Стискам палци бързо да се опрявите   Praynig
Шоши ти ме шашкав, та аз дори изобщо не гладя дрехите на Мира, ама никои дори и чаршафите не гладя  ooooh! ама съм си и мързел в това отношение де  Embarassed
Честито на всички на патерици!   bouquet  bouquet  bouquet
Ние сме добре (да не казвам и аз голяма дума), но Мира е здрава и се държи добре. Иначе е станала живо дяволче и като е сърдита такъв поглед кръвнишки вкарва - направо страх ме хваща  Rolling Eyes , интересното е че си измисля думи, т.е. като я питам "какво е това" за нещо чиято дума тя не знае, просто си измисля дума хихиихихи, освен това вербално изразява вече недоволството си, когато смята че съм и се скарала несправедливо или когато нещо не е доволна, почва се "Мамо не дърабъра дъра бъра не тва онова ....и.т.н." направо ме просълзява от смях. Да не говорим за агресията, която проявява - първата й реакция е да удари което и е под ръка - ужас  #Crazy
Тъй като имаме 16 зъба Мира си яде всичко и то дори вече, когато аз и готвя не намачквам храната. Плюе храна само ако е много суха хапката, например сух хляб и то ако не и се яде, иначе обожава да хрупа краставици, моркови, сухари и всякакви такива които хрупат.
Относно отраженията от световната икономическа криза - еми определено се усеща в нашия сектор, дори за подобни на нашите предприятия се чува, че от догодина ще затварят  Sick кофти работа, ама истиснски кофти.
Това е от мен, приятен (па макар и хладен ден) на всички  Peace

# 67
Здравеите. На Георги раната не му е заздравяла изцяло , но като мине ще го мажа с мехлем , да не му остане белег. Благодаря на всички за сапричастността към Гошко, но наистина няма юнак без рани.
 На Евгений имунизацията му я отложихме , защото венците му били много надути и лекарката я отложи за другата седмица , да не вдигнел Т. Миналата седмица два зъба едновременно му излезнаха - кътник и едно зъбче отдолу.
 Това е от нас за сега , лек ден на всички.

# 68
  • Пловдив
lusia ужасно съжалявам мила  Sad милото детенце. Дано зарастне бързичко и не я боли  Praynig

# 69
Шоше, ти у ред ли си бе жена? Laughing  Hug
LaughingНе, не съм. Joy Но мога да ви успокоя, че тук средно статистическата германка не докосва ютия. Пък и те хора са станали...
Лусия, ужас и безумие  Shocked Как така от съвсем нищо може да се случи нещо толкова лошо Cry Оправяйте се! Hug

# 70
  • Варна
Леле, Лусия, ужасна история  Shocked. Дано бързичко минава устничката и не остава белег. Добре, че малките душици бързо забравят  Hug.
Аз гладя само дрехите за излизане. Абсолютно нищо друго не пипвам, дори мъжът ми сам си глади неговите  Embarassed. Ама то иначе аз няма да имам почивни дни.
Асе, на Ели и бяха подарили същото пиано за рождения ден и беше хит. Беше, защото Вики падна отгоре му и го счупи непоправимо. Ей, вярвай ми направо побеснях  Rolling Eyes, но за това си има предистория. Всеки ден си играеше с него, обаче вдига невъобразима аларма  Mr. Green.
ДиMr. Green пречка се не пречка това е положението  Hug.
Ели днес пак е заспала и сега чакам евентуално да се обадят иначе ще ходя към 4 и нещо.

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 14:41 от Аничка*

# 71
Здравеите пак от мен.
 Лусия не се шашкаи , ще  му мине на детето , може и белег да не остане. Георги има 1 шев на долната устна, като беше на година и полувина падна и си разцепи устната в леглото , но ние не го заведохме веднага защото свекито каза че нищо му нямало. На другия ден го заведохме и го зашиха с 1 шев , но вие щом сте я завели веднага сигурно няма да и остане белег.
 Това е от мен , чао на всички.

# 72
Привет,привет!Та такаа, за питанката за яденето мойто дете е вечно гладно.Много обича лещата,боб яде ама да му давам по едно зърно.Много обича да яде само хляб или сухари,а как гризе шпековия салам ooooh!Аз също гладя дрехите които са за навън,вкъщи си ходим неглиже FlutterДа се похваля че като го питаме на колко е годинки не само показва едно пръстче,но и се опитва и да каже което звучи ''дна'' Joy
Анту,цялата зима ли че го няма мъничето? Sad
Лусия,бързо възстановяване на малката душица Hug Praynig
Трапезица,безпроблемно излизане на зъбките!
Асе,пианото е супер за подарък.И Мити имаше такова голяма занимавка е но и голяма аларма вдига.Мисля да купя на Стами такова,но нашият батко ''бебе''сигурно ще му го взема и няма да му го дава.Ще стане една караница.Купих на малкия костенурка която върви и свири,е като я видя Димитър се започна да сме я прибирали и да не свири ooooh!Малкото реве че я иска,голямото реве че не я иска #CrazyПросто у дома е цирк Crazy

# 73
  • София
Привет и от мен!

Първо чести рожден на Сашун и на Мери /на патерица Embarassed/. Много здраве и късмет!

Леле Лусия голям ужас. Нагушкай малката принцеска от мен Hug - бързичко да се оправя и да нямате повече такива инциденти.
Аничка само така, браво на Ели. Стискам палци трудния период вече да е отминал и малката спокойно да си спи в яслата. Та и ти да се поуспокоиш де Wink.
Трапезица, и на вас ви пожелавам бързо оправяне - на баткото да заздравее безпроблемно раната, а на малкия - бързичко да му се показват новите зъбчета. Коя ваксина сте отложили? Моята докторка каза, че на 1.6 г. ще бие пентаксим и после следващата имунизация била чак на 6 г.
Жужа Hug, радвам се да те видя и да разбера, че и Мирка е добре.
Анту, няма да ти е лесно Hug без мъника, ама пък сама с двамата юнаци ще ти е хептен трудно. Така че горе главата Peace. А ще имаш ли възможност да ходиш до Силистра, за да го виждаш?
Гери, и Алекс не ще да яде леща, боб и грах ако със люспите. И пасирани рядко ги хапва.
Маслинке, успех с търсенето на ясла за Ивка и успех на изпитите.

За гладенето - хич, ама хич не обичам да гладя, но и аз като Анту не мога да изляза с намачкана дреха, та затова си налагам и гладя. Е, гледам да събера повечко дрехи и да ги изгладя на веднъж, като на Алекс гладя всичко, на мъжа ми му гладя ризите и панталоните, а на мен пантолони и всякакви видове блузи. Така гладя един, най-много два дни в седмицата по не повече от час. Не съм от маниачките дето си гладят цялото пране, но за мен е важно всички да изглеждаме добре. По отношение на подаръците - още не съм се замисляла сериозно по този въпрос, но определено ми дадохте добри идеи. Алекс има от дървените пъзели, ама хич не му е интересен. Чудя се дали някакъв вид пумпал ще му хареса?

Ако знаете вчера какви перипитии имах ooooh! - решихме с една приятелка да водим малките на детски клуб и се уговорихме да отида до тях да ги взема с колата. Гледах аз на картата как да стигна до тях и си начертах маршрут. Да, обаче се оказа, че на картата не всички улици са били отбелязани като еднопосочни  newsm78, та се наложи в движение да си змислям нов маршрут. Както и да е, вземах и ги потеглихме за клуба. Стигаме до там /с триста зора успявам да си намеря място за паркиране/ и ни казват: "А, не можем да ви приемем, имаме частно парти". С приятелката ми направо издивяхме, но какво да се прави - решихме, че ще отидем у нас. Тръгвам аз и след петстотин метра се оказва, че улицата е затворена /за което естествено нямаше никакво предварително обозначение Sick/ и се почват едни диви маневри да обърна /а мен хич ме няма на задна/. И в крайна сметка след половин часово возене на кола се прибрахме благополучно у дома без да сме успели да разнообразим мъниците. Хубавото е, че поне в къщи добре се забавляваха и си поиграха.

Ми май това е от мен за сега. Хубав ден ви пожелавам!

# 74
  • София
Здравейте,

Извинете ме, че съм пропуснала рождените дни вчера и ги честитя днес!  bouquet

Относно гладенето - наистина ненавиждам да го правя. Но при мен не е важно, да е чак толкова добре изгладено, отколто да е минало парата на ютията. Гладя всичко - без копринени чорапи по обясними причини. Като казвам всичко имам предвид не само на Алекс, но и нашите дрехи, чаршафи, чорапи и изобщо пълно безумие. Човек ще рече, че съм голяма чистница, а аз не бих се определила като такава. Но и друг път съм споменавала имам фобия от кожни заболявани, като лишеи, гъбики и прочие и просто си го налагам да го правя за всеки случай. Crazy

Относно музикалните играчки - личното ми мнение е, че децата много се увличат от ритъма на музиката. За това, като удачни смятам ударните детски инструменти. Не смятам, че са повече шумо вдигащи от другите музикални играчки. А дори с една дрънкалка може да се научи детето на ритъм. И удряйки (потропвайки) в такт с песничката става наистина забавно за всички. А ако всеки от семейството дрънка с различна играчка и на различни дялове на такта, направо си става парти. Препоръчвам ви да пробвате, наистина е забавно. Това не изключва пиана, китари и прочие забавления.

Лусия, направо нямам думи. Тези дни са пак изплънени с рани. Като четох разказът ти в часта с припадналия татко се сещам за моя мъж. И той страда по същия начин и подбелва очи при вида на малко кръв или нещо от сорта. И при всяка рана с кръв на Алекс търча хем да го оправям, хем да не види таткото, че да не трябва и него да свестявам. То добре, че му минава само след време. Така, че в тази част напълно те разбирам, каква е била картинката.

Пиша послено за настоящата предстояща криза - аз на анализатори не вярвам какво пишат. При мен нещата са прости, колко пари са спечеление и колко усилия са необходими за да се спечелят. И фирмата не е голяма и още по малко международна и за това лесно страда. Wink Наистина много се отплеснах, явно е че не е тук мястото за дискусии. Просто споделих, че съм се спекла, защото си ви чувствам близки.

Чао за днес.

Общи условия

Активация на акаунт