Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
-
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
-
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как да изрежете и сиропирате торта?
за Пепи за новата тема.
- Перфектна е, шегувам се.
, какво е покритието и как постигна такова теракотено оцветяване?


Гледах досега едни страхотни торти в Октомврийското предизвикателство - очите ми останаха - къщичките ти на барбароните...... и самите барбарони , а й другите торти ...... направо очите ми изтекоха по тях - страшно идейни са, а и тук показаните
Освен това не разбрах, след като всички продукти са мои.... защо не получих поне едно парченце торта... 
Стигаме на партито, влизам и подавам тортата с някакви думи от сорта, че е традиция да се носи нещо сладко домашно направено ... Благодаря, благодаря .... Тортата бива оставена в хола, където е пълна жега и след около 1 час хлапета - тая тортат ще се разтопи накрая ... И бабата на бебето (собственичката на жилището), взима тортата и отива в кухнята и аз си мисля как ще я прибере в хладилника, и не щеш ли слад 5 мин се появява с две чиниики с парчета торта
Много гадно така да срежат тортата, аз като се сетя и на Ванчето за тортата, още ме е яд, ама яд ли...
от мен за теб!



Много хора не разбират и не оценят труда и времето ,които влагаме в тези сладки изкушения 