Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
-
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
-
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как да изрежете и сиропирате торта?
.Какво слага в сметаната?
Отдавна воайорствам из вашите теми, като изчетох доста неща. Не съм си и представяла, че може да се правят такива неща у дома. А предизвикателствата са нещо наистина уникално и невероятно. Вие ме вдъхновихте да се пробвам и аз да направя торта с "чаршаф". Не посмях аз да си правя материала за покритието, затова си купих готов марципан от Метро.
но всички жени (за мъжете не говоря, че от тях все пак не се очакват такива храбрости) около мен са счетита, или айтита като мен и естествено, аз съм едва ли не еталон за кулинарни умения,
Поклон, пред уменията ви както и пред желанието ви да помагате и обяснявате.
не мога да си го представя и дали ще ми стигне за обувчиците, малко украса като борд например или топчета отстрани и самия чаршаф. Дали да си направя двойна доза, или 1. Ако ми остане, колко време мога да го съхраня и как?. Уж четох, четох , но това ми е убягнало. И още едно кратко, като се замеси, трябва ли да отлежава известно време, час или повече, или може веднага да се работи с нея?


, нямам думи просто...
, може и да греша... Добре дошла! Питай винаги, когато имаш нужда от съвет, помощ, коментар...
И веднъж само писах в октомврийското предизвикателство, защото исках да питам Тандури защо не виждам снимките от предишното, защото мен ми трябваше да видя нещо, точно по повод мойто първо тортоправене