Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
-
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
-
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как да изрежете и сиропирате торта?


С толкова много яйца, имам притеснение, че ще се втечни тоя крем до утре....
Коремчето е супер
Да видим, какви ще ги сътворя
? Като цяло пека с хартия за печене, лесно се отлепят всички блатове, тавите не се захабяват, абе песен.
.На мен ми харесват цветовете, аз бих "разгьрдила" малко деколтето, като Димитрина е отбелязала.Много хубава и "антицелулитна" торта
Ти пак ли искаш 
)
.