Новите ви книги - 2 част

• 66 673
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря, хедра   bouquet, точно тази иах предвид. И имах предчуствие, че ще се разочаровам.

# 241
Лу, аз не съм я чела още и може би скоро няма да стигна до нея, но на мъжа ми много му хареса, даже го чувам, че често цитира разни случки оттам и се радвам, че явно си е харесал подаръка.

# 242
  • Карлово
Сиренце,
надявам се си прочела 3-тата част на "Хрониките" и как е хареса ли я?

# 243
  • Средната земя
Някой да знае как мога да се сдобия с "Дукесата" на Аманда Формън. Попаднах на филма, но предпочитам да прочета книгата преди това. Разрових се в гугъл, но нищо не открих  newsm78

# 244
  • sofia
Аз съм във фаза четене на тотално неангажиращи четива - затова ето ги моите:

и ето това, за да не изтъпея съвсем

# 245
  • София, Младост 2
Някой да знае как мога да се сдобия с "Дукесата" на Аманда Формън. Попаднах на филма, но предпочитам да прочета книгата преди това. Разрових се в гугъл, но нищо не открих  newsm78
Явно я няма преведена на бг - на английски излиза, само че е с името Джорджиана - дукесата на Девоншир. Подбудена от постинга ти, изгледах филма (а филми гледам веднъж на петилетка Mr. Green) - много ми хареса, точно по мой вкус Heart Eyes Книгата сигурно е още по-хубава... Simple Smile

# 246
  • София
bomboto, моля те да споделиш мнението си за "Дума Ки" на Стивън Кинг!
Има ли нещо общо с поредицата му "Тъмната кула" (за Стрелецът)?

# 247
  • Countryside
Сиренце,
надявам се си прочела 3-тата част на "Хрониките" и как е хареса ли я?
Не съм още, само я прелистих изглежда обещаващо. В момента дочитам друго. На мен първата част много ми хареса, втората не чак толкова, да видим тази как ще е.

# 248
# 249
  • София
Сиренце, за кои "Хроники" става въпрос  newsm78 ?

# 250
  • Countryside
Сиренце, за кои "Хроники" става въпрос  newsm78 ?
"Български хроники" на Стефан Цанев

# 251
  • Средната земя
Явно я няма преведена на бг - на английски излиза, само че е с името Джорджиана - дукесата на Девоншир. Подбудена от постинга ти, изгледах филма (а филми гледам веднъж на петилетка Mr. Green) - много ми хареса, точно по мой вкус Heart Eyes Книгата сигурно е още по-хубава... Simple Smile

Явно имаме сходни вкусове за книги и филми (запали ме за "Яловата вдовица" и още една две, до които още не съм стигнала Embarassed) bouquet
Май ще гледам филма, щом не е издавана книгата на български, че на английски ще я чета една година Mr. Green

# 252
  • София

# 253
За момичетата, които обичат чиклити!

Искам да споделя за една много сладка книжка, която скоро четох и след Беки Б., която е класика в жанра, тази която ви препоръчвам е номер 2 в личната ми класация на чиклити, а аз доста съм изчела. Ето я:

http://www.helikon.bg/?act=books&do=autor&autor=MTU3OTk

Благодарение на нея се очаровах от Италия, понаучих това- онова за обща култура за италианската кухня и се вълнувах на любовните историйки Embarassed
Сладка и лека, и не тъпа.

# 254
Купих си по празниците "Нашият човек в Хавана" на Греъм Грийн, "Позор" на Дж. М. Кутси и "Градът" на Клифърд Саймък. Прочетох първата - не е нещо особено според мен, прочетох и третата - добра е, но тя си е класика на Саймък, просто не я бях чела. Не мога да се наканя да започна "Позор" - автора не ми е познат (и да ме биете, не мога да кажа цялото му име), но понеже съм супер фен на Харуки Мураками, ми го препоръчаха като автор с подобен стил Wink
  Позволявам си, като голяяяям почитател на Мураками и естествено притежател на всичките му книги до момента, да споделя, че най-доброто му произведение според мен Е "Хроники на птицата с пружината".
Брилянтна!

Общи условия

Активация на акаунт