Новите ви книги - 2 част

• 66 673
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз понеже нямам скоро път към центъра,
ще си поръчам "Тина и половина" и още
една на Юлка, по интернет, да ми дойдат
в офиса  Hug

# 586
Аз днес си взех "Къпиново вино" на Дж. Харис

На мен "Бонбонените обувки " повече ми харесват.Но и "Къпиново вино " е много приятно четиво.

# 587
  • Belgium

На мен "Бонбонените обувки " повече ми харесват.Но и "Къпиново вино " е много приятно четиво.

Нали знаеш, че "Бонбонените обувки" е продължение на "Шоколад"?  Wink

# 588
Започнах "Къпиново вино" и малко ми навява "Вино от глухарчета"(една от любимите ми книги) на Бредбъри, но ми харесва. Загледах и "Бонбонените обувки", май тя ще е следващата. Странното е, че в книжарницата до нас, всички книжки на Дж. Харис бяха в раздел любовни романи, заедно с Джаки Колинс и до сега все пропусках този рафт. Все още съм в началото на книгата, но не мога да я определя като любовен роман. Предполагам, че по инерция от "Шоколад" там са попаднали и другите и книги.

# 589
  • София

В новините из нета попаднах на това заглавие "Халед Хосейни - най-четения автор за 2008г." Името на автора нищо не ми говореше, а той бил най-четения за 2008г.  Shocked Реших, че все пак е пропуск от моя страна и взех да прочета една от книгите му. Много трогателна история наистина и разбирам защо много от читателите казват, че доста сълзи са проронили.

# 590
Днес си поръчах тези:

# 591

В новините из нета попаднах на това заглавие "Халед Хосейни - най-четения автор за 2008г." Името на автора нищо не ми говореше, а той бил най-четения за 2008г.  Shocked Реших, че все пак е пропуск от моя страна и взех да прочета една от книгите му. Много трогателна история наистина и разбирам защо много от читателите казват, че доста сълзи са проронили.

А сега, като си започнала със сълзите, си купи "Хиляда сияйни слънца" и се приготви за невероятна книга, но безкрайно тъжна. Аз лично плаках с глас на някои моменти  Embarassed
Чакам с нетърпение трета кинга на автора!
Umbra, покрай теб си купих онзи ден Джоан Харис и в момента чета "Шоколад"  Simple Smile

# 592

Нали знаеш, че "Бонбонените обувки" е продължение на "Шоколад"?  Wink

Да,разбира се,че знам Wink
Само че "Шоколад" съм гледала само на филм и затова не ме впечатли особено.Докато при четенето на "Бонбонените обувки" фантазията ми работеше много трескаво.Но,знаеш ли,нито за момент не си представих,че той(лодкаря-скитник) е Джони Деп newsm78

# 593
  • sofia
Моето попълнение:

# 594
  • София

Не съм чела на Харис още нищо, но много ме заинтригувахте и мисля да почна от "Бонбонените обувки"

# 595
  • София
Днес си поръчах тези:

Страхотна книга  Peace
Взех си втората й част наскоро, но
още не съм я започнала  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 00:36 от jullianna

# 596
Ma4o, дано да ти хареса  Simple Smile .

bomboto, кажи като я прочетеш, имам добро предчувствие за тази книга и отдавна й се каня.

# 597
Току що приключих "Къпиново вино". Така ме завладя и омая, че не я оставих 2 дена, прочетох я на един дъх. Горещо препоръчвам  newsm10.

# 598
Току що приключих "Къпиново вино". Така ме завладя и омая, че не я оставих 2 дена, прочетох я на един дъх. Горещо препоръчвам  newsm10.

Това е любимата ми книга от Джоан Харис  Heart Eyes

# 599
Не съм чела на Харис още нищо, но много ме заинтригувахте и мисля да почна от "Бонбонените обувки"

"Шоколад" е първата част на "Бонбонени обувки". Ама ти си решаваш откъде да започнеш Laughing
Започнах "Мъките на един американец" http://www.colibri.bg/resultsb.php?book=379 . И само условно, и само засега, "Какво обичах" ме увлече повече. Паралелно чета и http://www.book.store.bg/c/p-p/m-469/id-9035/liatno-pytuvane.html. Обичам Капоти.

Общи условия

Активация на акаунт