Новите ви книги - 2 част

• 66 673
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 615
  • Belgium
Лу, благодаря за информацията за Монталбан!   bouquet

Моля, ама аз само пуснах една негова книга, която си купих  Laughing

Подробно инфо не се сещам да съм давала  Thinking

# 616
  • София
Лу, благодаря за информацията за Монталбан!   bouquet

Моля, ама аз само пуснах една негова книга, която си купих  Laughing

Подробно инфо не се сещам да съм давала  Thinking

за мен това беше достатъчно. този автор ме е очаровал преди 20 години с "Южните морета". друго не беше излизало досега на български, а сега двойна радоста - хем преиздали "Южните морета", хем още една нова книга...

# 617
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Последно си купих три от книгите на Робин Шарма Peace След " Монахът,който продаде своето ферари" ми допадна този човек, и сега ще го уважа и с още от неговите книги Grinning

Взех си и " Мастиленият лабиринт" на Люси Филипова - и нея ще прочета тези дни Peace

А много съм се навила да прочета книгите на Ганди - някой чел ли ги е,и какви са отзивите Thinking

# 618
Снощи почнах тази:

Прочетох пет-шест глави и ми се стори интересна.Да видим как ще е нататък  Simple Smile

# 619
  • Ямбол
Снощи почнах тази:
http://i43.tinypic.com/2w1xksz.jpg

Прочетох пет-шест глави и ми се стори интересна.Да видим как ще е нататък  Simple Smile
Хубава е, на мен ми допадна.
Интересно преплитане на съвременната история с художествената измислица.

# 620
Паулу Коелю - "Край река Пиедра седнах и заплаках". Обожавам го.  Heart Eyes

# 621

Тази книга и аз я харесвам,заедно с "Вероника решава да умре" и "Захир".Но "Алхимикът" и "11 минути" са ми пълна боза.

А "18% сиво" я чета вече 1 месец,което само по себе си е доказателство,че не ме увлича и ми е безинтересна.Ще видим накрая.
Напоследък прочетох още няколко съвременни романа на варненски писатели и ....какво да ви кажа,загуба на време е груб израз,ама е така.Кристина Кубарелова и нейните "Розов храст и сладко от смокини" и "Стари шлагери и крем брюле" водят класацията по изгубено време.

# 622

Напоследък прочетох още няколко съвременни романа на варненски писатели и ....какво да ви кажа,загуба на време е груб израз,ама е така.Кристина Кубарелова и нейните "Розов храст и сладко от смокини" и "Стари шлагери и крем брюле" водят класацията по изгубено време.
Аз пък току-що прочетох Розовия храст...на Красимира Кубарелова и много ми хареса. Някак близко до нашето ежедневие е сюжета, езикът и описанията са много добри, книгата се чете лесно и приятно. Но хора разни, вкусове всякакви.

# 623
  • Belgium

Тази книга и аз я харесвам,заедно с "Вероника решава да умре" и "Захир".Но "Алхимикът" и "11 минути" са ми пълна боза.

Le Soleil "Вероника решава да умре"  дори има екранизация  Laughing
Иначе тя е една от по-четивните книги на Коелю. Хич не го харесвам.

# 624
  • София

# 625
"По пътя на Ганг " ме отегчи. Другата не съм я довършила, но ми е малко претупана...като че е писана ей така, за да се напише нещо. Сири Хуствет този път плува в плитки води.

# 626

Le Soleil "Вероника решава да умре"  дори има екранизация  Laughing
Иначе тя е една от по-четивните книги на Коелю. Хич не го харесвам.

И аз не го харесвам изобщо! Прекалено комерсиален с поднесени наготово "поуки". За всички почитатели на Коелю: прочетете "Сидхарта" на Херман Хесе и ще разберете от къде е копирал Коелю!  Laughing

# 627
  • Belgium
Ооо Коелю само може да му диша праха на Хесе  Laughing

Извинявам се за отклонението  Laughing

# 628
Аз пък вчера прочетох книгата на Юлка-Тина и половина. Леко и забавно, но , въпреки хепиенда, накрая ми беше някак тъжно. Щото това не е единичен случай, а даже в реалността нещата се развиват и много по-драстично.

# 629
  • София
Аз пък вчера прочетох книгата на Юлка-Тина и половина. Леко и забавно, но , въпреки хепиенда, накрая ми беше някак тъжно. Щото това не е единичен случай, а даже в реалността нещата се развиват и много по-драстично.

Пъзелче, на моята тийн-ка дали ще й хареса, че съм я заплюла да й я купя  Grinning

Между другото искам да питам, дали някой знае кога ще издадат на български "Ангели и демони" на Дан Браун?
Че нали май месец излиза филма, а аз предпочитам първо да прочета книгата.

Общи условия

Активация на акаунт