Новите ви книги - 2 част

• 66 598
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна

Това чета днес. Много обичам детските книги на Роалд Дал, невероятен разказвач е. Жалко, че не все още не са издали всичките.
Tази е страхотна!
Особено ми харесват размислите му за българите - едни такива грозни космати субекти, а българките - най-красивите жени на света:)

# 736
  • У дома !
Тази е най-новата ми.....и в момента я чета Peace 

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 00:05 от TiFoNi

# 737

Взех я в петък и въпреки че бях заета целият уикенд, до понеделник по обед беше прочетена. Първата част по ми хареса, предвидима ми беше...  Thinking  но има няколко много силни момента Peace . Чудя се дали от Егмонт смятат да преиздадат Здрач с твърди корици???

Тепърва ме очаква като намеря време за нея.

# 738
Криворазбраната цивилизация / лукс.издание
Автор: Добри Войников
Издателство: Захарий Стоянов

http://books.bg/book.php?ISBN=9540902517&PHPSESSID=8681297b2 … 8b663c34d47ffda9e

# 739
  • Пазарджик/Лондон

Тепърва ме очаква като намеря време за нея.

Една от любимите ми фентъзи саги Heart Eyes.Приятно четене Hug.

# 740
  • Разпиляна във въображението
и

Манията по вампирите не отмина и мен. Пристрастена съм. Жалко, че ще се наложи да почакам доста време за останалите две части да бъдат издадени на книга.

# 741
и

Манията по вампирите не отмина и мен. Пристрастена съм. Жалко, че ще се наложи да почакам доста време за останалите две части да бъдат издадени на книга.

Днес си ги закупих тези двете книжки и щях да питам за мнение, но виждам че има добри отзиви за тях.
Кухих си още и Щом светлините угаснат на Мери Джейн Кларк. Някакви отзиви  Thinking

# 742
Една от любимите ми фентъзи саги Heart Eyes.Приятно четене Hug.

Мерси! Hug

До 20тина дена ще излезе ново издание на Здрач с твърди корици. Та ако не ви е затресла манията, по-добре да изчакате малко. Peace

Иначе новите ми книжки са учебници, че сесия се задава след 2 месеца...

# 743

Everything is Illuminated от Jonathan Safran Foer. Много ме впечатли филмът по книгата - със същото заглавие е, участва Илайджа Ууд. Нямам търпение да я започна.

Ето една снимка от филма, която ще ме спохожда дълго: къщата сре … 80;те.

# 744
Ето една снимка от филма, която ще ме спохожда дълго: къщата сред слънчогледите.

Уау! Като я гледа човек се чуди - незначителен ли да се чувства или може ли да преглътне и асимилира такова съвършенство...

# 745
Блонди, ето ти нещо кратичко, щом ти харесва: http://www.youtube.com/watch?v=1gnzIYT6l1E  Simple Smile

# 746
Мерси  Heart Eyes Цялата настръхнах. Наистина е много кратичко  Sad Ще потърся филма  Simple Smile
Този Джонатан играе и във филма  Simple Smile

# 747
  • София
и

Днес си ги закупих тези двете книжки и щях да питам за мнение, но виждам че има добри отзиви за тях.
Кухих си още и Щом светлините угаснат на Мери Джейн Кларк. Някакви отзиви  Thinking

Между Здрач и Новолуние ми хареса повече втората, изчетох ги на един дъх Simple SmileТретата част в БГ ще излезе чак в края на лятото. Поразрових се обаче в интернет и открих преводи на други фенове на следващите 2 части. Мисля обаче да си изчакам излизането на книжките.
Книжката на Мери Джейн Кларк си я бях взела преди доста време. Чете се, но Мери Хигинс Кларк е далеч по-вълнуваща Wink

# 748
liebesbaer благодаря ти
Всички книжки които са излезли на пазара на Мери Хигинс Кларк ги има и съм ги изчела с удоволствие. Предполагах че тази на Мери Джеин Кларк е по слаба

# 749

Писма от тигана, Ваня Кирицова.

Достави ми "истинско бълбукащо удоволствие" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт