Радостни сме ний мадами, че сме вече НОЕМВРИйски мами!

• 16 032
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Ееее, Бубе - наздраве  Grinning Grinning
И аз се ослушвам кога ще мога да си налея чаша червено вино, но май ще почакам още някой ден...  Grinning
Че в нас всички пийват с храната, само аз гледам...  Crossing Arms

# 241
Аз съм съпругът на utro77. Искам да ви съобщя, че от 23,10 ч. на 17.11. сме горди родители на една прекрасна госпожичка на име Симона с перфектните мерки 3,170 кг и 48 см. Да ни е жива и здрава.
Снимки-малко по-късно

# 242
 newsm47 cheers

А на Утро и таткото на Симона едно голямо Честито за дългоочакваната придобивка!

# 243
  • Монтана
Майчинството от 9 на 12 месеца не е прието защото казаха че дигат детските и прага за получаване на детски от 300лв на 350 лв на член от семейството. Но ние пак няма да получаваме едни винаги ще си бъдем ощетени нашите деца не са деца на тая държава.
Но нека да са ни живи и здрави то вярно че държавата не ние карала да ги раждаме тук на почит са ромите.

# 244
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА УТРО -ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА,И МНОГО ,МНОГО ДА ВИ РАДВА  bouquet

Ние бяхме на пробно кърмене и се оказа,че синчето си хапва по 50мл на ядене през 3 часа,а тъпата му майка му дава по 30мл изцедена кърма  и се чуди защо бебчето и иска да се храни на всеки час-ама никой не ми е казал,че дозата на хапване се увеличава всеки ден.На изписването ми казаха да давам по 30мл на 3 часа и аз изпълнявам Mr. Green

Сега го чакам да се събуди,за да го изкъпем и да се нахраним

# 245
Честито на Утро и гордия татко!!! Да е жива и здрава!!!

# 246
Да ви се похваля. Писах на БТВ на онзи @ за кметовете и ми отговориха. Сега ще се свържа с кореспондентката във Варна и ще видя как да покажа на наш Кирчо кирливите ризи. Решихме с моя мъж да излезем на разходка из града вчера. Аз с операцията нито мога да бягам, нито да вдигам тежко. Оказа се, че разходката из центъра на Варна е като Кемъл трофи или друго оф роуд състезание. Искаше ми се да има едни рога и на тях да кача всички безхаберни шофьори, а кмета да е на върха smile3515 newsm61 smile3511 Ами то няма един здрав тротоар, кола до кола, разни препятствия на всяка крачка. Подлезът не става както и да го подхванеш. Пък съм му набрала на нашия кмет от отдавна и по изобилие от други поводи, та викам сега му е времето.
Туй беше за малко разнообразие от кърмаческите ни вълнения
Grinning

# 247
Честита дъщеря на Утро и на гордия татко, да ви е жива и здрава и много да ви радва!  bouquet

annidm и  YanaRo, аз също съм много притеснена, това чакане е непоносимо за мен, просто вече не издържам психически, колкото и да се старая. Да не говоря, че ми омръзна да ме питат и да обяснявам на  близки и познати, защо не раждам Rolling Eyes А с това лошо време съвсем ще го закъсам като си стоя по цял ден в къщи сама. ooooh!При мен нищо не помогна, миналата седмица доктора ме тушира всики ден, за да предизвика контракции, навъртах по пет км. на ден, побърках се от чистене, горещи душове и нищо нямаше ефект.Просто вече съм отчаяна и смятам че по нормален път няма да стане.

Тонеска и Дени, благодаря ви за отговорите, малко ме успокоиха!

Темичка, добре си се завърнала в отбора Hug, ще чакам твоя разказ как е минало раждането!

Какво става с Мая, има ли някой новини от нея? Надявам се да е добре и вече да гушка бебчо.

# 248
  • София
Ооооо, Бубе, пийни още едно коняче и утре ще си купя "Нощен труд" да видя как си се саморазправила с кмета. Хайде наздраве  cheers

Честита дъщеря на Утро!   bouquet  bouquet  bouquet

Родилите мами, как сте с нервите? Аз докато бях бременна имах само два-три по-нервни дни. Сега обаче съм като разгневен носорог. Баба ми ме ядоса и аз крещях като никога досега, чак гласа ми спадна. Преди винаги съм избягвала конфликти, но днес направо  fight А всичко почна от една дреболия - баба ми сто пъти повтори, че като работи телевизор в стаята с бебо и го облъчва, трябвало на тихо и тъмно, без да проветрявам да не диша мръсен софийски въздух. Поспорих, че като сме в София все пак ще му се налага да диша, а и телевизора е на 2.5 метра от Косьо. Не съм го пльоснала пред екрана. Та така 99 пъти и на стотния отпуснах глас. Сигурно така реве мечка стръвница събудена от зимен сън  Joy

# 249
Честито на Утро и щастливия татко!!!!

Аз си пийвам по малко биричка вечер или на обяд, но друг алкохол не смея, щото знам, че преминава директно в кърмата. За никотина знам същото (освен това никотина намалява кърмата и засилва коликите). За вино да ви кажа не знам дали може...

Само не се нервирайте, момичета... Ивето аз бях така първия път, ама ще ти мине  Mr. Green

Бубе, жалко че не сме в един град - със сигурност щяхме да го оправим с дружни усилия  Laughing И аз и мъжа ми само звъним в разни институции и пишем жалби.... Няма голям ефект, но все пак ги занимаваме да ни отговарят, а ние си начешваме крастата... Пък може и да се породи някакъв ефект  Wink

Вита, аз мойто раждане почти го предизвиках. Бях решила, че ще родя на 06.11 и на 05 следобяд вдигнах два пъти баткото, после един секс и в 5.30 сутринта на 6-ти бях в Шейново, а в 11.45 Калина пое първата си глътка въздух  Heart Eyes Опитай може и да стане  Mr. Green

# 250
Здравейте момичета  Hug

На всички обебили се мамчета честито
За Колиеф да ви кажа ние от днес сме на тези капки ,че нещо еспумизанчето действа отвреме-навреме(доста сме лакоми )
Днес ходихме на доктор Crazyда ви се похваля.Нашето малко момиченце е качило 650 гр и е пораснало с 4 см за 20 дни  Mr. Green.Доки каза,че с това темпо бързо ще наваксаме с килцата  Wink
 На всички в очакване -Успех  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 22:43 от shoppy-мими

# 251
Здравейте мамита може ли да ми кажете кво да правя имам температура 37.5 и лявата гърда ме поболва.Моля ви,помагайте със съвети до утре Praynig

# 252
Честито на новите маминки! Да са ви живи издрави малките слънчица! Моля ви се и аз съм още тука Stop.
Vita, какво да ти кажа, каката така я вадихме по принуда Confused, сега се очертава и малкия калпазанин така да излиза, а хич не ми се искаше, че като знам какво преживях ooooh!... Тука в Англииско не дават хапченце, ами ми сложиха някакъв гел отдолу, така цял ден почти се разхождах напред-назад из коридорите на болницата, имах леки контракциики които ме караха през 2 мин. до тоалетната, накрая водите ми изтекоха с гръм и трясък, а заедно с тях започнаха жeстоки болки. Така хем с епидурална, хем с окситоцин се раждахме цяаала нощ Shocked. Сега пак така сигурно, нямам никакви признаци, бебето мърда нормално, но аз се чувствам добре с изключение на това, че вече всичко ми тежи и ме боли като ходя.
 Лелеее ама ние много малко останахме вече, маи ще трябва и едно заглавиице от рода на "...коя ли ще е последната ни мама....?" Mr. Green
 А за кърменето, мамчета, моля ви се не се опитваите толкова рано да отучвате бебетата си да не сучат нощем, това е голяма грешка. Точно сега имат нужда от маичина ласка наи-много и млекце от мамина гръд, точно за спокоиствието им. Раничко им е, изчакаите Peace.
 Е хаиде, отивам да се дембеля пред тв-то.

# 253
привет!
Честито на новите мами!
Аз сутринта писах и нета ми заби, та си хванах малката кукла и цял ден миткосвахме- прибрахме се в 20ч за баня и вечеря и сега съм я тупнала в кошарата- да видим дали ще има сън...
От снощи тръгнах аз да правя режим- денем ми яде 3 пъти, а нощем иска през 2часа- няма да стане така... Ама то аз и татито я водихме на дискотеки малко преди да се роди, че сега какво ни е виновно детето- нощна птица си е! Бяха луди ревове цяла нощ- сигурно целият блок не е спал, но съм решила така- ще бъда зла и строга майка- надявам се максимум до седмица да има подобрение- да правим пауза от 24-06ч... стискайте палци, че после ако не стане още по-виновна и безсърдечна ще се чувствам...
за Колийф някой питаше- ние ги почнахме след Еспумизана, и съм доволна  Peace Вярно са много скъпи, но дават резултат
За нервите- и моите не издържат, станала съм май доста заядлива и ревлива, но се надявам скоро да мине, че наранявам близките си, които ме обичат...

За предизвиканото раждане- и аз бях като Тонеса (май)- с Цитотех, но аз го пиех през устата- едно хапче на четвъртинки през 6-8часа- така ми го изписаха. Докато се чудех дали да го пия, в нета четох, че когато е орално действа по-бързо отколкото ако се постави вагинално. Нямах грам контракции дотогава, почнаха ме леко вечерта около 12ч след първата 1/4, изпих до вечерта общо 3/4, до сутринта се засилваха като правеха разкритие и изглаждаха шийката (иначе хабер си нямаше моето тяло какво се иска от него), сутринта в 8ч бях с контракции на 3мин, в 12.45 родих- супер леко мина, противоположно на приказките че предизвиканите раждания били по-тежки и болезнени- готова съм да раждам вече пак!

Още нещо на някой исках да пиша, ама то като събирам информация за целия ден и накрая забравям половината...

Пожелавам спокойна и сънлива нощ на всички бременни, майки и бебета!

# 254
 Току 6то намерих малко време да кача малко снимки  в албумчето.
Много моля някой да ни качи на 1ва страница снимката която е корица на албума. Благодаря много!!!!
Честито на всички нови мамчета, да са ви живи и здрави бебоците! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт