Радостни сме ний мадами, че сме вече НОЕМВРИйски мами!

• 16 032
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Честито момиченце на Мадам Hug

Аз да ви кажа съм скептична към тези режими за толкова малки бебенца...
За нас е улеснение, но за тях...
Предпочитам да я храня на поискване и все си мисля, че след недълго време самичка ще се пригоди към някакъв режим. Ето, миналата нощ ми се събуди само веднъж, в 3 часа, а предишната - три пъти, но след сукането си заспа. Понякога си гледка спокойно когато е будна, друг път се върти и мрънка, и явно има нужда от сукане, близост, допир, не просто от мляко, затова я слагам на гърдата. Е, извиква мляко така и после се налага да изцеждам като заспи, но нейното спокойствие ми е по-важно...
Толкова мънички бебенца едва ли плачкат от каприз, явно че нещо ги мъчи, имат си страхове... смятам, че не бива да ги лишаваме от единственото удоволствие за тях засега - допира до майчиното тяло, във всеки момент, когато имат нужда...

NELCHO, аз сменям памперса нощем само ако е наакан, да не вземе да се подсече. Иначе не го пипам, за да не се разсъни. До колкото знам, заради по-редките нощни събуждания децата скоро привикват да не акат нощем, въпрос на време е.

# 226
Valpurg да ти е жива и здрава Йоана и много, много да ви радва.
На теб бързо възстановяване.  Heart Eyes Hug Hug

Shark ни извести, имаш много поздрави и прегръдки от декемврийския отбор!!!
Ще чакам да разкажеш как е минало и как е в МД. /може и на лични/

# 227
момичета искам вашето мнение: на 26-ти брат ми има рожден ден и мислим да го заведем на сладкарница или нещо такова (става на 11) та въпроса ми е дали мога ди взема бебчо с нас, аз си мисля че няма проблем ама все пак.
и другото ми питане е дали мога да го слагам в кенгуро-нали има такива дето стават и за новородени

# 228
Мадам, честита ти дъщеричка!  bouquet Да ти е жива и здрава!

Мами, понеже утре имам среща с доктора си и смятам да обсъдиме предизвикано раждане, моля тези които са родили така да ми дадът малко повече информация как е минало Praynig.Аз вече съвсем се побърках, нямам и пукната контракция, никакви признаци за предстоящо раждане, а пробвах всичко без секс и ананас.

# 229
вита-и на мен ми го предизвикаха раждането защото водите ми започнаха да изтичат и няках никаквим контракции. сложиха ми някакво хапченце вагинално и след 2 часа контракциите тръгнаха. другия начин за който съм чувала е със систени ама незнам какво слагат вътре

# 230
Мадам честита дъщеричка!
Да ви е жива и здрава и много радост да ви носи!

Вита и на мен първото раждане ми го предизвикаха с таблетка Цитотек вагинално, а другият начин както е казала и Деница е със система с окситоцин. И двете действат по един и същи начин - предизвикват контракции и разкритие. Когато разкритието стане поне 4 см ти пукат водите и оттам нататък ти е известно какво следва Wink Пожелавам ти успех и леко раждане Peace

# 231
Да честитя събитието на Юлето, на Валпург и на Мадам! Здрави и щастливи да растат дечицата!

За коликите пробвах с инфакол, но изобщо не помогна. Снощи орева света, та и правих чай от маточина-две лъжички и заспа. Днес купихме еспумизан и след 20 капки пак откара. Рай! Установих, че ако си спи в креватчето нощем, събужда се по-често, но ако е до нас в леглото, спи по цяла нощ и е спокойна. И на мен ми е приятно и миличко да си я гушкам така. Не ме е страх че ще я смачкам, защото както заспя, така се и събуждам-не мърдам. Температурата я поддържаме 21 градуса, а за къпане я правим 24. И това го правим с печка на дърва Shocked. Трябва да се цаня за параджия някъде Mr. Green
Голяма редакторка се извъдих. Десет пъти редактирам smile3516

Може ли Бейлис ,бе хора newsm78Аз засега пия по една бира вечер-мисля че не е вредно Thinking

Ееее, откога чакам някой да си признае. Тъкмо съм си наляла едно малко коняче Embarassed. Иначе червено вино всяка вечер по чаша и едни сини сирена като съм метнала... Сега ще направя почивка от няколко часа от кърменето (зърната ме смушкват ужасно) и ще дам едно АМ. Конячето , надявам се, ще изветрее до следващото кърмене.

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 18:41 от Бубе Любимата патка на Ники

# 232
Ех,още нови мами!!!Честити ви бебчета!  ylinfant  ura
Аз съм все така от малцинството.Никакъв знак за излизане от малкия.Нищо не помага-пробвах почти всичко;разходки,секс,танци,люто,ама то е по-инат и от мен  newsm78
Вита,мисля,че са няколко вариантите за предизвикване - с окситоцин,туширане,пукане на водите.И аз натам съм се запътила май.....
Annidm,дано да се засечем в ТК,ама ако може да е в близките дни  Wink Размечтала съм се  Praynig

# 233
Ееее, Бубенце, браво на теб!Една моя приятелка пиеше мастичка, та бебчето спеше спокойно, може иколиките да е успокоявало. Simple Smile
Валенце, само мога да ти стисна ръката и да те поздравя.При нас не се получава, а днес този рев продължи до преди малко, детенцето ни остана без глас.Майка ми не знам как се присети за залъгалка, свекърва ми донесе и като я зацока...успя да заспи.Цял ден е спал няколко пъти по 5 минутки.
Тонеска, как е Гогата? Свиква ли в детската? Нужно му е време сигурно?Радва ли се на Ивайло?
През два часа сме се хранили и в един момент вече повърнахме...
Свекър ми дойде, негова колежка му казала да даваме капка зехтин в кърма преди кърмене, това също направих...четох и в нета.Даваме и инфакола, затопляме кърпа на коремчето, слагам го на моя корем...

# 234
Бубе,   bouquet
и   Hug и  Peace
Между другото и на мен ми казват Бубе  Grinning
Ако знаете как ми се пие Мартини ,направо умирамммммммммммм.
А и една ракия със салата може Rolling Eyes
Ама ще трябва да устискам.Но може и да пробвам между храненето вечер!?!
Наздраве!

# 235
Яна, то и за мен е важно да е в близките дни, моя термин е в петък, така че си време вече. А и без това ми е супер изнервено вече. Всичко ми е криво и нищо не ми се прави.

# 236
Мамчета, да ви попитам. Подочух, че майчинство 12 месеца изобщо не е било приемано и си остава 9 месеца. Има ли такова нещо, че тъкмо се бях наточила... smile3514 и те май ми резнаха крилцата.

# 237
Бубе,Не са го приели и си остава 9 месеца.Още не било окончателно отхвърлено,но предизвикало много спорове и май няма да се стигне до промяна в наша полза.  Sad
Ани,май всички неродили сме изнервени.Но и нашият ред ще дойде  Grinning  Peace Аз не се отказвам до последно и сега отивам на разходка в центъра-ако не избутам бебо,поне малко ще се поразсея, че това чакане няма край...

# 238
Аз да се появя поне за малко. От четвъртък сме изписани, но аз нали не съм си в нас и още свиквам.
 Не мога да изчета няколкото теми, които пропуснах, но погледнах от първа страничка кои са ни бебчетата. Честити бебешори на всички, които вече си ги гушкат и успех на все по-малкото чакащи. Надявам се никоя мама не е преживала големи проблеми.

Малко по-късно ще опитам да кача снимки и ще разкажа и за моето раждане.

Специални благодарности на моето щъркелче Пепена  Hug.

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 20:07 от Mimi 03

# 239
  • На топло...
Честито на мамчетата с бебчетата! Всичко най-прекрасно от нас за Вас!  bouquet Hug Heart Eyes
Още сме комплект! Чакаме се ... Whistling
Стискам палци на разраждалите се! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт