Лечение на псориазис? Има ли? 2-ра тема

• 237 436
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Незнам при мъжете как е . Аз пия фолиева киселина сигурно вече половин година, че и повече.Това ми го предписаха заради артрита.А тя по принцип се включва и за лечението и при мъжете , защото този артрит го лекуват по една и съща схема.Фолиевата киселина няма с какво да му навреди , тя си е витамини. Но ако ви е страх - пробвайте 1 месец и ако не ви удовлетворява - спрете.

# 211
  • София
Кажете моля, фолиевата киселина помага ли при мъжете ви?
Моят пие по схема от лекар. Както е казала  Красимира, витамини са, пробвайте. Едва ли ще навреди, ако не помогне.

# 212
имам да споделя някои не6та относно витамините.При псориазиса поради силното възпроизводство на епидермис се получава известен дефицит на житамини и минерали,затова трябва да приемаме повече от останалите хора но това може да бъде много опасно ако не се прави с по4ивки затова е добре 1 месец прием 1 месец( минимум) почивка.В началото когато се разболях имах малко петънце на лакутя отидох на лекар и 1 млада профанка с титлата доктор ми предписа терапия с Дипрозон и ултразжук на лакътя кварцова лампа и магнит на кръста за стимулация на надбубречната жлеза и витамин б12 на инжекции.В резултат за 6 месеца петната станаха големи по крака глава руце кръст, след като прочетох за болеста се оказа 4е рязката терапия само засилва болеста тъи като тя се подтиска, а не се лекува трябва да се деиства внимателно и да се лекува по обстоино когато усетим 4е се успокоила при мен така е през лятото, зимата сум пробвал с пува терапия резултат за 1 месец и после зле а през лятото слунце и пува мин 3-4 месеца запазвам резултата.
След терапията с б12 ка4их 15 килограма за 2 месеца и не мога да ги сваля вече 3 години, Внимаваите с така наречените лекари, аз сум студент и като гледам аз колко знам представям си и тях, просто такава е системата у БГ, Лично познавам 2 лекарки които завършиха медицина преди 5 години с агнета от село и пържоли(представете си хора с финансови възможности колко титли могат да си осигурят.

Наи много ми помага чаят при псориазис по Мария Требен, гаден е на вкус но се свиква.
важно е съшо и движението трябва да се практикува спорт или поне стулби и ходене пеш.

това от мен!

Успех на всички!!!

# 213
  • София
Здравейте! Утре трябва да ме приемат във ВМА. Казаха ми да отида гладна и жадна Laughing. Предполагам, а и се надявам да ми направят изследвания. Въпроса ми е знае ли някой какви изследвания се правят и как се процедира? Аз съм от София и се надявам да ходя само на процедури, но дали се поема по този начин от ЗК и дали се дава болничен за това. Ще се радвам на всеки отговор и мнение за ефективността на лечението във ВМА.

# 214
Здравейте, аз съм с псориазис от 15-16 годишна, сега съм на 32. В началото беше съвсем малко петънце на главата, което , ту изчезваше , ту се появяваше . По кожата имам по - малко и предимно на главата, поддържам се в нормално състояние с кремовете на д-р Порязов, но от 6 години съм с псориатичен артрит , който  се получи след силен стрес – смъртта на баща ми. Пробвала съм какво ли не, но резултата винаги е бил временен, и при д-р Димитрова се лекувах.  Другата седмица, ще си правя кръвен тест за храни , от човек болен от псориазис разбрах, че след теста , спазвайки диетата се е изчистил напълно. Ще пиша за резултатите -  дано са добри .

# 215
Какъв е този тест за храни?

# 216
Чрез изследване на периферна кръв се определя индивидуалната непоносимост на организма към храните - ето, какво пише за него :
Индивидуалното здравословно хранене е изключително ефективно за пациенти със синдром на хронична умора, наднормено или поднормено тегло, чести пристъпи на главоболие и мигрена. Правилното хранене е решаващ фактор за избавление от честите простудни заболявания, алергичните болести (атопичен дерматит, екземи, полиноза, бронхиална астма, невродермит). Корекцията на хранителния режим сериозно повлиява лечението на пациенти със захарен диабет, хипертонична болест, псориазис,. извършва теста за несъвместимост към храни с апарат, изграден на метода биорезонанс. Самото тестване се прави чрез тестване на периферна кръв, която носи вибраторния потенциал на всеки човек. В базата данни на апарата се съхраняват вибраторните модели на основните храни, като взаимодействието между тяхната вибрация и вибрацията на кръвта се отчита със определена стойност чрез компютърна програма, която извежда показателя за поносимост или непоносимост. Чрез биорезонантния метод може да се установи резонанса между персоналния вибраторен модел на всеки човек с този на различните видове храни.
Симптомите на тази несъвместимост може да се изявяват като класически алергични симптоми или по един прикрит начин. В последните години интензивно се разработват научните основи на хранителния режим, който изключва непоносимите храни. Смята се че тяхното дълготрайно консумиране задвижва ред имунологични и метаболитни реакции, които влошават вече съществуващо заболяване или дори може да бъде основен отключващ момент за неговото развитие.

Аз бях чула за него още преди няколко години, но тогава го нямаше в България, пращаха ти кръвната проба в Холандия  и цената му, ако не се лъжа беше 1300 лева.

# 217
Забравих да напиша, че тук цената е 300 лева . Разделени са на панели – това е цената на първите два, където са включени основните храни. Другите два панела са за алкохол и  цигари, - цената им е някъде около  70-80 лева - за двата.

# 218
Това не са ли тестовете Нютрон, преди време моя близка си беше правила за 800 лв?

# 219
Мисля , че за същите става въпрос, или са поне на същия принцип  newsm78

# 220
Здравейте Светла,
Имам плаки само по скалпа и зад ушите. Ползвам шампоан на Еусерин с уреа, спира сърбежа. Иначе за мазане - псанола дава добри резултати , но миризмата на нафталин е ужасна.
Успех

# 221
Теста за непоносимост към храни къде може да бъде направен?

# 222
# 223
Цената не е 300лв, все още е 1350лв.

# 224
Ами и аз сега видях че цената от 800 лв е намаляла на 1350. За друга фирма с подобни тестове нямам инфо, да се включат по-запознатите.

Общи условия

Активация на акаунт