Половината ноември отлетя, а ФЕВРУАРЧЕТО ни буди през нощта

• 12 275
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Маминки-видя ли ли сте е-shopa na Чиполино http://chipolino.com/eshop/?act=products&category_id=1 ,а отделно има и промоционални цени там,които ако наистина са намалени ми се виждат доста добри.Нека мамите,които ще ходят до магазина им да сравнят и ако тук е по-евтино защо да не си поръчаме нещо.Аз лично си харесах сгъваемите кошарки.А като гледах цени другаде майче тук е по-евтино.

Супеееер! Много ти благодаря за линка, konikonkoni! Hug

# 196
прочетох тази статия за кърменето на тесори.
 Имам въпроси към кърмилите мами- как така когато си поиска го кърмим и дори нощем и го държим в нашето легло чак? То така няма ли да започне да суче на всеки 15 минути и да се разглези и да ни се качи на главата дори през нощта? Не може ли поне да си го връщаме в кошарата след като се нахрани и кога ще му създадем режим да спи нощем .

# 197
Момичета разгледах сайтчето на Чиполино.  Много сладурски неща.  Говорите за количките  ooooh!  ooooh!  ooooh! Какви са тези цени??? При нас тези същите колички да струват 45-60 евро.  Има и по евтини, но не са Чиполино.  Е направо се  Shocked
На това вие му викате лятна количка.  Много скъпо.  Като се прибера в БГ ще ви донеса подаръци от тук. Е не колички, но нещо по мъничко.

bibi_iv Браво на мъжът ти!  smile3501  Това ми напомни за филма - Хубава Жена

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 14:11 от Албена13

# 198
  • София
lukrecciana, не съм кърмила още, но доста неща изчетох и точно идеята "да не разглезиш детето" и "да му създадеш режим" е най-пагубна за кърменето. Точно по тази причина на много майки им спира кърмата на третия месец и те се чудят какво става. Значи, препоръките са да не се кърми по-често от час и половина-два и да не се държи бебето безкрайно дълго на гърда (да кажем 45 минути). Бебето като се нахрани, обикновено се успокоява и заспива поне за 2 часа. Те не са вечно гладни все пак... Simple Smile

# 199
bibi_iv посмях се на историйката ти,наистина,но...аз работих в спортния магазин срещу Леро и познавам момичетата от там.Явно или си попаднала на някое новичко или нещо не са били на кеф,според мен,защото аз имам съвсем други наблюдения от там.Пък и ги следят с камери и при първо такова нарушение...вън! Мостри винаги дават /дори и да знаят,че съм бедна като гол охлюв и не мога да си купя крем,по-скъп от 20лв./ и да ти кажа понякога чак на мен ми става неудобно от любезничене,макар че се познаваме с тях...Познавам им също и шефовете и знам,че са безкомпромисни в това отношение...
Това не го казвам от солидарност,понеже и аз съм продавачка...Просто наистина ги познавам,някои от тях дори доста добре,затова и смея да твърдя,че не са толкова лоши Simple Smile

P.S. И все пак лично мене ме обижда това,че "тук  /в Пловдив/ е голяма селяния"...Селяния има навсякъде,просто явно рядко попадаш на нея...

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 14:28 от foxy81

# 200
Здравейте момичета, както винаги вие сте се престарали в писането, та не мога да ви смогна, но ми е винаги интересно и с радост ви чета. Все още ходя на работа и нямам много време да пиша, но редовно ви посещавам с някое друго въпросче, на което винаги ще се намери някой да отговори.За което ви благодаря   bouquet
Та сега въпросът ми (тип анкетен) е: тъй като моята наблюдаваща лекарка НЕ изражда  Sad , но пък съм се ориентирала към болницата (Тина Киркова), вие които сте в подобно на моето положение, вече избрали ли сте си екип, представилили сте се и все неща в тази връзка.

П.С. А това е инфо за варненските мами http://news.ibox.bg/news/id_1574711580

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 14:59 от viev_3003

# 201
  • София
bibi_iv, разсмя ме с тази история. Наистина трябва да си търсим правата, а селяния има навсякъде ... А пък в Софето, колко селяния има...

# 202
viev_3003 аз вече знам кой ще ме изражда и къде.  

foxy81 Много обичам Пловдив.  С мъжът ми бяхме там преди година и ходехме до ресторанчето Весело Село, всяка вечер.  После се разхождахме по моста с магазинчетата и през града.  По цели нощи.  Беше ми много хубаво.  Бяхме в Новотел Пловдив и съм доволна от обноските им много.

# 203
Здравейте Hug

Бррр много студено стана днес, замръзна ми мозъкът и нещо почнах бавно да чета, та от половин час 4 стр. чета, то и вие доста сте пописали де Laughing

Десика, сигурно ти омръзна едно и също нещо да четеш, но и аз мисля, че е хубаво поне да се обадиш на док и по-спокойно го давай с работата вече Hug

По отношение на обслужването и аз имам доста горчив опит напоследък /и не само напоследък newsm78/ но пък онзи ден в една банка стоях като гръмната, защото ме обслужиха, както винаги съм искала да ме обслужват, честно бях направо щастлива като излязох, че все още се намират такива хора, даже после й занесохме цветя на жената, ама заслужи си ги!

Карбо това със смеха и другото и на мен ми се е случвало и сега направо като четох за тия упражнения и се стреснах, аз това го бях подценила Embarassed

Албенка, дано да получите най-красивите бебешорски подаръци на партито Hug

# 204
Момичета, моля за помощ  Hug !
Снощи мъжът ми се изгори с вряла вода, горният слой на кожата падна, а на места изби кръв! Той подскача около мен от болка и ако не беше мъж 2 метра и не го беше срам, щеше да реве с глас! А аз стоя и не мога да реагирам, единственото, което ми хрумна /овца  Embarassed / е да го намажа с крем Бочко /бебешкия/, а той беше толкова студен, че малко го облекчи! Днес е по-добре, но казва,че много боли! Моля, кажете някакви мехлеми, лекарства и т.н., той отказва да ходи на лекар! Сега е на работа, но мога довечера да пробваме с нещо!  Hug
Кабро, аз също веднъж се изпуснах! Толкова силно кихнах, че  Embarassed !
На всичкото отгоре пък, аз се разболях! Кашлям, кихам, носът ми е запушен, очите ми сълзат, гърлото ме боли, едвам дишам, абе, що не взема да се  Banghead или  #2gunfire ! Обаче ще изчакам бебка да се роди и тогава ще правя каквото си искам с тялото!
Еееее, оплаках се! Много се извинявам!
Желая ви лек и спокоен ден, изпълнен с много усмивки!

# 205
  • София
dideroncho, за твоя мъж Deflamol, а за теб чайчета с мед и лимон и да стоиш на топло, инхалации с лайка за отпушване на носа (може и Стеримар, това е изотоничен разтвор на морска сол във вода) и каквото друго се сетиш от бабешката аптека, от нормалната няма начин:) и да се оправяте бързо и двамата, стискам палци:)

# 206
  • София
dideroncho, на мене последния път ми помогна една мазило "Вишневски", но пък не беше толкова дълбоко и беше без кръв, не знам дали може да се ползва. Аз тогава пробвах, какво ли не, но само от това намаля болката и ми мина сравнително бързо.

# 207
Фокси, никой не искам да обидя относно професият ПРОДАВАЧ. Аз също самата съм била такава. Това е начин и средство за изкарване на прехрана и следва да бъде оценено подобаващо. Но относно любезността на момичетата там и даването на мострите - смея да ти кажа, че грешиш. Към теб може да са доста любезни, но към голяма част от клиентките си - не. Имам позната която им е редовна клиентка и постоянно е недоволна. просто нямаш избор, защото в Пловдив такава козметика, поне отчасти, в друг магазин - няма. Тя следи промоциите и др. от София, но тук нещата са на светлинни години. В софия периодично правят промо. Купуваш си 1 крем - 1 безплатно. тук си ги взимат за тях си. Не е честно. И ние тези пари не сме ги намерили на пътя. Ти сигурна като отидеш да си купуваш нещо, без значение каква марка е и колко струва, предполагам, че държиш, поне на уважението към теб, че си решила точно там и за тази стока, да си дадеш парите, които си изкарала със собствен труд.

Извинявайте, ако съм засегнала някой!!!

# 208
Здравейте, момичета!
От вчера се опитвам да се включа в темата, но все не успявам да изчета всичко и тогава да пиша .... ама такава съм си - искам първо да се информирам какво става с нашата секта  Laughing Ако някой обръща внимание на активните потребители във форума ще си помисли, че съм нон-стоп онлайн, ама аз влизам, започвам да чета, ама и паралелно работя ....... та край няма четенето ми  Sad

Съжалявам dideroncho, но не мога да помогна за изгарянето. То е доста дълбоко, както пишеш и с такова не съм се сблъсквала, слава Богу. При по-малки изгаряния ползвам гел от Алое.

bibi_iv, наистина много забавна случка. Е, на теб не ти е било забавно първия път ....... Наистина има доста некомпетентни продавачки - в това включвам и отношение към клиента. И аз съм попадала на подобни. Напоследък обаче попадам на свястно обслужване - наскоро имах работа в една банка - да направя превод. Та първо охраната ми отвори вратата, после една служителка ме посрещна и ме насочи, после друга ме покани да седна на висок стол, а не на фотьоил, където обикновено сядат клиентите, докато си попълват документите ..... изобщо бяха много любезни.

Момичета-софиянки, аз съм за срещата в събота. Бях се включила в анкетата пусната преди време, но предполагам тя е останала скрита за повечето от нас. Та ме бройте, независимо къде ще се срещаме.

Това е за сега от мен, че от многото четене забравих какво още щях да пиша  newsm78
 Hug

# 209
dideroncho да ти кажа за изгореното-моята ръка беше изгорена до месо както казваш и кръв имаше-трите пръста цялата длан и малко нагоре.Ходих по хирурзи,насам-натам,с какви ли не кремове и буклуци се мазах  докато не ми намерят един крем който се прави от мас,невен и восък.Не мога да ти опиша колко бързо ми мина от него.Разпитай тук там-все някой ще го има,но това е най-доброто за изгарянията.

Общи условия

Активация на акаунт