Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на бебешките гащеризончета и количките за бебета?
Какви са изискванията за подмяна на шофьорска книжка и необходимо ли е медицинско изследване?
Какви са изискванията за болничния по майчинството и какви са цените на екипа за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на бебешките гащеризончета и количките за бебета?
Бебешките гащеризончета струват 22 лв. за 3 бр. и 43 лв. за 6 бр. Цените на количките за бебета варират, като моделите Chicco Trio Tour 4 и Trio 4 me включват количка с летен и зимен кош, столче за кола, зимно чувалче и дъждобран. Други модели като Duo CT 0.2 не включват зимен кош, но продавачката препоръчва бебешко столче за кола за първите месеци.
-
Какви са изискванията за подмяна на шофьорска книжка и необходимо ли е медицинско изследване?
-
Какви са изискванията за болничния по майчинството и какви са цените на екипа за раждане?
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са критериите за стерилна урина и какви са резултатите?
Честит първи сняг!!! Дано ни донесе само хубави емоции и чистота във всеки един смисъл. Аз продължавам да си имам болки, док ми каза да взема магнерот. След малко отивам да си купя. Дано подейства, че ми е притеснено така. 
А и нямам за купуване кой знае колко, че имам доста неща от бате 
Вчерашната не че остана, но ми се оказа голяма тавата и се разляха фигурките...и може би повече маята...Но отказване няма
Свеки ми се кара, че ще станем всички квадратни 

и толкова се забавляваме заедно навън ...е, аз не на пълен капацитет 
Не се притеснявай, само с позитивна нагласа 
ама... кво верно да правим... А - док ми вика да не съм правела резки движения - вие как се справяте с това? Аз щото като се чувствам добре хич не обръщам внимание и 100% не изпълнявам заръките й... Ама пък й разказах как като почна да се обръщам в леглото се почва едно пуфтене и сумтене (ама това само като ме боли коремчето де..) пък тя вика - ми да, ще пуфтиш, ще сумтиш - нека таткото добие поне малка представа какво ти е 

Много здраве и щастие на теб и семейството ти!Ииииииии.......още малко и най-красивия подарък да се появи!