Scrapbooking & Cardmaking- 5

• 23 800
  • 377
  •   1
Отговори
# 240
 Hug  искаше ми се днес да правя картички, но не ми беше ден  Confused
  Руми, ръбчетата ги минавам с лепило за текстил и след това обилно поръсвам с брокат за текстил. Преди време с Корнелия се видяхме във Варна и тя ме зариби по рисуването върхи текстил. Та си накупих бои, лепила и брокати който си стоя т безцелно в шкафа! Но ето че дойде и тяхното време!
 Опитах с лепило с брокат, но ефекта определено не е същия  Wink  утре ще пиша повече!
 Целувки и лека вечер
  bouquet

# 241
  • София
Момичета, един малко глупав въпрос, откъде да си взема лепило с което да лепя панделки, копчета и други такива неща - от какъв магазин и как се казва?
Ади, топката е прекрасна!!!

# 242
EliG, мисля че повечето ги лепят с горещ силикон (пистолет със силиконови пръчки), аз имам ама понеже все не ми е подръка ползвам обикновен силикон, но в тубичка, защото е по-компактен и по-лесно се затваря. При него трябва да се изчака повече време докато стегне здраво.

# 243
  • София
Ели, аз ги лепя с двойно лепеща лепенка-според мен тя е доста здрава.
Руми-права си за омастиляването на краищата, крайно време е да си купя един тампон мастило Peace

# 244
И така... ето кой досега прояви желание да се включи в поставянето на новите предизвикателства:

1. аз Blush Но отстъпвам ред и ще съм последна.
2. Ади
3. Ели - под въпрос. Ели, сигурна съм, че ще се справиш - никой от нас няма особен опит.
4. devilkin
5. Деспина
6. Пинки
7. Руми

Това не е окончателният списък, по който ще се редуваме в поставянето на предизвикателствата. Така че всеки и по всяко време може да се включи, ако има желание.

Tandoori? Надявам се, че не сме те отчаяли съвсем с липсата си на организационни умения и ще се включиш и ти.

Утре е десета дата, така че може да поставим първото предизвикателство.
Само че така и не уточнихме под каква форма да е...
Какво ще кажете всеки определящ да има пълна свобода да определи сам своето предизвикателство?
Дали да е тема, скица, цветово съчетание, използване на определен материал или каквото и да е друго според предпочитанията на определящия.

# 245
  Тони, с това " аз  Но отстъпвам ред и ще съм последна." какво искаш да кажеш newsm78 Аз ли задавам темата  за утре ?  Grinning  Така като гледам всички заявили желание за участие вече са се изредили-дано да не греша Confused  С другото което си написала съм съгласна-всеки сам да избира тема, скица, цветова комбинация и т.н  Peace
  Днес съм се захванала с картички-довечера ще показвам Wink

# 246
Ади, точно това означава Laughing
Написах имената по реда на записване, но реших че не е редно сама да се поставям първа - така че отивам най-отзад и наред си ти Hug

# 247
Момичета, не съм се появявала, защото ми се събраха много емоции последните дни Simple Smile Вчера ми се обадиха, че съм спечелила голямата награда на един конкурс за торти http://www.creative-baby-shower-ideas.com/cake-contest.html, при това с първата си торта с фондан въобще. Аз бях забравила, че участвах преди 4-5 месеца. Наградата всъщност не е голяма както се вижда  Laughing, но много се зарадвах, защото досега не съм печелила никакъв такъв конкурс Simple Smile

За предизвикателствата, пишете ме!  Peace

Казвайте какво да помагам за организацията  Laughing

# 248
Tandoori, много се радвам за теб  Hug
Само не можах да се ориентирам из галерията, коя е твоята торта  Blush

PS: Голям съм шемет, ти спечелила GRAND PRIZE  Peace

# 249
Tandoori, браво - чудесно е, че си спечелила! А тортата наистина е много красива  bouquet

Значи списъкът на поставящите предизвикателствата е:

1. Ади
2. Ели - все още под въпрос Laughing
3. devilkin
4. Деспина
5. Пинки
6. Руми
7. Tandoori
8. Тони

А обсъждане ще имаме ли?
Всеки, който участва в предизвикателството, да разкаже накратко как точно е направил картичката/страницата стъпка по стъпка?
А от време на време предизвикателството да е под формата на конкурс? И да има поощрителна награда - лентичка?

# 250
хо хо, аз ли съм първа  Joy ей че хубаво  Heart Eyes.
Tandoori  поздравления миличка  Hug все така да дерзаеш! Правиш най-великолепните торти на любител сладкар  Hug Дизайна е уникален. Та да подметна, че имам поръчка за 19  Wink , а на 17 имам имен ден  Heart Eyes Което ми напомня да ти честитя твоя днешен празник  bouquet да си жива и здрава , и все така идейна и изпълнена с енергия  Hug Весело изкарване със семейството!
  Би ми се искало всеки да обсъжда  направеното  по предизвикателството, а след това и всички др да се включат  Wink А за конкурса - нямам нищо против. Може примерно победителя в 1 конкурс да изпрати  нещо направено от него на победителя във второто и така....-какво ще кажете. Нематериален подарък-награда. Картичка примерно. Или някакво медалче изненада  Grinning Нещо символично.
  Целувки и лека вечер!

# 251
  И така, понеже утре до обед няма да мога да пусна темата за предизвикателството го правя сега  Wink
Предизвиквам ви на тема " Чудото на Коледа"
  Картичка по ето тази скица    от този сайт(днес попаднах на него съвсем случайно) http://sketchsaturday.blogspot.com/2008/10/sketch-19-dt-week.html Утре сутринта ще пусна моята картичка, че сега нямам сили да снимам, а и с моя потрошен апарат снимките стават все по зле  Confused
   Страничка от тук http://sosketchy.blogspot.com/2008/12/december-sketch-12-x-12_04.html.
 Бих искала да добавя и цветова комбинация която да важи и за 2 задачки   
http://kwernerdesign.com/blog/2008/12/color-inspiration-34.html
  Снимките са големи, но сега не ми се занимава да ги намалям  Blush Утре ще го свърша това!
  Пожелавам на всички приятна работа и дано този път да има повече изпълнени предизвикателства Hug
  а това е специален поздрав за всички почитатели на нашия форум http://www.youtube.com/watch?v=-4w7an00vGI

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 00:59 от adi_5

# 252
Ади, благодаря за предизвикателството, но, честно казано, не успях да го разбера съвсем newsm78

Темата "Чудото на Коледа" важи ли за скиците?
Тоест, ако направим картичка или страница по някоя от скиците, трябва ли да са на тема "Чудото на Коледа"?
А цветното предизвикателство?
То също ли важи за скиците? А темата тогава?
Затова не ми се искаше да се предоставят много възможности за избор в едно предизвикателство...
Става твърде объркано и неясно.

Все пак и скиците, и темата, и цветното предизвикателство ми харесват - нека само се изяснят правилата  bouquet

От мен три картички:

# 253
Toni, снощи бях много уморена и маи не бях много изчерпателна. Сега на бързо ще напиша, че имам работа и трябва да излизам.
 Така Темата важи и за двете задачи. Цветовата схема е по избор-ако ви допада я съчетайте със скиците, ако ли не- остава си като вариант.
 Аз снощи направих 2 картички една по скицата и една по цветната задачка. По късно ще ги довърша и ще ги покажа!
 Лек ден от мен! Съжалявам , ако задачите не са  поставени ясно и дано все някоя ви хареса!
  Картичките ти са много сладки

# 254
Ади, дано нямаш нищо против, но ще опитам да обобщя

Предизвикателството на Ади за периода 10.12.2008г. - 20.12.2008г.

1. Направете картичка или страница на тема "Чудото на коледа", като използвате съответно следните скици:

или/и

2. Направете картичка или страница, като използвате следните цветове:

Общи условия

Активация на акаунт