Scrapbooking & Cardmaking- 5

• 23 800
  • 377
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Страхотно е , много ми харесват всичките задачки, и хубавото е че  са зимни и много уместни за момента.

# 256
Да не се заричам, но ще се опитам най-накрая да се включа  Mr. Green

# 257
  • Варна
Какво ще кажете да си пуснем отделна тема само за предизвикателствата?
А също и крайният срок на това да е до края на месеца?
А и какво стана с предизвикателството на Pinkie то счита ли се за приключено?

# 258
Тони, благодаря за помоща  Hug наистина нямах време сутринта за по дълги писания . Благодаря ти!

# 259
  • София
Mомичета, погледнете тук, раздават елементи за скрапбукинг.Единствено не знам дали биха изпратили до Бг ако се спечели.Аз понеже пиша в този форум, но в дигиталната му част поне досега, и не бях се заглеждала, че има и за хибрид както те му казват.
Обикновено се иска само човек да се запише , но вие си разгледайте по-подробно, че аз днес нямам  време http://www.digishoptalk.com/boards/forumdisplay.php?f=71

# 260
Деспина, идеята за отделна тема е добра, но дали да не изчакаме малко... newsm78
Нека видим как ще потръгнат нещата, колко хора ще се включат, ще има ли обсъждане и тогава да преценим дали в бъдеще няма да е по-добре за отделните предизвикателства да има отделни теми. Какво ще кажеш?

Ето моята картичка по скицата, която никак, ама никак не харесвам - картичката имам предвид, не скицата - скицата си е перфектна:

Просто наистина е далеч от стила ми с толкова елементи и се измъчих, докато я направя.
Но пък нали това е целта на предизвикателството - да ни предизвика да излезем от собствените си рамки.
В процеса на направата и бях махнала картинката на снежния човек, бях наредила трите кръгчета преди да сложа блясък върху тях, на лентата, като се застъпваха едно за друго и бях поставила надписа в червената част - и определено така ми харесваше много повече.
Беше по-изчистена като ефект и по-стилна. Трябваше да я снимам.

Все пак в защита на тази ще кажа, че на живо изглежда малко по-добре, защото блясъкът наистина блести, а не изглежда като размазани петна както на снимката Laughing

# 261
  • Варна
ОК ще изчакаме, още повече, че със задаващите се празници не на всеки му остава време.
Тони, на мен ми харесва картичката ти. Само това, че подложката на картинката е червена и после е сложена върху червено някак не ми се връзва. Сливат ли се на живо, така както изглежда на снимката. А с какво прави блясъка?

# 262
 Добро утро   bouquet
 Тони, картичката е страхотна  Hug много ми харесва.Въпреки, че те е измъчила толкова много, определено си струва резултата!  Peace
  това е картичката ми по цветната задача. Скицата която ползвах е друха. Но по късно ще я намеря и ще ракажа повече за самата картичка  Wink  http://adi555773.multiply.com/photos/album/32#237
  А тази   е по зададената скица. Не съм особенно доволна-не знам защо. Ще направя още една тези дни. http://adi555773.multiply.com/photos/album/32#246.
 Хайде по-късно пак ще пиша, сега да се залавям за чистене и готвене  Crossing Arms
Лек ден и целувки!

# 263
Най-накрая и аз да се представя с Картичка.  Абсолютно по скицата е направена, без никакви мои фантазии. Утре ще я даваме на госпожите от градината на Габи. 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306150&pid=9338364

# 264
Руми,много сладка  Hug
 Дано и госпожите да я харесат, но е невъзможно  това да не се случи!

# 265
Руми и Ади, много хубави картички Hug
Признавам си веднага, че картичката на Руми е точно по мой вкус. Доказателство, че може да се получи стилна картичка със същата тази скица, с която аз не успях.

Но ви благодаря за отзивите - наистина ли ви хареса? Laughing Честно? Mr. Green

Деспина, на живо не се сливат толкова, защото картинката със снежния човек и червената основа са на обемна лента. Всъщност опитах и с друг вид хартия, но ми се стори прекалено натруфено.
Блясъкът беше от някакъв скрапбук-комплект, който бях получила преди време.

Ади, от твоите първата ми харесва повече - при втората като че ли има твърде много елементи.
Но при теб като че ли снимките не показват пълната красота на картичките. Сигурна съм, че на живо са още по-красиви. На подходяща светлина ли ги снимаш? Идват ми почти винаги малко тъмни и май се губи от това ефектността им.

Какво стана с подаръците? Получихте ли ги? А картичките няма ли да покажете Blush
Направената от мен съм я снимала, но чакам другарчето ми да си получи подаръка, за да не разваля изненадата.

# 266
Тони, за снимките ми няма да коментирам- многооооооооо са зле  #Cussing out но това е положението. Апаратчето ми не е кой знае какво- Sony Cyber-shot 7.2Mp.  Но може би и аз да съм виновна, защото снимам вечер. На живо всичко е много по ефектно! Но няма как да ти го докажа, освен да ти пратя една картичка  Joy.

# 267
Тони, картичката ти е много хубава (единствено и на мен малко ми се сливат червените на фонове, но щом е с монтажна лента със сигурност изглежда различно на живо)  Grinning
Ади, първата е много сладурска  Heart Eyes, другата не е точно по-моя вкус.
Руми, много е   стилна  bouquet

Ама нали щяхме да ги обсъждаме - Ади, Руми я драснете по някой ред за по-специфичните неща  Mr. Green

EliG, благодаря за интересните линкове   bouquet

# 268
  • Варна
 Руми, Ади чудесни картички.
Нещо от мен.
http://ivolina-mycrafts.blogspot.com/2008/12/3.html

# 269
Момичета, за предизвикателството трябва ли да качваме картичките пак в общия албум или само линк е достатъчен? newsm78

Аз се надявам в събота да  мога да седна да направя нещо, преди това ми е просто невъзможно, тази седмица ми е адски натоварена. А Калин за събота иска и спален чувал да му правя, имам и бисквитки да пека и да надписваме картичките за училище, което изисква да съм над главата му, защото трябва да му диктувам като пише, просто ужас някакъв.
Аз не съм решила още как ще направя картичката, но много ми харесва цветната задача.

Тони, не знам защо не си харесваш картичката, честно? newsm78 На мен лично много ми харесва. Единственото нещо, което бих отбелязала и аз е може би един различен по цвят кант под снежния човек ( под червения, който имаш сега), всичко друго си е много на мястото. Носи много настроение, въобще няма как да объркаш, че е Коледна.   bouquet

Ади, надявам се няма да се сърдиш, но честно казано имаш много други картички, които ми харесват в пъти повече. При тези първото нещо което ми направи впечатление беше липсата на обща идея ( особено тази с детенцето и подаръка), някак много на брой "важни" елементи, разфокусират, не могат да се съберат като обща идея. Освен това нещо, което много рядко съм виждала при теб досега- не са ти прави елементите. Панделката на снежните човеци, двата розови правоъгълника, както и централната рисунка със снежните човеци, канта ти е различна дебелина и малко не ми допадат розовите снежинки на този тънък зелен ъгъл. Не ти ги казвам тези неща, за да те ядосвам, а защото знам, че можеш много МНОГО по-добре. Предвид нещата, които съм виждала твои, като ги видях тези двете картички не можех да повярвам, че ти си ги правила. Дори рисунките не са съвършено изпипани както ти ги правиш, а аз съм ти голям фен и за това не можех да не кажа нищо! Peace Надявам се ще го приемеш като добронамерена критика. На мен ми се струва, че просто си била много изморена ( на мен често ми се случва с нещата, които правя като стигна една точка и от там нататък не ми вървят нещата).  Peace

Румяна, много ми харесва картичката ти! Имам само една единствена забележка ( трябва да се върна да видя скицата, може и по скица да е така) - кръгчето, което застъпва надписа отгоре според мен или трябва да е под надписа( по-добре ) или трябва да е по-застъпено в самия надпис, а не само ръбчето.
Иначе като цяло много ми харесва!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт