Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 18-та тема

• 48 343
  • 371
  •   1
Отговори
# 150
   Парченца шоколадова торта с вишни от компот. smile3503

# 151
Ще крещяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

И аз искам такава торта Селмаааааааааааааааа

Милост ти имаш лиииииииииииииииииииииии

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

РЕЦЕПТАТА МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ atwork

много ми харесва, много ми е шоколадова и сочничка, наистина Hug

# 152
  • София
Селма , преглъщам пред монитора. Много вкусно изглежда тортичката. Heart Eyes Как правиш кремчето за тортата?
yagodka, това пиленце по бразилски изглежда много добре. И аз правя нещо подобно, но с топено сиренце, гъбки и кисели краставички. Сетих се, че отдавна не съм го приготвяла и в скоро време ще го спретна. Hug
Lois , нямам думи, страхотен кулинарен блог си направила. Peace Снимките както винаги са за възхищение/ тази с лимоните е върха/. Ще те помоля за рецептичката от Маурцио Сантин. Praynig

# 153
  • varna
Селма,не те е срам да показваш такава убийствена торта.Искам и аз! Flowers Sunflower eat

# 154
  • Някъде на път....
Хайде, аз първа с вечерята, ама снощната!   Mr. Green

Пълнозърнести спагети Болонезе

# 155
  Крисче,блатовете са шоколадово-банановия кекс(или шоколадовия вариант на "оранжевият" кекс ),а кремът е на Лео : голяма кофичка заквасена сметана+ голяма кофичка течен шоколад(+ есенция ром на Д-р Йоткер).Плюс вишни от компот или резенчета пресен банан. Grinning

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 19:39 от Селма

# 156
Не знам дали се чува, но преглъщам звучно. Благодаря ти Селма, и на теб Лео. За блата нямаше да се сетя между другото - идеята е много добра. И крема е супер идея, само дето все го забравям аз и се сещам като го видя ей така сготвенко Laughing Абе ще се ползва и крема и блата, то е ясно, само да видим кога ще е. И хем съм я правила тортата с рулата и пак го забравям. Беше страхотен наистина. А ти сега сложи ли му желатин или не си?
Все пак ми доставихте удоволствие с таз тортичка по обща рецептка Wink

Луис - просто е прелестен. Стилен. Красив. Смислен. Доставящ духовна наслада. Визуална наслада. Убедена съм, че за любимите хора и теб самата и вкусова и аромато наслада. Разкошен блог си си спретнала Heart Eyes

# 157
Селмааааааа,наистина нямаш милост към диетуващите Crossing Arms Laughing

Ох ,направо като видя нещо шоколадово и ми пада пердето Crazy

То се е видяло, тая торта ще я правя в близките дни   chef

# 158
Селмааааааа,наистина нямаш милост към диетуващите Crossing Arms Laughing

Ох ,направо като видя нещо шоколадово и ми пада пердето Crazy

То се е видяло, тая торта ще я правя в близките дни 
 chef
    Само искам да кажа ,че с вишни вкусът на тортата е много силен и леко натежава.С банани е по-мек и по-свеж. Simple Smile

# 159
  • Torino,IT
Селма, поздравления за тортичката, много апетитно изглежда.   bouquet
Като я видя половинката на въпроса ми дали му харесва, каза че му прилича на хипопотам  Joy Joy Laughingмъжка му работа   Joy hahaha
Кюбит, а каква е доматената салатка на Ийзи, аз влязох в сайта й но там намерих домати с песто, това ли е?
Лоис, блогът ти е страхотен    bouquet Честито и да го пълниш все с красиви и стилни неща както това което видях. Опитах се да се включа с коментар, но нещо не можах.

# 160
  • сред люляците
Селма, тортата изглежда наистина невероятна Hug А какво ще кажеш, ако вишните се заменят с череши? newsm78

Аз на днешния прекрасен празник поднесох Пъстърва по Годечки по рецепта на Жоро. Получи се много вкусна. Вече все така ще я приготвям Peace

# 161
Ето да разтоваря излапаното в последните дни - все на бързо за съжаление Embarassed ама покрай Коледната тема вече съвсем времето ми е кът Sick
Утре с кафенцето в ръка ще чета Тортената тема и вас мили момичета Hug
Аз преди Коледа нали съм лекинко на салатка та показвам моите
- и една спаначена супичка наднича в едния ъгъл.
- тази салата в магазина цветово я сбирах. Така си избрах зеленчуците. Да ми е шаренко hahaha - зелена чушка, червена чушка, краставици и моркови на ленти, домат, зехтин и сиренце фета
Гювеч с кюфтенца

И уж не ям сладко.Съответно и продукти за сладиши не купувам.Тук не се броят тези за Коледните сладкиши дето се държат под ключ hahaha Познайте обаче дали посреднощ не бърках кекс - с каквото открих по шкафовете.
Получи се хич не лошо медено сладкишче Peace

Приятна петъчна вечер.
А и днес е деня на Християнското семейство.Много любов и топлина в домовете ви пожелавам Hug

# 162
O, Lois, няма как да си мълча... Прекрасни снимки! И да си призная, днес полюбопитствах и влязох за първи път да поразгледам във фотографската тема. Blush О, колко невидяна красота има на този свят! Heart Eyes Май ще ставам редовен посетител там... Blush

O, Селма, ти пък с тази тортичка... Аз на банановия кекс от няколко дни съм му хвърлила око. Но тази торта така изглежда... bouquet

ilrai78, благодаря ти, че ми обърна внимание върху тази рецепта! Ще внесе разнообразие в рибната ми кухня!  bouquet

# 163
Малеее Селмаааа пиша си аз.Викам утре ще чета.Ама през ред тортата на Селма, та тортата на Селма.Викам си бе я да вида бре за какво иде реч.
И сега няма да спя  #Crazy - ще се облизвам за тази торта. Е не е чесно.Нали преди Коледа уж да се вталя ама....на.То тука не може Hug
Прекрасна е Селма тортичката ти - шегата настрана.Поздравления  bouquet

# 164
Geleva, откъде намери таз зелена салатка пък сега  #Crazy

Селма, ми ти давай бързо рецептата за тази тортичка, че направо  Crazy

ilrai78, а пък и твойта пъстървичка изглежда супер, ще се пробва   bouquet само дето нещо не ми се отваря рецептата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт