Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 18-та тема

• 48 343
  • 371
  •   1
Отговори
# 165
 Mr. GreenИ аз се облизвам от тая торта! Mr. GreenМомичета пак страхотни.......Аз не смея да слягам моите прости рецепти,ама поне ги правя с любов Mr. Green
Alex,Yagodka,благодаря ви за милите думи за картофките......и дегостаторката!Горката тя-снощи толкова много яде,че през ноща я боля коремчето  Sad
p.s.yagodka,всеки път като влизам гледам дали си писала и си мисля,че и ти караш същата бременост като мен-от всичко си хапвам по много!Здраве да ни е !Да се похвалиш като дойде бебчо,толкова го хранихме  с вкусотии:mrgreen:

# 166
Благодаря ви за коментарите и подравленията, момичета!
Кюбит, Еси, Гелева, Крисче, Линдита, Ягодка, много сте мили, благодаря ви още веднъж.

Линдита, не зная защо не си успяла да пишеш, коментарите са разрешени, а и желани!
Днес нито съм готвила, нито съм снимала, цял ден само публикации, а като погледна колко са малко още, и колко снимки имам на компа, дето чакат да бъдат качени.... е, малко по малко.

# 167
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
днес няма снимки, съсипах ги  Embarassed

направих авокадо с уасаби и лим. сок. много сполучлива комбинация...
ама спам, без снимки Blush

# 168

Селма, ми ти давай бързо рецептата за тази тортичка, че направо  Crazy

Виж същата страница,където са  снимките.Няма голяма рецепта,а само кратък коментар. Peace

Момичета,много ви благодаря за топлите отзиви за Шоколадовата ми торта! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
    За тези,които се навият да я правят , повтарям,че вкусът й е доста наситен!Вишните подчертават шоколадовия й дъх.Но ако вишните се заменят с банани,вкусът на тортата се "олекотява".Информирах ви.А избора е ваш! Hug

# 169
Здравейте пак Wink
Мислех, мислех и реших да си щракна пилешката пържолка Laughing

Това е само, от днес съм пак на протеини Confused
  bouquet

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 21:41 от esy

# 170
Малко спам, но просто не мога да се въздържа!

esy, ако не бях вече в трета фаза, на минутата щях да започна режима. Снимките ти са вълшебни! Магьосница си ти! Heart Eyes

# 171
Еси, не ми се сърди Hug, ама някак си предишните ти снимки бяха различни. От тях лъхаше усмивка и друг вид красота. И тази е красива, но този така тъжно полегнал магданоз, настрани, не се вижда сияйно, както се виждаха преди поставените с друга емоция в теб подправки Peace Определено си личи, че има нещо друго - ееее аз другото го знам, но само да си кажа, че си личи и по снимките , просто от тази лъха лека тъка и меланхолия (това си е мое усещане) Joy Но те подкрепям Peace

# 172
Привет кулинарки Hug

Реших да се разпиша тук преди да е изминала тази седмица Grinning
Страхотни неща се приготвили отново, момичета Hug

Селма, тая тортичка наистина е разкошна Flutter

Лоис, честит ти блог Hug Страхотно оформление, прекрасни снимки и вкусни рецепти Heart Eyes

t_ilieva честит ти нов фотоапарат, бързо си му хванала цаката Wink

esy, честита и на теб нова придобивка Hug Да продължаваш все така да ни вдъхновяваш Grinning

Аз нямам много за показване. Тази седмица не ми беше особено готварска Crazy
Един боб с наденица (половинката го готви Wink)

Тортелини със сос Маскарпоне:

Тортили с пилешки сос и кашкавал (на снимката преди да е завита на руло):

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 23:01 от Милен@

# 173
Милен@ аз не виждам снимките  newsm78

иначе и ние днес на бобец  ooooh!

# 174
  • София
Ето и моята вечеря. Извинете за правописа, но има само фонетична, пьк аз не я владея  Embarassed Доживиах да ка4а снимки  Laughing
  предиастие от тиквички
 туршия собствено производство
 картофено руло с плънка
 и лимонен кухен-мухен  Laughing забравих му оригиналното име  Embarassed

# 175
Момичета, Мис арк, Милена, благодаря много  Hug
Крисче, не ти се сърдя, за мен са ценни всички коментари, за ястие или снимка! Peace
Абет, що е то кухен-мухен?!?!? Wink

# 176
esy, Kuchen (кухен) е кекс на немски.  Peace
Lois, мерси за поясненията.   bouquet
Миленски, твойте снимки и аз не ги виждам.  newsm78
Lindita, точно за домати с песто говорех. Много обичам.  eat
abet, картофеното ти руло изглежда много апетитно.  Grinning
Май само аз не обичам шоколадов кекс.  Crazy

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 22:34 от Кюбит

# 177
esy, Kuchen (кухен) е кекс на немски.  Peace
Hug Hug Hug

# 178
ммм...сред хилядите ви вкусотии как да сложа и аз снимка  Embarassed ...правих опит за солена торта..ми май стана  Grinning на външен вид не е на 6,ама на вкус си е бомбааа..сега остава и малко украсата да стегна и да ви гоня  Crazy  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=310616

# 179
Мислех, мислех и реших да си щракна пилешката пържолка Laughing

Друг път не мисли толкова дълго, а направо щракай! Wink  bouquet

Еси, не ми се сърди Hug, ама някак си предишните ти снимки бяха различни. От тях лъхаше усмивка и друг вид красота. И тази е красива, но този така тъжно полегнал магданоз, настрани, не се вижда сияйно, както се виждаха преди поставените с друга емоция в теб подправки Peace Определено си личи, че има нещо друго - ееее аз другото го знам, но само да си кажа, че си личи и по снимките , просто от тази лъха лека тъка и меланхолия (това си е мое усещане) Joy Но те подкрепям Peace

Ами той и магданозът е на диета! Laughing

ianushkaa, готвя и хапвам разнообразно, но не в голямо количество! Ще си мълча колко съм качила досега. Blush Но поне са по-малко от предишния път! Grinning

Тази вечер крем супа от карфиол с парченца пържен бекон (много вкусно се получи  Peace), и заради geleva - зелена салатка  Hug:

Общи условия

Активация на акаунт