"МАРТенче в коремчето дивее,а мама дебелее"

• 16 662
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Добрутро!
Еля - чаках си закускат  Laughing Честито ви момиченце  bouquet Пък кой очарован, кой не - да си гледа работата Crossing Arms

Слънце - аз много ще се радвам темичките да са с рождествена украса Hug

Хубав ден момичета!

# 91
  • София
Ели, да ви е честито момиченцето!!!!
Ние пък имахме обратния проблем, не можахме да избереме мъжко име, но за момиче сме готови още минала година: Анна, Анастасия, Светлана или Ирина.
На свекито не й обръщай внимание. Ние затова решихме да не кръщаваме детето на никого, за да не се сърдят.
Благодаря за закуската

# 92
Добро утро и от нас с бебо! Simple Smile
 И аз да кажа за снощния преглед-100 % мъж сме, имаме си пишка дълга 14 мм Laughing, тежим 780 гр, и сме дълги 32 см.Всичко ни е на мястото, развиваме се много добре, даже според лекарката изпреварваме с 3 дни.И ние бяхме седалищно разположени, но имаме време докато се обърнем.После слушахме тоновете-140 удара в минута, което говори за чудесен сърдечен ритъм. Party
Честито момиченце на Еля!!  bouquet Аз пък си мислех че ще ти кажат момче, ама нейсе-само да е живо и здраво! Hug
Приятен ден от мен, сега изчезвам за работа!

# 93
Добро утро и от мен, въпреки че не обичам да ставам в такива студени и мрачни утрини  Confused
Честита розова новина на Elg
И честита синя новина на Белла, направо ме разби с размера на пишлето  Laughing
 Elg, един въпрос за картинката за закуската - това чаша вино ли е или така ми се струва  - представи си каква картинка ще сме през деня, ако стартираме с такава закуска  Drunk  и после   newsm19
Хубах ден на всички ви  Wink

# 94
Добро утро.
Ели, честито ви момиченце - и хич не гледай кой какво искал. Благодаря за закуската - перфектна както винаги.
Слънце, аз нямам против коледното оформление, предполагам че ще е чудничко. Снощи Радина ме пита, кога ще слагаме елхата, и аз и отговорих - декември, а тя веднага - на 2 или 3 искам да е, да не е по-късно... Ние имаме изкуствена елха и нея украсяваме в началото на месеца, а после по Коледа слагам и естествени клонки. Почти всяка година  Коледа празнуваме при майка ми в Трявна, /ама тази не се каня много в предвид състоянието ми/, там винаги има сняг по-това време и украсят целият град и всяка елха. Настроението е по - различно.........
Момичета, решила съм си, живот и здраве като ми изплатят Коледните добавки да си купя хлебопекарна и да си меся тесто и да си правя разни неща, че иначе хич ме няма по тази част от кулинарията. Сега като съм си в нас само се чудя какво да приготвям... Моа да кажа, че се справям добре за салати, ястия, предястия, ама откъм сладкиши и тестени неща ме няма никък... Дори за празника на християнското семейство съм си наумила да направя торта и сега ще се ровя за по-лесничка рецепта.
Лек ден.

# 95
sia - да приемем, че е сок от ябълка Rolling Eyes не съм я видяла тая чашка Rolling Eyes
Белла - честити ти 14мм Rolling Eyes и аз мислех, че ще е мъж, но пък май повече се радвам на девойка.
А за свеки- ама хич ми не дреме. Joy

# 96
  • под кривата круша
Добро утро.
Честито, Елг  stork-girl и Белла  stork-boy. Чудесно, че всичко се развива както трябва Hug
Снимките с къщата и елхата и украсите са страхотни. Ние сме в апартамент засега и много искам да сложа лампички по прозорците обаче миналата година котарака Гошо ги беше изподъвкал докъдето стигнал и се беше прекъснала веригата и не светеха. Как не е светнал той, не знам ooooh! За тази, трябва да измисля по-неконвенционални места. Украса ще търся в Mr. Bricolage-зареждат едни страхотни датски играчки и смятам да свърша тази работа до края на ноември, че после всичко е опоскано.
За екшъните, какво да ви кажа, забавлявам се  Crazy Аз и с една духалка щях да направя пожар вкъщи миналата седмица ама не съм се похвалила. Мъжа ми вика, че вече се страхувал да ме остави сама вкъщи.ТВ не избрахме в неделя, сега пак ще обикаляме  Rolling Eyes
Слънце, и три коледни теми да направиш пак няма да ми омръзне-мноооого го обичам този празник.
За хемоглобина, оказа се, че и моя е надолу-105. Лекарства не ми казаха да пия, обаче трябва да ям повече мръвка.
Ощи не сме обсъждали име, но и двамата имаме идея.

Хайде, засега това е от мен, отивам да бачкам.

# 97
  • София
Здравейте момичета, влязох само да видя дали всички сте добре, но не се сдържах и ще пиша  Wink

Ели, честито момиченце babydust7 , вярвай ми страхотно е да имаш дъщеричка.

Белла - истински мъж  smile3521

Пак сте повдигнали въпроса за количките. В миналата тема питах ама да питам пак - Заслужава ли си да взема на старо Пег Перего (със зимен кош и столче) . Количката е много запазена, а и ми я подаряват. Това което ме притеснява е дръжката - не е цяла и май не се управлява лесно, и гумите - малки и според мен няма да са проходими.
Уххх не знам   33uu - май ще я взема и ако не ми хареса, ще си купя нова. Знаете ли дали коша може да се ползва и на друга марка колички.

Бебе Конфорт и на мен ми харесват много, но Лоола, обаче с тези лоши отзиви за Малечко много бих се замислила. Х Ландер ми харесва също, но XQ - то.

Много ще е хубаво да си украсяваме темите Коледно. Този празник носи едно специално усещане, и ще е жалко само месец да му се радваме. Слънце и аз съм 100% ЗА -  newsm51

Хайде по късно пак ще пиша, че сега трябва да работя - искаааам да е Февруари вече  smile3507

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 10:15 от rosita_ta

# 98
Добро утро мамита Simple Smile
Направо не съм мигнала от вълнение Simple Smile Бяхме на ФМ вчера и чакаме момиченце, толкова много искахме с таткото и сега толкова сме щастливи. Всичко й е наред, половин час я гледахме отвсякъде органи, крайници, личице, всичко е нормално. Мъжа ми като й видя физиономийката и веднага реши,че прилича на него щото имала чипо носле Simple Smile а те всички бебоци са с чипи нослета Simple Smile Ама така се вълнуваме. На връщане й купихме едно розово боденце, да отбележим новината Simple Smile Отивам да ви чета, нямах търпения да споделя Simple Smile

# 99
Добро утро, мами!
Честити розови и сини гащи   bouquet
Ели, за името, ние сме решили твърдо да не го кръщаваме на някой, защото претенции бол, затова неутрално! А на мен Елиана ми харесва най-много!Пък си е на вас двамата  Laughing
Първо да ви се похваля - имаме си вече нов компютър в къщи!Много е гот!Само и нет да прокараме тия дни и вече ще сме като хората!
А сега да ви кажа, как се възмутих в трамвая преди малко!Как може да има такива прости хора?!Една скубла, на видима възраст около 30, седеше, необезпокоявана от никой, кръстосала крака, мляскаше мазно дъвка с отворена уста и шляпаше балончета...А аз с шкембака отгоре й. А вече си ми личи и то доста. Погледна ме няколко пъти таз пача, но нищо... Но когато някаква лелка зад мен реши да слиза и ме побутна - аз неволно притиснах седящата госпоица и тя с такава наглост ми се зъби: "Е, легни върху мен, ако искаш!".... Малееее, едвам се удържах да не я цапна!Една жена й вика - "Не виждаш ли че момичето е бременно, направи й поне място!" Но тази не!Не отчита!Обърнах се към жената, която ме защити и й казах, че е под нивото ми да се разправям с невъзпитани хора и си слезнах на спирката!
Е, кажете ми може ли да има такива прости хора?!!!! newsm78

# 100
Elg да не би да бяхте от 16 ч. на преглед Wink стори ми се, беше ти от снимката Simple Smile а ние подранихме, защото бях забравила точно от колко  часа беше прегледа Confused Еми честита кукла и на теб Simple Smile Янкова дори коментираше,че сме един набор с теб Simple Smile и аз съм много доволна от прегледа и момичето дето ме гледа беше много симпатично и обясняваше много подробно.

# 101
Есме  Joy Joy Joy
Аз си мислех, че съм беладжийка като постоянно разливам чаши, ама ти ме довършваш. Иначе си ми е специалитет - на работа 3 поредни пъти с кафе и чай последователно окъпах касовия апарат, ПОС терминала, калкулатора, замина календара, на който пишем като подложка. И като съм бременна и всички ме третират като аутист - Ооо ама няма проблеми, стой си стой си, ей сега ще почистя, нищо не е станало.
А другото беше след едно генерално почистване вкъщи, тъкмо съм минала за завършех 2 пъти с мопа, мирише на чисто, подредила съм, мъжа ми си взема душ, аз лягам да се опъна, ама пуст кръст не мога да си намеря място и както си се ядосвах на себе си, замахнах и пльоснах голяма чаша айрян на масата, пода и дивана - само него не бях чистила.

Супер съм спъната в ръцете напоследък, направо се чудя това бебе как ще оцелее с мен.

# 102
Elg да не би да бяхте от 16 ч. на преглед Wink стори ми се, беше ти от снимката Simple Smile а ние подранихме, защото бях забравила точно от колко  часа беше прегледа Confused Еми честита кукла и на теб Simple Smile Янкова дори коментираше,че сме един набор с теб Simple Smile и аз съм много доволна от прегледа и момичето дето ме гледа беше много симпатично и обясняваше много подробно.
точно ние бяхме Rolling Eyes А ти що не се обади? Аз не те знам как изглеждаш, ама ти като ме позна, трябваше да си кажеш  Rolling Eyes
Тя тази дето гледа е Янкова (младата)
Ха честита ви мома и на вас   bouquet

# 103
  • Варна
Здравейте лейдис,
Честито на Еля и Аннимм за малките принцеси-благородно ви завиждам...
 EmbarassedЗа Коледна тема-аз съм ЗА Hug. Само да кажа, че съм супер непохватна и постоянно изпускам разни неща.
Сега да ви попитам дали сте по-запознати от мен-в нашата фирма поради "кризата" са започнали да съкращават наред. Аз съм на трудов договор, но не ни осигуряват на пълния доход и се питах могат ли да ме пуснат в неплатен отпуск или да ме махнат. Знам че законът ни "пази" до някъде, но все пак... Thinking
поздрави и хубав ден

# 104
  • София - Рим и обратно
Елг, честито момиченце!! Наистина е страхотно да си имаш дъщеричка Heart Eyes
На мен Елиана ми харесва много Peace
Янкова е много мила наистина, а и според мен е много добре подготвена, специализирала е съвсем скоро в Англия.

Лек ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт