"МАРТенче в коремчето дивее,а мама дебелее"

• 16 662
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет!
Слънце, благодаря за темата! Много е хубава! Simple Smile
(А на А.Джоли още не мога да й простя, че отмъкна Брад от Дж.Анистън, ха-ха) За следващата тема - ако искаш, прави я Коледна. На мен ми е рано, но ме радват такива картинки Simple Smile
Дума, честита годишнита! Още много, много години да се обичате и да ви радват децата ви! Simple Smile Не мога да слагам емотикони от тук, но имаш много прегръдки и цветя от мен! Simple Smile А за това че пиша по нощите - обикновено сядам на компа като заспи сина ми. Прави сметка значи някой път в колко часа го прави - и към 1ч се е случвало да заспи.
За пътуването в кола - не съм шофьор и винаги пътувам с детето отзад. Така че за мен няма значение как и къде е кошницата.
За Пег Перегото - аз съм недоволна. Количката е супер по принцип, но не е за нашите условия с раздрънкани тротоари и дупки. Сега съм в голяма чуденка на какво да заложа. Но със сигурност ще е с големи гуми. Повече не повтарям тая грешка.

# 76
Искам да ви питам всички - имате ли нещо против ако от следващата тема вече дизайна е коледен, (макар да е рано още) че не се сдържам вече да не го направя. Толкова неща съм харесала за темите напред????

Ооо, аз дори предпочитам  Mr. Green Аз съм на Коледна вълна още от края на октомври  Mr. Green  santa2 И до сега да съм украсила, ако не бяхме във висящо положени с местенето  Mr. Green  Nature Snowman

За Пег Перегото - аз съм недоволна. Количката е супер по принцип, но не е за нашите условия с раздрънкани тротоари и дупки. Сега съм в голяма чуденка на какво да заложа. Но със сигурност ще е с големи гуми. Повече не повтарям тая грешка.

Да, така си е  Rolling Eyes За нашите улици си трябва голяма чуденка с тези терени  ooooh! На мен това ми беше едно от основните оправдания за всичките колички, които смених  Mr. Green
Ей, за това не можеш да минеш само с една количка. Проходимите колички са тежки и обемни. Леките и компактни колички са трудно проходими з нашите терени. Аз за това си взех и последната лятна количка от Продаваника. Ще си карам основно с Бъгстъра. Той е доста проходим и е доволно лек  Peace Но ще си ползвам и другата количка, защото тя е още по-лека и компактна  Peace
Ама ходи им одяснявай на мъжете  Mr. Green

# 77
Искам да ви питам всички - имате ли нещо против ако от следващата тема вече дизайна е коледен, (макар да е рано още) че не се сдържам вече да не го направя. Толкова неща съм харесала за темите напред????
Ам чъ разбиръ съ...иска ли питане  Mr. Green
И аз едвам се сдържам да не купя някоя играчка за елхата... Crazy

# 78
  • Варна
Слънце  едва ли има някой против коледната тематика,така като гледам май повечето мами вече сме на тази вълна така че давай смело  Hug 

# 79
Здравейте и от мен!Нова съм тук,надявам се да се справя

# 80
Слънце  едва ли има някой против коледната тематика,така като гледам май повечето мами вече сме на тази вълна така че давай смело  Hug 
Ооооооооо,аз вече купувам подаръци и съм се настроила празнично!

# 81
Слънце, давай. То и аз вече съм си турнала коледната украса в профила  Blush

Много хубави коледни украси има и за вътре и за отвън. Ама в България сякаш го даваме по-пестеливо. Много  ми липсва Германия по това време-Коледния базар, меденки и грилнати наденички, греяно вино... И украсяват като за последно.  Whistling

Кремито, добре си ни дошла. Ако имаш питания питай и ще ти бъде отговорено  Hug

Моята количка е Грако и е супер подвижна и проходима. Много си я харесвам, макар че скъпичко ни излезе (около 850 лв.). Една приятелка също си взе от тази марка,но от Щатите. Тук моделът беше около 500-600 лева, а от там й я пратиха за 200 долара. Столчето е включено в цената.

# 82
Добър вечер!
Аз умувам над две колички   http://philandteds.com/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=69  -само че май се предлага само в черно с червено,а аз няма да купя черна количка,и другата на http://www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/prom_sortir_1.htm  но не ми харесват колелата,а и нещо на триколка съм се спряла  ,и тази http://www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/prom_poussette_high_trek.htm.Вие какво ще кажете за тези трите,сещате ли се нещо подобно друго?
Май на това клоня за сега http://www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/prom_poussette_hig … _trek_coloris.htm

# 83
Маруся, от тези които си показала, на мен най-много ми харесва Хай Трека  Peace
Но наистина бъдете много нащрек,к ато си купувате количка от Малечко  Rolling Eyes Преди малко получих ЛС от поредната мама прочела одисеята ми с Малечко преди време. И тя има същия проблем. Но тя е решила да се заеме сериозно с проблема и се е консултирала с адвокат и Комисията аз защита на потребителите.
Гледайте какво ви дават, освен че ви взимат парите  Peace

# 84
Добър вечер!!!!
Най- после идва ред е на коледната и новогодишна украса, настроение, подаръци и всичко свързано с тези празници. Ние коледа не празнуваме, но се съчетава толкова хубаво с идването на новата година. Аз както винаги се опитвам да украся навсякъде колкото се може по рано, но тази година стаята ми на работа ще остане празна и неукрасена, а украсата ми забутана из чекмеджетата, защото мой заместник в работата няма да има поне за сега. Директора си нае адвокатска кантора. А в къщи ще има и жива елхичка и лампички и много играчки.
Някои от вас говорят много подробно за колички и столчета за кола. Аз изобщо не съм наясно с тези неща и незнам към какво да се насоча. Но едно разбрах, че трябва да е здрава, но как да разбера, че е такава дадена количка.

Спокона вечер и приятни сънища!

# 85
dessiss, ето от тук я взех рецептата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=181345.0

# 86

Никита и всички които обичате тестено като мен:
По тези снимки се завиват кифличките, които аз направих от чешка рецепта за козуначено тесто
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=215043

Рецептата:
42 гр жива мая
2 жълтъка
700 гр брашно
150гр захар
250млл прясно мляко
110гр масло
пакетче ванилкова захар
щипка сол

Тестото го правих и ръчно преди да ми дойде пекарната. И по двата начина резултата беше супер.
Добър апетит!   chef

Животинче, влюбена съм в Скейта на Пег перего. Не знам дали е практичен, но визажа му е зашеметяващ! Ако не ми трябваше тандем нямаше да му мисля изобщо. Peace
Аз избрах количката си миналата година според кошницата - исках Макси Кози Кабрио и нищо друго. Избрах според това, което излезе като съвместимост. Моето Куини  ми напомня любимата ми кола- Hummer H2 като визия. Мечтая си един ден да карам такава като Horatio Caine от CSI Miami. Засега карам Крайслер и съм много доволна от него- огромен багажник и 3 триточкови колани отзад. По един за всяка седалчица. baby_neutral
Маруся, прегледай кошницата за кола на Бебе Конфорта, една приятелка имаше ядове с него, подплънката за за новородено нещо не беше наред и бебо беше сгъната много странно.
Имах и друго да пиша, но забравих. Embarassed

# 87
  • София
 Ох, моля ви, имайте малко милост. Лигите ми изтекоха по тези кифлички.
 Dez, дай още малко разяснения за тестото - трябва ли да се остави да втаса и колко пъти? То се е видяло, че докато не си направя няма да мирясам.
Още малко инфо за безопасността на столчетата за кола. Ето я таблицата с резултатите от тестовете за 2008г.
http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/2008/tab.as … urcePageID=147654
 Лично аз, след като я видях си сведох избора до тези
 CHICCO Autofix Plus
 ROMER Baby Safe Plus - цената му в магазин 9+ е 250-280лв. в зависимост от дамаската (стр.16 от каталога)
 JANE Strata
 PEG PEREGO Primo Viaggio Tri-Fix - само при условие, че се ползва с база, без нея оценката му пада надолу. В Шопинг Гайд-а е дадена цена 295лв., а някъде гледах, че цената на базата е 80лв.
 Може би ще се спра на Чикото, защото е с база. На Jane пък е с най-много плюсове, но незнам дали го има в BG. Ще трябва да отида до Premaman да проверя. Ако не се лъжа май те ги внасяха (поправете ме ако греша).
 marussia малко по-напред в темата бях писала, че една моя приятелка ползва High-Treck на Bebe Confort и е много доволна. Тя не си е взимала коша за новородено, а в началото слагаше бебата в кошницата. Вече година и половина я ползва безаварийно и казва, че върви много леко (принцесата и е доста едричка за възрастта си) и не съжалява, че се е изръсила толкова за количка.

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 01:37 от veroniki

# 88
Пу първа  Mr. Green
Добро утро, момичета  Hug И лека нощ от мен... не е човешко да се става толкова рано. Аз съм станала в 5ч., за да пътувам за София (уча тук) и на всичкото отгоре, като пристигнах се оказа, че идиотите от входа не са платили асансьора и е спрян!!!   #2gunfire А аз живея на 11 етаж!!!  #Cussing out  #Crazy  #2gunfire така че си направих сутришната гимнастика, споменах всички комшии и техните роднини и сега си лягам да спя  baby_neutral (направо щях да родя по пътя  Close )
Пожелавам ви успешен ден и повечко късмет  Heart Eyes

# 89
добро утро  Hug
закуската моля
Така, аз да се отчета за вчера. Първо очарована съм от Янкова и двете женички дето и помагат. Много топло посрещане, предразполагат те да ти е удобно.
Ще си имаме момиченце.
Най-важното е, че бебка е добре. Има си всичко- видяхме до най-малки подробности пръсти, крачета, бъбреци, сърце, а бе всичко си ни е в ред. Даже се беше усмихнала. Имаме много хубава снимка на личицето, има устните на татко си, направо е съваршенна. Седалишно е разположена, но не е убезпокойтелно.Тежи 399гр.Задна плацента (въпреки, че моята докторка каза предна), термина си е 30 март, отговаряме си на седмиците. Ние с таткото сме доволни.
После отидохме при моята мама- тя се разплака, знаела вътрешно, че ще е момиче. Бабата на мъжа ми се зарадва много, свекъра и той, само свеки не е очарована. Ама да си гледа работата.
Сега идва сложното- името. За момче имах само 1 и това си беше, ами сега като съм харесала цели 3 - Петра (на свекъра), Цветания (на мама) и Елиана (на нас двамката).

На бъдещата булка Стаси- днес да е един от най-прекрасните ти моменти и да сте много щастливи заедно.

На всички ви  Hug и усмихнат ден

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 09:12 от Elg

Общи условия

Активация на акаунт