Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 726
  • 272
  •   1
Отговори
# 135

Мами да ви споделя и аз нещо - вчера бях привикана на спявка с началството и буквално ме принуждават да се върна на работа. Поразпитах в нашите ясли и се оказа, че приемат и 9 месечни бебчовци.Направо ми е мъка как ще дам Хриси толкова малък, но поне ще си има и други "колеги" там, т.е. има още два такива мъника с паяците. Мамите им казват, че са доволни. Дано да е така, че веднъж прекратиш ли си майчинството и няма връщане назад  Tired. Оплаках ви се по нощите, вместо за кекс да си говорим по това време  Crazy

Айде лека и мека, утре пак ще се "видим"  Hug

Ама ,че гадно ! Sad Не знам как бих се чувствала на твое място,но сигурно ще ми се реве !
НАложително ли е да се връщаш на работа ???

# 136
  • Разпиляна във въображението
Много гадно това Милени. Виктория беше на около година и 4-5 месеца, когато реших да се явя на едно интервю. Това беше по-скоро да си "сверя часовника", отколкото наистина да желаех работата. Длъжността беше съблазнителна и в област, от която се интересувах. След интервютата ми се обадиха и ми казаха, че искат да ме назначат. Поисках няколко дни да го обмисля - знаеха, че съм в майчинство. Направо изпаднах в ужас само като се замислях, че ще оставя малката. Голям рев му ударих. И отказах. Постоянно ми звъняха за да размисля, но не...

Милени ще ти е доста трудно и много съжалявам, че работодателите ти не ти оставят друг избор. Кураж.

# 137
Здравейте!
Хелън,Галиво-да се оправят бързо бебоците! Хелън и аз трябва да проверя дали не ни расте отгоре,защото се плюнчи адски и си рови в устата,а пък долу няма нищо наболо!
Ласси-добре,че е станало лесно отлепянето! Hug
Галиво,аз съм твърд привърженик на Самсунг! При все,че последните ми телефони бяха Нокия и ми се развалиха и двата! И не е вярно,че Самсунг не прави хубави снимки! И аз като Ванчето имам подарък-Джорджо Армани(Самсунг нали Ванче)? Прави невероятни снимки(3 и 2 мегапиксела),направо не ползвам фотоапарат вече!http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=74&products_id=26122 Само че е сензорен и няма да ти е много удобен! Виж този http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=74&products_id=32271  Hug
Милени,не се притеснявай мила! Има много бебчета,които ходят на ясла!

# 138
Milenni - ами нали и аз се връщам януари - ще си пишем двете и ще се жалваме:( споко де - все ще се оправим - като се сетя само преди, като имаше само по 3 месеца майчинство Shocked и някакви момиченца се връщаха на работа на третия месец, защото, представяте ли си, "не можели да издържат само с памперси да се разправят"!!! да бе, да - а сега как пък така никоя не се връща след 3-я месец...Galivo - аз съм имала само 2 телефона в живота си  Embarassed - и двата Нокиа и от 2 години обяснявам на Иван, че искам нов телефон и той каза, че фактът, че досега не се е развалил, доказва, че това е най-страхотният телефон, който имам...Значи и ти не намери "one more reason" да останеш в ДКЦ-то, а??? Добре си направила!!! Ласи и тя допринася за коледното настроение с тоз аватар - утре чакам песничката на Емма!!! ласи - просто с ръка ли го отлепихте? Плака ли Емата? Зачерви ли се??? Сисе - не можа да си намериш свежа кръвчица и това си е!!! Ама тя Гери82 да не е прочела един твой пост към мен Joy и затова да СЕ Е УПЛАшИЛА newsm78 И Ваняиван - не сЪ праи на ударена - мЪжо може да не ти подарява цветя, но затова пък свекърва ти ти носи жълти хризантеми   bouquet hahaha

П.С. За сведение на другите - веднъж имахме среща със съфорумки и дойде на Ваняиван свекито (ваня беше заета) - стоя, жената, гледа ни сеира - а ние отпрахме едни теми за секса след раждането и т.н. и т.н...та най-накрая жената си тръгна и купила еидн букет с жълти хризантеми на Ванчето и й го подарила...кво ли си казала жената - абе то аз уж мърморя, ама като ги видях тез другите как не са стока - мойто си е най-хубаво hahaha

# 139
  • София
Здравейте пак по нощите  Laughing. Много благодаря на Ехмея, че ме упъти как да си сложа снимка в профила  Hug.
Дидимора, непременно ще ги видя тия уокъри (абе на български как им се казва, щото не е класическата проходилка  newsm78) в Метро  Peace
Милени, много кофти, че те принуждават да се върнеш на работа, Хелън и при теб ли е такава ситуацията или се връщаш по желание? Мен малко взе да ме притеснява тая криза, защото принципно мисля да си търся нова работа и вероятно ще е по-сложно, отколкото очаквах  Confused
Галиво, дано да се оправите по-бързичко. Не мога да ти препоръчам телефон, моят е нов, но не отговаря на изискванията ти, защото е с капак.
На мен и без това ми трябва тава, та ще взема в петък да си купя по повод празника  Party

cenitelkata, много хубава картина сте си взели, браво  Peace. Ще споделиш ли откъде, че и аз отдавна търся (има-няма 3 години  Laughing), но все не намирам подходящата.

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 01:16 от koalkata

# 140
Добро утроооооо! Хайде народе на закуската  55

че да е спорен и лек деня на всички!  Grinning
 А пък за музиката вие ще се погрижите,  Wink че тоя гад хич вече не чува петлите.  badcomp
Айде шъ отлитам до скоро  newsm52

# 141
Айде, мислех днес да ви оставя да подишате, ама Хелън.....(тя е виновна)-да си спомним, че има и много хубави БГ песнички (въпреки, че хич не съм фен на българската музика)
БТР Коледа
и неизменната картинка
Гергино моме (дано не се обидиш от обръщението), какво наистина ще рече туй "с дъно", че аз до сега не съм го празнувала тоз празник, ама нали ще ставам образцова домакиня......тц, тц.
 Сисе, ами на мен ми обясни, че ТУБ диспансера е до фабрика Христо Ботев-като караш по Тодор Влайков мисля беше улицата и като свършила фабриката в дясно имало пресечка (май) и там някаква ниска сграда, обаче и аз хич не исках да ходя там, кой знае какви хора се мандахерцат и кашлят и още повече контингента на тоя квартал....а и те май чакали да се съберат повече деца за пробата......и наистина, защо ако има такъв кабинет в поликлиниката, тя ни кара да ходим в тоз диспансер?
 Диде, ние сме родени една за друга и моя телефон е кат твоя.
 Аз пък искам да пратя (по-скоро Самуил иска) да прати хартиени картички, но не искам да си публикувам адреса нейде из нета, дето куцо и сакато може да го види-не, че съм кой знае колко привлекателна за злоупотреби, но не ми се ще. А другия вариант е всеки да пише на лични на този който иска да прати картички, но така се губи елемента на изненадата.....
 Милени......стискай зъби, друго не мога да ти кажа....
 Хелън, Галка, как са мъниците?

# 142
Момичета, вижте това и пресенете дали е разумно да давате телефоните си за игра на бебетата. Не, че и аз не го правя, но след това, което видях, съм по-предпазлива.

# 143
С добро утро ли да почна,незнам ....
Емма мерси за песниовката и аз вчера се рових ,рових за бг коледни песнички и сме много посни и  в тая работа.
 Хикси мерси за закуската,ама дай нещо диетични другия ппът че имам още поне 10 кила да свалям.
 Кво да ви кажа,освен че съм станала не с д -то нагоре ми незнам с кое-това моето чудо на чудестата се е събудило в 4 часа,и само приревава та ей са ще заспи,та ей са ще заспи и не ще и не ще,и само си бута разни работи в устата,е с триста зора задряма от 6.30 до 7:30 и моя мъж с цялата си наглост  ми вика е кво ти може да си легнеш после ,пък аз не,то вкъщи като че ли само леглото ме чака и вика ела дидонио ела да си легнеш,зарежи чиниите и дрехите и абе кво ви се оплаквам.
 Миленни много е гадо това с работата ,аз засега не трябва да се връщам,но и в тая нашата фирма става все по сложно и по-сложно.
 а за писмата може да се направи един word овски документ и всеки който иска да  получи или изпрати картичка може да си напише там адреса и да се  му се изпраща по и-меил лично от даденият човек,но преди това пък трябва да си даде лично адреса,абе нещо такова.
 айдее чао ви народе

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 09:22 от didimora

# 144
Christmas Angels хайде и една песничка от мен (липсва ми емотикона на ангелче)

# 145
Музика може и да не мога да слушам в момента, но тия пуканки ми се заредиха... Confused
Ivane   Shocked Shocked #Crazy #Crazy Добре, че аз не си давам телефона на Течко - щото щях да полудея съвсем след като видях това...
Диди ми добре бе - ама викам айде днес пък с хапване, че отдавна тук все гладуваме   newsm22 Аз пък си отглеждам пищните форми, мъжо ми е дал ограничение - ако още едно кило кача ще си разваля имиджа- тъй че аз не се изоставям лесно и се поддържам дан заслабна случайно и да взема да се намъкна в старите си дънки.  newsm65
Така, а сега имам едно въпросченце, пък който иска да отговаря няма да ви диря сметка   Wink
Какъв е режима на вашето дете- чудо по часове?
Стефан папка както следва:
8:30-9:00 закуска;
12-13:00 обяд;
18-19:00 вечеря.
Като между основните хранения е на кърма колкото- толкова, плод някакъв или бисквитка пак според зависи...
И едно подвъпросченце -  Какви кулинарни шедьоври му предлагате през различните части от деня?
От закуските в момента любимите са кисело мляко с бисквита, попара, и от днес кус-кус  Peace , понякога давам и каша.
На обед- зеленчуково или месно пюре.
Вечеря - зеленчуково пюре или елда.
Като вече при пасирането оставям и по-едри парченца, защото забелязах, че така храната му е по-интересна. Simple Smile

# 146
  • In someone's dreams
Добро утро мили момичета кокичета!

Балгодаря на Tea - malka feia, Miriel, reiana, helenblondy, koalkata, Емма и didimora      bouquet за приятелското рамо. Доста ми е кофти, но знам, че ще се справя.

И моя синковец напоследък е зле със спането вечерта, а през деня няма проблеми да си спи като пич  Crazy. Тия мъници явно пак са се наговаряли в техния си чат. Буди се поне по 2-3 пъти да яде, което е крайно необичайно за него.

.........
и моя мъж с цялата си наглост  ми вика е кво ти може да си легнеш после ,пък аз не,то вкъщи като че ли само леглото ме чака и вика ела дидонио ела да си легнеш,зарежи чиниите и дрехите и абе кво ви се оплаквам.
 ..............

Да не са рода нашите мъжлета  newsm78? И моя ми излиза със същата теория  #2gunfire

Айде една песен и от мен: http://www.vbox7.com/play:1a17ffca . Същата ми беше подарена от един много скъп човек. Винаги когато ми е гадно си я пускам и знам, че има някой, който винаги е готов да ми помогне. Въпреки, че е от жанра поп-фолк, текста е просто невероятен!
Чао за сега  Hug

# 147
Я да видим сега дали съм разбрала това със слагането на снимки. Ако да- това е нашата есенна сесия с едно приятелско хлапе, ние сме в оранжево!
http://media.snimka.bg/1364/008984208.jpg

# 148
  • Варна
Имам следното предложение относно пращането на коледните картички: Нека всеки, който иска да получава картички, си напише email-адреса в колонка "email" на табличката с размерите на бебетата тук. Аз направих един гугъл документ, в който да си вписваме пощенските адреси и ще ви пращам покани на посочения email за да си добавите вашите адреси. Така няма да има опасност всеки да вижда адресите. Ако сте съгласни, давайте  Hug

# 149
Еммооо – мерси за хууубавото коледно настроение – ама дали ще издаяниш (така ли се пише) още 1 месец да ни пращаш различни песни + картинки? И на Жана благодарим! Пууу – и чалга прослушах заради Вас, Милени! За Манту-то – да, чакат да се съберат повече хора и тогава го правят – т.е. разтворите за по-големи и се уговаря напр. с 5-10 човека да им се прави Манту и се викат всички.
Режимът на Елица (с ОГРОМНИ изключения) е:
6,00 – мляко
10,00 – зеленчуково/месно-зеленчуково през 1-2 дни
14,00 – мляко
18,00 – каша (безмлечна, безглутенова) + 2-3 лъжици домашна пасирана 9на пара варена) ябълка
21,30-22,00 – мляко

А иначе сега нали се подриска от антибиотика и не иска да яде нищо и е само на мляко. Иначе вчера купих великата лечебна хумана и предвидливо й я дадох в шише (а не като каша – нали е с мляко и предположих, че ще ми направи контактна алергия) – е, ами пак направи – там където й е текло от ъгълчетата на устата...малко де, но направи – еми и аз не знам вече – засега си оставаме на безмлечни безглутенови...чудя се дали от сирене ще ми направи таквоз нещо??? Ама то трябва просто да се пробва. Иначе пак се размислих как едно време, аджеба, дори и от кисело мляко не са правили такива неща – ние сега се чудим на бабите и майките ни как можело така да ни захранват – но има и нещо друго – просто тогава киселото мляко е било мнооооого по-различно от сегашното – не на 100%, но си е така...алергията е болест на 21 (пък и на 20) век...и си викам - какво ли има в тези велики каши с пребиотици, пробиотици и т.н...Ето – пуканките на Иване го доказват -  в какъв свят живеем...Но пък децата ни оттук нататък само в този свят ще живеят - така че това е - ще направим максимума, а пък да става каквото ще...

Общи условия

Активация на акаунт