Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 654
  • 272
  •   1
Отговори
# 270
Честит ви първи сняг и от нас  Laughing

reiana
, как е Миленка? Консултира ли се днес ле лекар?

Момичета да ви се оплача. Напоследък съседите ни отгоре станаха доста шумни, направо имам чувството че ще съборят блока. И то най-вече защото над нашата спалня са си направили хол с теракот, и ви казвам и карфица да изпуснат пак ще чуем. Имам чувството че заради тях Дари не може да спи повече от половин час в къщи. Представете си тишина и изведнъж се започва едно хлопане и тропане. Направо ми идва да ги  #2gunfire
Но това не е всичко от съседите. Някой пуши във входа (на стълбището), разбирате ли, да не му се смръзнат кълките на терасата примерно, и мирише на цигари в нашия апартамент, чак в спалнята при бебка. А в нас не се пуши, мразя да ми мирише на цигари. Кажете ми това на какво прилича  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Извинете ме за негативния пост, но от 1 седмица само дебна да видя кой пуши, но не го хващам, а и вече едвам се стърпявам да не се кача отгоре при съседите и да им направя луд скандал. Трябваше да го излея някъде  Embarassed

SLADKA MAMA
, браво на Дари.

# 271
МАМКА МУ И ТУКА ЗАВАЛЯ СНЯГ и то на такива парцали.......

не съм чела, само да ви кажа, че ви правя НОВА ТЕМА, ще я пусна възможно най-скоро, Сис надявам се не се сърдиш.....а ако ти имаш нещо в предвид, кажи!

# 272
Айде ПЛЬОС всички в новата тема....

Общи условия

Активация на акаунт