Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 667
  • 272
  •   1
Отговори
# 240
Реянче, аз нали съм голяма бъзла, а и хипохондричка на туй отгоре, та за най-малкотпо нещо тичам по доктори. Бих отишла за кнсултация с лекар при такава Т, ама друг е въпросът, че през Викенда е трудно да се намери надежден лекар.
Нашето Марте също вече се изправя сама и е много трудно да бъде тръшната за спане - като я сложа да  спи, след 2 мин вече е права. Аз пък съм се размислила и разтревожила съответно дали Марта няма непоносимост към глутена. Преди 2 дена и слагах бебешки бисквитки (съдържат глутен) в йогурта и тя се изака 2-3 пъти доста рядко, даже в едното ако имаше слуз. Но вчера си беше ОК. А и освен това й се появи едно обривче под долната устна, което може да е и от плюнченето, ама знам ли... И съм се размислила сега .... и си се притеснявам... ама ще изчакам да стане поне на 9-10 месеца и чак тогава ще опитам отново с глутена.
МАРТА ДЕНС СТАВА НА 8 МЕСЕЦА.
ГОЛЯМА МОМА!!!
ЧЕРПЯ ВИ  beer3

# 241
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ ПРАНУВАЩИ ДНЕС

# 242
  • Варна
reiana много неприятно, че са почивни дни точно сега, но поне звънни на педиатърката по телефона да се консултираш. Ако е вирус се дават панадол и пр. за понижаване на темп., но след като продължава да дига темп. няколко дни наистина трябва да я види лекар.  Peace  Дано днес да сте по-добре и детенцето да е веселичко и здравичко.

И всички болнички да се оправят! Дайте отчет как са днес мъниците  Hug

Най-накрая и ние почнахме захранването  eat Засега не мога да кажа дали й харесва, днес ще давам 3 лъжички картоф+кърма. Но май повече й харесва да ближе свареното картофче и да "дъвче" парченца. Ще видим...

Във Варна още е топло времето и ще отразим една предиобедна разходка.

и

Честит празник на всички месечинковци!

# 243
Добро утро момичета и честит ви първи сняг http://vbox7.com/play:bd09db22

Реянче неможеш да ни се обиждаш за това че не сме ти отговорили за температурата,та тя може да е от много неща причинена,за това и моят съвет е ако продължава да я има сладурката да я заведеш на лекар,много от момичетата казаха че температурата не  винаги е  опция за зъбките,но и силно се надявам че е от там,Но нашите и 4-те избиха без температура.
 Ася20 добре дошла на родна земя   bouquet я кажи ти сега с кой тате си дойде,а какво стана там със жителството и другят мъж дето  "беше" с него,заради документите.Е ако искаш може и да не казваш де,че и аз къл личен куетчън ти фраснах.
 Честита месечинка на Марта и на всички останали бебоци.

# 244
didimora - Mr. Green Mr. Green Mr. Greenразсмя ме.с инстинкия съм тука-а другия така не съм го чувала,но той е само по документи Laughingсега купих на Олито пюрета на ГАНЧЕВ да видя дали ще ги яде-докато я запиша на кухнята.

# 245
Добро утро!   bouquet

Ася20 ние живеем в стария Здравец, около стадион Дунав. Тук на 6м слагат противохепатитна ваксина, да!
След точно тази ваксина и на Цвета и стана бучка и се зачерви, но с два компреса с риванол и мина.  Peace
Честити месечинки на всички пораснали бебоци!
Хубав и усмихнат ден, макар че тук е много студено е ветровито...  bouquet

# 246
  • Варна
Добро утро!!! beer

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на празнуващите днес!   Party Time Tada  costumed034

Уффф, моя мъж пак го извикаха на работа, а трябваше да почива и аз съм  smile3511

Да отбележа, че аз не се включвам по въпросите за температури, бучки и изобщо неща, които не са минали през моята глава, защото не съм компетентна и незнам какво да кажа.
Дано всички болни бебчета и майки бързо да се оправят.  newsm10 newsm17 newsm51

Да се оплача - от една седмица съм се покривила буквално като "стара бабка". Много ме боли кръста от едната страна, първо мислех че пак бъбреците ме мъчат, но вече се съмнявам, защото болката се мести нагоре по гърба, а последните два дни е по-надолу от кръста, към така наречената ябълка и вече съм в шах какво е това чудо... Ако съм жива до вторник, когато ще водя Малвина на консултация, ще отида и аз на лекар да видим ко ще кажат. Много е неприятно, чувствам се като половин човек, нищо не мога и нямам желание да върша. Weary smile3518

Миленче, като ти гледам албума на дрешките купени от Ларедут, 90% от тях ги имаме и ний  Laughing Аз пазаря от там само при големите намаления, сега съм фенка на Ибей.

Усмихнат и емоционален ден ви желая! smile3521 newsm44 family travel

# 247
Добро утро момичета! При нас още не е заваляло, но се надявам скоро и това да стане- обичам снега и го чакам с нетърпение. 
Реяна- да ти кажа- за ушите знам че за проверка трябва да се натисне, леко разбира се, тази издадената част на ухото, която е към главата, и ако изпищи бягайте в ИСУЛ. Знам че там са най-добрите. Същевременно не съм медицинско лице така че го казвам със застраховката че може и да не съм права!!!
Ласи във връзка с това което си ни показала- аз твърдо вярвам в силата- вътрешната, а и външната на майката и за това трябва да обграждаме децата си с положителни мисли и независимо от стремежа ни да ги предпазим да не им поставяме мислено само най-страшните диагнози!
И ние бяхме на консултация и сме 8.400кг. и 67см.- май не сме в групата на високите. За гърлото ни предписаха осцилукокцинум и витамин С, за всеки случай да съм му давала и Зиртек, нещо което аз на собствена глава не направих- струва ми се доста силно лекарство за да се дава профилактично при евентуална настинка и то 4 капки 10 дни.... Без симптоми за някаква алергична реакция...Може и да не съм права....Знам ли, вие какво ще кажете по въпроса?
И пак да попитам за клеевата тинктура, а и вие давате ли някакви витамини на малчовците или имуностимулатори някакви...?
Хубав снежен ден от нас!

# 248
  • София
Честит първи сняг ! И честит първи зъб на моя Косьо Simple Smile

Реяна, аз на твое място не бих питала тук (при положение, че температурата продължава), а бих завела Милена на преглед в Педиатрията - на теб ти е на една крачка, а и хората са специалисти. Аз никога не приемам като аргумент "зъби" при температура. Съгласна съм с Хелън, че при никненето на зъби имунитетът пада (и аз го бях чела някъде)...но дали пада от зъби или от нещо друго... все си е вид неразположение. И трябва да се види от лекар, особено при малко дете. Изречението "нищо друго й няма" е малко субективно, защото детето може нещо да го боли, но не може да си каже. Наличието на температута без други видими симпоми (хрема, кашлица) не е нищо....Може да е свързано с ваксината нещо, но кой знае  newsm78

Идете на лекар и дано не е нищо сериозно  Praynig

Тодоран, и аз така се бях разтревожила за Косьо, даже в темата за деца с цьолиакия се бях забила (настръхнаха ми косите Shocked), но всичко изглежда наред вече. Дано и при вас е така Peace Казвам ти го, за да видиш, че и други са имали притеснения като твоите Simple Smile Честита ви месечинка! Вашите месечинки ги свързвам с първата ми реална бг-мамска среща (на запис в Тина Киркова)...ех, че хубаво беше Simple Smile

Alokazia, и аз съм се "сбабила " напоследък (не само на години, но във физическо отношение) - Боли ме гръб, крака, глава, не виждам, не чувам (особено когато не ми изнася) ...такива ми ти работи  ooooh!

# 249
Честит Ви Първи Сняг

Честито на Марта и всички други месечинки днес!

Ние имахме меко казано ужасна нощ. Буди се в 2, 3:30 , 4, 5, 6:30, като в 5 се изака. Накрая намазах венеца горния с Калгел, тъй като е цъфнал яко- само трябва да върже, и се успокои за около 1 час и после пак Simple SmileПрез останалото време ту заспиваше ту се будеше и мрънкаше. Мерих Т - няма. Цяла нощ не сме спали.

Реанче стискам палци да е добре днес Миленка(аз бих звъннала на педи , ама се сещам че твойта не е мн в час, звънни на Торакс, праавят комсултации по телефона и идват на адрес, мн добри отзиви съм чувала за тях.  И аз знам ако стане нещо спешно им звъня ), както и всички болни малчугани.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.   Whistling

# 250
Дааа,много ми харесва ! Аз практикувам доста от нещата ,защото според мен положителната настройка е най-важната ! Говоря така на детето,още като беше в корема ми, считам,че затова сега е толкова здрава,кротка,послушна и спинка вечер.  Heart Eyes
Още нещо да споделя, спомням си ,че някои мами искат да правят календари и календарчета не децата,аз си поръчах ето тук :
snimkitemi.com
цените са - календарче 6/9 - 1.50 лв. , календар 25/38 -3.90 лв.
Аз поръчах календари Simple Smile

Честита месечинка на Марта и на всички празнуващи днес !!!  bouquet Heart Eyes

# 251
  • Варна
azvasi напълно съм съгласна с теб за Зиртека. НЕ може да се дава ей така профилактично.

ей софиянки, не се скъпете, пуснете го тоз сняг и насам!  Laughing

ВаняМ ей, наборе, няма се даваме още  Laughing

# 252
Още нещо да споделя, спомням си ,че някои мами искат да правят календари и календарчета не децата,аз си поръчах ето тук :
snimkitemi.com
цените са - календарче 6/9 - 1.50 лв. , календар 25/38 -3.90 лв.
Аз поръчах календари Simple Smile

Честита месечинка на Марта и на всички празнуващи днес !!!  bouquet Heart Eyes
Дороти къде видя услугата за календари че аз рових рових и все за снимки ми пише ,не за калиендари.

# 253
Честит пъври сняяяяяггггггг  Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman
Аз не пиша често но редовно си ви чета  Hug Hug Hug

Почерпете се кой с каквото пожелае за СЕДМАТА месечинка на моя малкък Макси.- картинки няма да слагам, да не стане някой сакатлък  Crazy Whistling Whistling

Ние от известно време си върнахме нощното хранене ooooh! как ще я караме така...незнам.Обаче ако не му дам мляко през нощта-не спира да реве с часове - ужасТТТТТТ Дано да е от зъбите, че иначе....
Хубав ден от нас  Peace

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 11:21 от pettty

# 254
  • Варна
Тея и аз не можах да видя услуга за календари

Виждам, че в анкетата 42 мами са посочили, че искат да получават картички, а в таблицата само 29 са си писали имейл. Някой да не е разбрал, че има файл с Пощенските адреси, но преди това трябва да си напишете имейл адрес в таблицата с размерите на бебчетата.  Peace

Aquariel това със събуждането при нас е откак се е родила и вече не ми прави впечатление  Mr. Green Майка ми ми е разправяла, че и аз съм била такова неспокойно бебе през нощта, явно сега ми се връща

Общи условия

Активация на акаунт