Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 668
  • 272
  •   1
Отговори
# 225
  • в илюзия
Ваня бяхме в Англия да си вземем една кола , че там са доста по-евтини , а пък и тъкмо да поразгледаме малко. Моя мъж е бил в Австрия , Германия и Холандия , а аз не съм излизала никъде , освен в Турция и Сърбия. И така от Англия до Белгия , от там в Германия , после в Австрия , Унгария и Румъния , като в Румъния е повече от трагично положението с пътищата , такива дупки имат , чееееееееееееееее ooooh! ooooh! ooooh! 500 км. сме ги минали за 10 часа
Иначе в Англия много ми хареса и мнооооого искам да отида да живея там , не съм предполагала колко е хубаво Heart Eyes Общо взето от Англия съм най-очарована Heart Eyes

# 226
  • София
Хелън,Еличка,Галиво,Алекс и Бобката,както и всички други болни да оздравявате по-бързо!Мамите от ЮП много ни липсвахте,ние днес с Кети закрихме сезона и от утре изваждаме шейните!
Мамите от София,какво ще кажете да си направим женско парти, естествено след като всичко живо е здраво и свикнало да не се буди и да цока през час или два?
Хубава вечер на всички!

# 227
Здравейте!
Миленка отнова има температура(аз и вчера писах,че има и поисках съвет,но никой освен Лурдес не каза нищо и си признавам,че това е първият път,в който ми стана криво,че никой не ми отговори,защото това са важни въпроси,късаещи здравето,но както и да е)! Та днес пак имаме температура и е адски нервна,което е супер ноебичайно за нея,доста мрънка! Не кашля,не киха,няма сополи,не и е зачервено гърлото и тн,затова единственото ми обяснение е,че чакаме зъбче! Купих гелче за зъбки и като и намажа венчето се успокоява! Имам пак питане-към мамите,чиито бебчовци имат зъбки-колко време след като станаха нервни бебоците изби зъбчето newsm78
Ванче,браво на Бобката,егати хемоглобинът! Бебка е с 100 #Crazy
Много ми е кофти,че днес беше последният хубав ден! Хич не обичам зимата,мразя да ми е студено и разни шльокавици! Май ще тръшкаме моловете! Peace
Аеродет,благородно ти завиждам-обожавам да пътувам,мечтата ми е да го правя непрекъснато! Hug

# 228
Мамчета, един спешен въпрос. Случвало ли ви се е при бебчовците след ваксина на мястото да има бучка, и то доста голяма? И е леко зачервено мястото. На Дари във вторник и биха втория Инфанрикс, всъщност боцнаха я 2 пъти - в крачето и на рамото. И аз чак тази вечер забелязах, че има бучка на рамото. Беше късно да звъня на педи, но сега ще се побъркам от притеснение.

reiana, колко е температурата на Миленка? Дари преди първото зъбче някъде 2-3 дни имаше около 37 градуса, най-много към 37.5 вдигаше (не че я мерех често, просто усещах че е малко по-топла от обикновено). Е, преди това беше болна, но като вдигаше тази температура вече си беше съвсем здравичка и нямаше никакви други симптоми, освен че беше кисела.

ася20, добре дошла на родна земя.

arodoet
, браво на вас, голяма разходка сте си направили.

Vanyivan, страхотни резултати  Peace

# 229
Бибобибо-варира между 37,5 и 37,9 и също няма никакви други симптоми! Дано да са зъбки,че се притеснявам да не е нещо друго #Crazy А за подутото-и на беба и ставаше така от последните 2 пентаксима! Направи и компресче с риванол! Аз слагам риванол на дамска превръзка и отгоре бинт! А какъв е този Инфарикс?

# 230
Реяна, колко е Т? Ходи ли на лекар, как видя, че гърлото не е зачервено??? Гледани ли са ушите??
Сега видях отговора за Т. 37,9 ми се струва висока. Сега спи ли?

# 231
reiana, ние бием Инфанрикс вместо Пентаксим. Още някои мамчета тук се бяха спряли на тази ваксина. Но я бием с малко закъснение. Обаче бучката е много гадна и доста голяма ми се стори, много се стреснах като я видях. Ще опитам утре с компрес и ще звънна и на педи.

А относно температурата, дано да е от зъби. Наблюдавай я до утре Миленка, но звънни и на педи по-добре. А дава ли и нещо за тази температура?

# 232
Кау,не са ушичките,не е и гърлото! И на мен ми се вижда много висока! Не спи ,а мрънка! Дадох и Панадол и и намазах зъбките!
Бибобибо и на бебка и бяха големи бучките! А този Инфарикс е аналог на Пентаксима така ли? А на Миленка трябва да и сложат тази за хепатит Б на 26-и,ама май няма ако все още не е добре!

# 233
Реянка, така мила  няма как да ти поставим диагноза - ако можеш заведи Миленка да погледнат ушички, гърло и пр и тогава да мислим за зъбки.
Инфанрикса  е като Пентаксим - да!

# 234
А този Инфарикс е аналог на Пентаксима така ли? А на Миленка трябва да и сложат тази за хепатит Б на 26-и,ама май няма ако все още не е добре!

Да, само че отделно се бие и противомененгитна ваксина ако не се лъжа. Докато в Пентаксима я има. Някоя от мамите можа да обясни по-добре, че мен хич ме няма по ваксини и лекарства  Embarassed

# 235
Реянче, ако Т на Миленка продължава да се вдига моят съвет е да я заведеш в спешен детски кабинет! Със сигурност в София има.

# 236
# 237
Реянче, ама верно май са зъби! #Crazy Дано да й минава на Миленка! Praynig
Хелънче, как сте? Hug
Бибобибо, каква е тая противоменингитна ваксина? Да не говориш за Превенар? Ние също слагахме Инфанрикс и вторият път наистина имаше май малка бучка, или по-скоро втвърдено. Rolling Eyes Утре се обади на педито, ако още го има! Peace

# 238
добро утро.ЛУРДЕС -точно за тази ваксина ПРЕВЕНАР исках да разбера дали я има в България.исках да я бия на Оливия в Африка,но беше доста скъпа.а казаха,че може да се на детето до 2 год. възраст.тогава ще е само 1 инжекция,а сега трябва да са 2.но като отидвм на лекар ще разпитам за всичко.аз нешо не мога да спя.татето пристига в понеделник и ми е много развълнувано.Оливия тия дни хапва по-малко от обикновенно-дано е на промяната в климата и да започне пак да хапва.лек ден от нас и до после  bouquet

# 239
Бибо, само да тикажа, че не е нищо страшно т'ва с бучката.
Ние си ходихме с такава цял месец.
Педи ни обясни, че е от иглата - била по - дебела или нещо такова - де да знам!!!

Общи условия

Активация на акаунт