Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 680
  • 272
  •   1
Отговори
# 210
Мамчета, току що говорих с лекарката на Боби за резултатите от изследванията - всичко е 6 и познайте колко му е хемоглобина:
138  Mr. Green

# 211
Ася20 охх мн съм завеяна беее! Добре дошлаааа в родината!!!!  welcome  Вие от колко време не бяхте се прибирали? Как ти се струва сега? Различно ли е?

Ванче браво на Бобката! Хемоглобина му е като на малък бик  hahaha  Пу - Пу- пу  Hug

# 212
  • София
Май ме бъркаш с някой, аз дрехи в спалнята не суша! А иначе новия ни климатик има екстра сушене на дрехи и я пробвах и съм много довола! И обезвлажнява въздуха!

В смисъл въжета за простиране ли има на него  hahaha hahaha hahaha

Мамчета, току що говорих с лекарката на Боби за резултатите от изследванията - всичко е 6 и познайте колко му е хемоглобина:
138  Mr. Green

За първи път чувам толкова висок хемоглобин на бебе  Shocked Браво ! Peace

Честит ден на христянското семейство, момичета! Да напълним семействата си с деца, любов и усмивки Hug И дълги години да им се радваме   bouquet

А и нашето виртуално семейство също да расте - откъм нови мами и нови бебета (както на новите, така и на "старите" мами) Simple Smile  

Пожелавам на всички здраве, здраве и пак здраве  
Hug Hug Hug

Реших да спазя традицията и да си купя нещо с дъно за дома ...чудих се, чудих се...гледах, обикалях и накрая купих една тубичка с червено вино.  hahaha Ми така де - дъно има, пък и няма какво да я чакаме да се напълни, а направо пълна я внасяме вкъщи  hahaha И започваме да я празним и ...изобщо да празним (демек празнуваме) Simple Smile

Попарата и с мляко, и с чай бива  Peace Някои солена я ядат...други с червено вино  Joy Вкусове разни...

Признавам си без бой - Аз съм една от тези, които не искат картички по пощата за Коледа. Първо ми е жал за хартията, второ много ме натъжава като трябва да ги изхвърля след това...а да ги пазя нямам къде (слава богу  Crazy)

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 16:01 от ВаняМ

# 213
  • Разпиляна във въображението
И аз си избрах няколко адреса. Може и да ви е странно, но аз си пазя голяма част от картичките, които съм получавала. Имам дори още от училище.

# 214
Уф, айде да оздравяват Ивката на Вени_б, Бобката на Ваняиван, Алехандро на Галиво,  Сумото (кво става с вас бе, Емма - добре ли сте вече) и всички, които са болни - а другите - ПАЗЕТЕ СЕ, хеййй!!!

newsm59 Честити месечинки на всички сладури! (цеееели 8 7-месечни бебета имат празник днес...) newsm59

Аз днес съм по-зле от вчера и по-добре от онзи ден. Т-38 , запушени синуси (все там ме удря) и глава като футболна топка...Всичко ме боли. Елица е по-добре, но носът е тооолкова запушен, че дори и веднъж не може да смукне...пюрета и каши - отказва...Накупих Стеримар и помпи и през 2 часа вадя сополи...много ми е тъжно - а тя ме гледа и ми се кара - и се опитва да ми махне маската от устата - явно не ме харесва така! На всичкото отгоре татко й само звъни и само пита тя как е - за мен веднъж не попита Cry и само мърмори - трябвало да спя с маска в стаята на Елица Shocked - да бе, да - не стига че той спи в др стая, че по цяла нощ не спа (защото Елица постоянно мрънка и сумти) - ами оставаше на надутото си лице и маска да сложа и през нощта - ами че аз едвам дишам! И аз пък съм човек, м.... му, тъй де - и аз искам малко съчувствие! spoko Ееее, големи философи станаха - по цял ден метлосват насам натам (демек - ходят на работа де  Embarassed, ама аз пък да не да си пия кафето!) и като се върнат - що туй, що онуй...Ааааааааааа!!! Ще се караме!

Ася - добре дошла у нас, мила! Нали нашият татко е от Русе - прекрасен град Peace Ритка - а вие кога заминавате? Януари ли беше? А другата Asja - тя вече взе през три месеца да минава! Асе - я пиши - прати снимки на корема, моля те - много ми е домъчняло за кореми!!!

# 215
Признавам си без бой - Аз съм една от тези, които не искат картички по пощата за Коледа. Първо ми е жал за хартията, второ много ме натъжава като трябва да ги изхвърля след това...а да ги пазя нямам къде (слава богу  Crazy)
И аз така.  Embarassed

# 216
Хелен, много неприятно с тез болести Sad Бързо да оздравявате ви пожелавам  Heart Eyes

На 19 януари пътуваме  Simple Smile

# 217
Благодаря на тези, които ме поздравиха, вкл. и на лични! Трогнахте ме!
Благодаря и на Ясмина за поканата /за адресите/!
Ето една скромна почерпка.

Siska_r аз правя попарата понакога с вода, преварена, понякога с липов чай...Когато каквото ми скимне...и в двата случая я приема с мръщене. Ама тя така и така не е по яденето!  Sad

Ася20 Добре дошла в Русе. Когато свикнеш с атмосферана нашия град може да си направим срещичка... Hug

Хубава вечер на всички

# 218
Хелън, ужас Sad Представям си какво е - не стига, че Еличка е болна, а и ти  Sad То за драв човек е уморително и трудно да се грижи за болно бебче, а като си болна и ти .... хайде, желая ви скоро-скоро и двете да оздравявате  Hug А ти защо носиш маска при Еличка, нали от нея се зарази - тъй де, той нали е един и същи вирус или има опасност пак да се влоши, ако приема микроби и от теб  newsm78

Ласито нещо се губи по фронта  newsm78

Мами, наистина се оказа с тоя хемоглобин, че Боби е здрав като БИК, само дето му е запушен носа и гърлото му е  червено, кашля и повръща от кашлицата си....Но явно не е сериозно - ще мине, но си е зор де. Днес колко пъти мих пода в спалнята - все на паркета се случва да повърне. Вече легенчето с препарата и мопа стоят заредени в коридора, защото ми омръзна да мия легени само.

Честит и на вас празник на християнското семейство - много да се обичате, да сте здрави и да се множите според желанията ви  bouquet

А да ви кажа Боби как се върти вече, все едно пълзи и обикаля цялата стая. Аз съм му определила едно каре - застлано с одеала и юрганче, но на него все не му стига, а съм го изпусала от поглед за минутка и го откривам на паркета. Един път го открих наврян под стълбата (имаме една вита стълба в хола), единия път под неговата сгъваема кошара - само главата му стърчеше , а днес познайте къде - отишъл на няколко метра в другия край на стаята - скрил се зад пердето и го дъвче. Отначало не можах да го открия, почнах да го тъся с поглед притеснено, а той се скатава и тихичко ме наблюдава - абе големи сладури са тея бебета  Joy

Аз отивам да шетам, че мама и тати идват на гости от Сливен, а покрай киселия ми болен бик, нещо доста поразхвърляно стана.

# 219
Aquariel -не сме се прибирали от 9 год.всичко е много различно.мръсотията ми направи най-много впечатление-но така си е (за съжаление)Byni -с голямо удоволствие,ти в кой квартал си?сега моята приятелка ми каза,че освен ПЕНТАКСИМА се бие и някаква ХЕПАТИТНА ваксина. Rolling Eyes Rolling Eyesа ние имаме само 1,2 и 3 мес от ПЕНТАКСИМА.но като операвя док.на малката ще я запиша на личен и ще видим как е.

# 220
Бебчовци, а и майчета, оздравявайте бързо-бързо!!! И ние сме със зачервено гърло и покашляме по малко, дано не се задълбочат нещата!
Поздравления за месечинковците към днешна дата!
Последен опит за снимка(един от опитите ни да се изправим в леглото си):

# 221
Благодаря за отговорите ,мисля да му предложа и с вода и с попара да видим кое ще му хареса.ако и чая и водата му харесат  ще ги редувам.благодаря ви още веднъж лека вечер на всички.

# 222
Аквариелче, чудно режимче с грозде! Crazy Hug  Heart Eyes

Честит празник на християнското семейство на всички! family4

Аз също ще пробвам попарка, но със сигурност ще я правя с шипков чай! Така поне знам, че се прави. Rolling Eyes

Ванииван, браво за този хемоглобин! Hug

Хелънче, да се оправяте и ти, и Еличка! Praynig

# 223
  • в илюзия
Честит празник на христианското семейство
Честито и на всички празнуващи

Болничките да се оправят бързо
Попарата аз я правя само с преварена вода и малко захар
Аз се завърнах от малко пътешествие за 5 дни обиколих почти цяла Европа макар и изморително беше хубаво
Докато ме е нямало бото е ходила на консултация с баба си и ето мерките ни 8.600кг. и 68 см
за картичките аз много обичам картички и това е страхотна идея , едно време си пращахме по пощта

# 224
Азваси, страхотна снимка  Simple Smile
Какво ви изписа докторката а зачервеното гърло и кашлицата?

Ародоет, добре дошла, я раздуй малко, къде си била, какво видя?

Общи условия

Активация на акаунт