Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 689
  • 272
  •   1
Отговори
# 195

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО! Нека бъдем благодарни за хората до нас,нека ги прегърнем и им кажем колко ги обичаме. И най-вече - нека правим това всеки ден!

после ще се включапо темата на Масларова...
azvasi, виж този линк Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение. Намаляване на картинка

# 196
  • Разпиляна във въображението
Попълних си данните в табличката, но къде да пусна домашния си адрес Embarassed

Нашия режим:
8.00 - 8.30 ч. кърмене
12.30 - 13.00 зеленчуково пюре и малко кърмене
16.00 - 16.30 каша и кърмене
20.00 кърмене

през деня има и други "нерегламентирани" кърмения

и нощните са два пъти ако имам късмет

Снощи Димана имаше температура, дупето й се зечерви и си мисля, че това може да е резултат от зъби. Дано да е така, защото не искам това да са част от симптоми на заболяване (особено температурата)

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 11:09 от Miriel

# 197
Здравейте мили майчета ,искам да попитам майките който дават вече попара ,как я правите със преварена вода или чай от лайка или шипка.? Благодаря ви предварително успешен и слънчев ден на всички.  bouquet

# 198
  • Варна
В момента има някаква грешка в сървъра и не може да разпраща покани за файла. Ще опитам по-късно  Hug

# 199
  • Добрич
Добро утро!

Миленая,слагам по две сухарчета,ама те са доста по-малки от нормална филия хляб Peace

Сиска,правя я с чайче попарката Peace
Ася 20,добре дошла!

Васе,ти си знаеш-аз ползвам чудната клеева тинктура Peace

# 200
Здравейте мили майчета ,искам да попитам майките който дават вече попара ,как я правите със преварена вода или чай от лайка или шипка.? Благодаря ви предварително успешен и слънчев ден на всички.  bouquet

Аз я правя с чая на Хип за лека нощ с преварена вода.

# 201
А защо именно трябва да се прави попарата с чай? newsm78 #Crazy
Аз например никога не съм яла подобна  Sick комбинация в съзнателните си детски години.
Попарата за мен е хляб, сирене и масло заляти с гореща вода !  Peace

# 202
  • Разпиляна във въображението
За половинката хубавата попара включва - хляб, сирене и прясно мляко. Вкусове всякакви Peace

# 203
  • София
Здравейте момичета, първо да ви почерпя за нашата 7-ма месечинка и избиващите първи два зъба  Heart Eyes

за режима:
6.00 - 6.30 ч. кърмене
9-9.30 - кърмене
12.30 - 13.00 зеленчуково пюре и малко кърмене
16.00 - 16.30 кърмене
19.00 кърмене

нощем се будим по 2-3 пъти за кърмене.

# 204
  • Добрич
Честито на порасналите мъничета!

А бе Доре,то уж да е по-вкусна се прави с чай,а и чайчето е полезно GrinningПробвай Тея кое повече ще и  хареса и дерзай Wink

# 205
Честито на порасналите мъничета!

А бе Доре,то уж да е по-вкусна се прави с чай,а и чайчето е полезно GrinningПробвай Тея кое повече ще и  хареса и дерзай Wink
Абе,Нане,извратено някак ми се вижда с чай, де да знам. Имам време доста още докато въведа попарата,така че няма кво да я мисля сега Simple Smile

Стеф, виждам те, кажи поне едно дзак Simple Smile))

# 206
Вени-б, това с кърпата не е ли вредно  newsm78 Аз съм чувала, че не е хубаво в стаята на бебето да се сушат дрехи. Може и да греша - ако е така, нека и другите мами да кажат, ще се възползвам от този лесен трик  Wink

Май ме бъркаш с някой, аз дрехи в спалнята не суша! А иначе новия ни климатик има екстра сушене на дрехи и я пробвах и съм много довола! И обезвлажнява въздуха!

Маргото беше болна до вчера, а от днес Ива е с темпер. и ушите я болят  Cry

# 207
Veni_b, извинявай мила, обърках се. Искала съм да напиша В_бебето  Embarassed

Коментарът ми беше към нейния съвет за овлажняване на въздуха с мокра кърпа на парното, обаче нали съм недоспала покрай Болничкия ми Бобка и ....още веднъж извинявай   bouquet

# 208
Здравейте майчета Simple Smile

Честит празник на всички! Аз днес купих две чаши за кафе (от тези огромните) и смятам да готвя рибка, нали рибка се яде днес  Hug

Иначе нищо ново при нас, мамосваме си, разхождаме се и не искаме да ядем нищо друго освен кърма и грозде.

Режима ни:

6:00- кърма
10:00-кърма
13:00-14:00- кърма
18:00- грозде (не всеки ден де) + кърма
22:00- кърма

Чуден е нали  hahaha Joy 

А за върщането на работа, засега смятам да си гледам габи до 2 гд, но ако се наложи и трябва, ще почна работа  Peace  Представям си какво е на майките дето почват работа скоро, а ЛУРДЕС ти пък дето почна първа работа от всички тук. Аз лично ви се възхищавам   bouquet

Вече съм си запазила 7 адреса за да пращам коледни картички- много ми е готино, направя нямам търпение  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 15:44 от Aquariel

# 209
благодаря ви!  bouquetтази сутрин Оливия яде попара-мръщи се ама хапна.днес подадохме док.за бг.акт за раждане и като е готов я записвам да кухнята.ще намаля на 4 хранения,като вкарам следобедно кремче.

Общи условия

Активация на акаунт