Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 676
  • 272
  •   1
Отговори
# 255
Още нещо да споделя, спомням си ,че някои мами искат да правят календари и календарчета не децата,аз си поръчах ето тук :
snimkitemi.com
цените са - календарче 6/9 - 1.50 лв. , календар 25/38 -3.90 лв.
Аз поръчах календари Simple Smile

Честита месечинка на Марта и на всички празнуващи днес !!!  bouquet Heart Eyes
Дороти къде видя услугата за календари че аз рових рових и все за снимки ми пише ,не за калиендари.
Ами видях при въпросите от клиенти, една жена питаше за календарчета.
Аз си направих поръчката за снимки и влязох в  ICQ-то и там попитах, отсреща така ми отговориха. Ако желаеш да поръчаш календари или календарчета или изобщо имаш някаква нестандартна поръчка, това се отбелязва в полето "допълнителни изисквания " ,което се намира при финилазиране на поръчката. После потвърждаваш през Скайп, кюто или по телефон. Може да се поръчва от цялата страна, доставката е с куриер. Аз само там си вадя снимките от едно известно време, понеже в Добрич цената на 1 снимка е 40 -45 ст.  #Crazy , пък и качеството е супер !
Дано съм го написала що-годе ясно  newsm78

# 256
  • Русе
Здравейте   Hug  !!!

Ей,трябваше Ася20 да си дойде от Африка че да напишат по някой ред всички русенки  Joy (и аз в това число)

Ася20 добре дошла на родна земя   bouquet .Обезателно  трябва да си направим една срещичка като се оправи времето .

Ние със Санди сме ОК .Все още не се надига в леглото (помързява го) ма е  опасен с паяка.Вече един път се преобърна и няколко пъти смъква покривката със всичко сложено отгоре (вечерята).

Ами това е за сега от нас.Приятен ден на всички (въпреки лошото време)   bouquet

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 11:28 от SUNI_22

# 257
  • Popovo
Честит първи сняг, при нас е дъжд, мрачно и студено.
Марти е с температура от вчера. Успявам да я смъкна  до 37 градуса и пак качва на 39. Повръща лекарствата и сега чакаме докторката да дойде. Племенницата е със същия вирус. Силно се надявам Гого да не се зарази.
А режима ни е:
6-7:00 часа- кърма
9-10:00 - кърма
12-13:00- зел. пюре със сирене и жълтък(през ден започнах да захранвам и с месце)
15-16:00 - кисел или кремче
18-19:00 - кърма
21-22:00 - кърма
и през нощта по няколко пъти яде

Ася, добре дошла на родна земя   bouquet
Честит празник на всички които имат повод.Бързо оздравяване на всички болни.

# 258
  • Някъде на път....
...........
ей софиянки, не се скъпете, пуснете го тоз сняг и насам!  Laughing
..............

Добър ден!  Hug
Ето ви го! Хайде.... халал да ви е! Ама мнооого е красиво!  Party

Това успях да снимам от прозореца преди около 2 часа, сега снега е повече!  Mr. Green

# 259
  • в илюзия

Честит първи сняг Nature Snowman Nature Snowman Започва да ми става коледно все повече и повече  madnoel

Честито на всички месечинковци Hug

Ася 20 добре дошла  на родна територия  bouquet

П.П смених си ника , да не се чудите Wink

# 260

Хейй честит първи сняг и от нас! Wear Umbrella Еййй почна се  cold , ама то си и беше крайно време де.  Wink
От сутринта вали дъжд и преди половин час го обърна на сняг. Стефан преди малко се събужда и аз моментално го изтипосах да погледне през прозореца, а той още сънен и като отвори едни очи  Shocked та чак щяха да изхвръкнат.   Laughing Laughing Laughing Еййй нямам търпение да навали и да натрупа, че и аз да се натъркалям заедно с децата.  Joy Joy Joy Много ми е готино да има сняг, ама да става и за пързаляне, е на ски не съм ходила още (не помня кой беше питал  Embarassed )- ама ми е голям мерак да си призная, пък и никога не е късно.  Wink
Хубав снежен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение!

Е браво бе Танче!  smile3501 smile3501 smile3501 Тук в Габрово сега почва, ама ще ви снигнем, че и ще ви минем...  Joy Joy Joy
Grinning

# 261
  • Някъде на път....
hiksita, аз съм голям фен на натрупалия сняг, напалената камина и хубавото червено вино!  Hug

Сега само камината ми липсва!  Wink

# 262
Момичета, мерси за поздравленията!   bouquet
ВаняМ, как е реагирал Коско на глутена, че си се усъмнила? Аз също рових из нета, ама не искам много да чета, че както писах вече, голяма съм хипохондрия и ....  Stop
Аз пратих децата навън - Теди нямаше търпение да излезе, Марта също  Laughing, първи сняг е туй  Grinning. Дано не се смръзнат много!

# 263
Сладка мама, пиши как е Дари! Да я нацелуваш от нас с Тея !  bouquet Heart Eyes

Аз пък много си обичам лятото и не мога да се разделя с него. За всички ,които препочитат лятото   bouquet Hug
http://www.vbox7.com/play:b256efa6

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 13:07 от Tea - malka feia

# 264
Честити месечинки на празнуващите! newsm18 Tada  Party Time dance

Ася, сигурно е от промяната, усеща го детенце! Ние слагахме Превенар, включен е в календара тука. Peace
Тодоранче, не знам какво да кажа! Сигурно е от глутена, а? Пита ли педито? newsm78 Аз от цялото четене за глутена разбрах, че има непоносимост и алергия, което е различно! Дано да е било само инцидентно! Praynig
Алокация, мила да се оправяш!  Praynig
Азвази, Зиртек не е ли АБ? Чак пък за настинка!? Shocked
Леле, Аквариел, тия зъби!! Sick #Crazy Имало е случаи, когато Лидия се мъчи да заспи, върти се, само като я мацна с Дентинокса и веднага откъртва! Shocked
Кокетка, и вие да се оправяте! Praynig
И тука ни поваля малко сняг, беше натрупало, но много бързо се стопи! Иначе докато валеше и Лидия много му се кефеше! Laughing Laughing

# 265
мерсо още веднъж на всички  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetайде русенки-ще се видим.мале какъв сняг е сега..........

# 266
Нашият маймун Теди се прибра чисто мокър, защото и той като теб, Хиксита, обича да се търкаля в снега... Голям кеф е тоя първи сняг... Аз пък не обичам студа и затова се покрих тука в кухнята и кротко си готвих.
Лурдес, не съм питала педи, но когато отидем на консултация, ще го сторя. Макар че тя е привърженик на старата школа за ранно захранване и не съм й казвала, че си захранвам по своя схема... Тя, още Марта като беше на 6 м, ми препоръча да започвам с попарата и аз казвам "да", ама си карам, както аз си знам.
Зиртек мисля, че са противоалергични капки.
Нашата стърчушка не ще да ляга, докато не заспи права  Joy

Ето я

# 267
Честит първи сняг и от нас вече- тук заваля и е прекрасно. newsm74
 Зиртек наистина са противоалергични но са доста силни и не мисля че трябва да се дават профилактично, особено на 7 месечно бебе, което не е проявило чак толкова сериозни алергии. newsm34
Приятна вечер от мен и да се гушкате на топличко под юрганите с любимите същества! luvbed

# 268
Честити месечинковци!   bigdance2
Честито и на всички, които са имали повод да почерпят вчера и днес!  smile3525
Тодоранче, и мойто Теди е навън вече повече от час и неиска да се прибира -представям си го как ще се върне и той като твоя Тедко мокър-мокреничък  Laughing
Айде Танче идвай от всичко си имаме тука - и снежеца почна да се задържа, каминката е напалена и винцето наточено чистак домашно - татьово специално  Wink

Еййй ама много болни бе- ужас  Sad Sad Sad  Да оздравяват бързо всички малки и големи!  Hug

Рейна и според мен не е тук мястото да търсиш съвет, как да се справиш със ситуацията.  Peace Ходихте ли на лекар, пиши как е Миленка?  ! Confused

# 269
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ
Tea - malka feia благодаря за целувките за Дари. Blush

Исках първо да ви изчета,че отдавна не съм ви дори и чела, и да разбера горе долу за какво си пишете.Много проблеми ми се събраха напоследък и не съм имала време да се занимавам с друго освен с тях и поне още извесно време ще е така.

Колкото до Дарина,тя вече хвърчи като финикиец в проходилката.Има вече 1 зъбче и второто е на път да излезе.Опитва се да се пуска и да стои права без упора,но успява само 2-3 сек. да се задържи.Вчера ни биха 2-рия Пентаксим и снощи беше много кисела.Болеше я крачето,но днес вече не я боли,явно компреса и подейства.Струва ми се обаче ,че има лека температура.По-късно ще я премеря.Вече много си бърбори,ба-ба,па-па,ма-ма и  др. срички.И Дари е 66 см. и 6180 кг.

За връщането на работа,много ми се иска да устискам до 1.10.2009,но с тази криииизаааа ooooh!
Нали изтеглихме голям кредит за строеж на къща,а пък от 2 месеца работата на мъжо намаля,та ще видим  до кога....

На всички болни мами и дечица им пожелавам бързо оздравяване  Hug

На всички които са имали празници и аз съм ги пропуснала много здраве и щастие  bouquet

ася20 добре дошла на родна земя.

ЧАО

Общи условия

Активация на акаунт