Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 704
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
isane стига бе жена, аз селски хубав напукан домат без черно не съм видяла, те са най-учукани  Sad  ooooh!  А гроздето дали има същите гадости, щото давам на Габи едно дето и то е уж селско (от пазара де), очукано е, ама е адски сладко и вкусно и тя днес изяде към 7-8 зърна  Hug Тва е единственното нещо което яде, освен кърма  ooooh! Outta Joint Поразпитай я тази твойта позната за повече инфо  Peace

Галиво аз съм с този :

http://www.phonearea.net/wp-content/themes/default/pictures/sony … 80_metro_pink.jpg

Ужасно е удобен, лек, достъпен, и е музикален. Абе мултимедиен телефон, камерата му е 2 МП, отговаря на всичките ти изисквания. Слайда се плъзга супер гладко и става с една ръка  Peace
Дано се оправи Алекс  бързо  Heart Eyes

Еленка гушкай си я на воля, хич да не ти пука че ще я разглезиш. Сега му е времето, сега са такива сладки,  малки бебета, после като порастнат няма да искат да ги гушкаме и цункаме. Аз незнам дали правя добре, но много я целувам, прегръщам и не я оставям да реве за повече от 10 сек. После сигурно ще си бия тиквата ама като ми е кеф сега!  Crazy И на вас пожелавам скорошно оздравяване  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 19:36 от Aquariel

# 121
  • Пловдив
Абе някой да даде хубав сайт за сваляне на коледна музика  newsm78

# 122
 Ехааа, изчетох ви...

Ч.Р.Д. на кака Ади на мама Ехмея! да е жива и здрава и много послушна.  Tada bdbaloni Tada

Goldie, ти ли питаше за постите? Да знаеш, че утре можеш цял ден да постиш /животински продукти, олио, без цигари, кафе, алкохол, КЕКС и май е това.../, в петък нищо да не ядеш и да вземе Дима причастие. Аз ще се  пробвам  Peace

Дрешки, взимам за една годинка. И в този ред на мисли, sisse, nanna толкова сме си. По-точно 77,5 см, но в табличката като го напиша така и излиза 78 см. Даже миналия месец пак ви направи впечатление и на миналата консултация накарах педи да го мери няколко пъти и си носих и мой метър.  Blush Mr. Green

За общия Р.Д. аз май няма да дойда за мое съжаление.  Sad Защото моя мъж е дивак и като споделих с него ми каза, че не съм добре и се скарахме съответно,  argue защото ме хвана яд, че ако беше някоя футболна среща ще ми прави мили очи и  ще направи всичко възможно, за да отидем. Така ме накара в един дъжд, бременна да ходим на някакъв мач за някаква купа. Няма да ви разправям какви уговорки и обещания паднаха, за да си заведе НЕРОДЕНИЯ син на мач.  smile3515 smile3511 Сега само се надявам да е в София, че така мога да се измъкна  Rolling Eyes

Мили дами, да не забравите, че в петък е празник - Денят на Християнското семейство, и да си купите нещо за дома с дъно  Crazy

Всички болни бебчета да оздравяват  Praynig Praynig Praynig

П.П. galivo, аз съм фенка на Sony Ericsson  Peace Да не ме нападнете сега, не съм пристрастна. Имам Samsung, но не прави добри снимки, а знам, че Nokia-та пък имат малко памет в сравнение със Sony Ericsson  Peace

# 123
Влизам, за да поздравя Сиси за чудесната изненада! (малко късничко, но чак сега успявам да се включа!)
За ГОЛЕМИЯТ рожден ден - там съм!  Peace
За дрешките - вече му взимам за 12-18 месеца. Много са различни размерите на различните производители и често се случва да не отговарят на написаната възраст!
Честито на празнуващите днес!   bouquet  bouquet  bouquet

# 124
  • Добрич
Хелън,браво,много мило! newsm51

Такаа,значи много дълги бебета имаме GrinningПо моите учебници пише,че 75см е средния ръст за едногодишно дете...май ми е много стара книжката Grinning

# 125
Нанче мерси за отговора мила   bouquet

# 126
Дибър вечер!
Ясмина сигурна ли си,че няма нужда да се ходи до туб диспансера /къде пък в циганската може да се намира/Защо тогава Радославова ме праща на майната си като можело направо там?
galivo аз съм много доволна от телефона ми и сега са супер евтини,а пък имам 1GB карта с памет,2 MП камера и се води музикален клас /свири много добре/ тънък е...абе всичко е 6 и споменах ли,че е Нокиа newsm78 Ето го как изглежда ...модела е 5310 ЦЪК

# 127
Чета ви  Laughing

sisee, много хубава изненада   bouquet Големи  Hug от нас с Дари.

Ч.Р.Д. на Ади на мама Ехмея  newsm59

Всички болни бебета и мами да оздравяват бързо.

Хайде лека от мен

# 128
Добър вечер,
 Влизам набързо да споделя опит за телефоните,тъй като поради същата причина смених няколко телефона за няколко месеца,бяха осмукани,не се чуваше и бяха хвърляно волно и неволно . Та Галиво -аз съм голяма фенка на Нокиа- и на слайдери,ето с тези съм  била последните 4-5 месеца и отговарят на всичките ти изисквания та  :  http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1416  беше осмукан и нищо не се чуваше освен на високоговорител. http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1369 супер голяма съм му фенка,но дори металното му покритие не издържа на Калинините приключения  и сега съм с този http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1176,има абсолютно всички функции като на другите,но още не мога да дам кой знае колко обективна оценка,но за предишните два ,ако не ги даваш на детето ,занчи си джъст пърфект .
 Хайде лека нощ че диването е нещо много неспокойно тази вечер.

# 129
gery-82 знам,че си една от нас...априлка!Защо не пишеш? Четеш редовно,а не пишеш Thinking Имаме нужда от свежа кръвчица тука Grinning

# 130
Мили дами, да не забравите, че в петък е празник - Денят на Християнското семейство, и да си купите нещо за дома с дъно  Crazy

Мерси много за напомнянето! Hug Защо се купува нещо с дъно? newsm78

# 131
Абе мами, какво е това нещо с дъно...Аз имам толкова чаши, тенджери и тигани, че се ужасявам, ако трябва да търся място за още newsm78 Съкън, да не чуе мъжа ми, че той е манияк на тема- да има от всичко. И вази имам 3, а повече не ми и трябват, защото моя мъж като гледам не се е засилил да подарява букети с цветя повече от 2 пъти в годината - на 8-ми март и на рожденния ми ден, толкова банално, но смея ли да кажа нещо, че и без тях ще си остана  Grinning  newsm78

Лурдес, какво означава надписа под аватара ти?

Галка,
за телефон не мога да те посъветвам. Само знам, че единствено с Нокиа мога да работя. както знаеш имам си нов телефон подарък - супер е фешън, Джорджио Армани, но го ползвах само 2 дни и по повод на това, че трябва да си прехвърля номерата от старата Нокийка нещастна, вече 3 седмици стои паркиран на шкафчето в хола. Не мога и не мога да свикна с друго меню. Предпочитам най-простичкото моделче, но не мога да се пречупя и да работя с друга марка- много ми е терсене.

Ей сега, ако не ме баннат, няма кога  Wink Дидиморка, ти как се престраши бе жена, пак да посочваш туй онуй в прав текст.

Сиси, Гери82 като прочете за свежата кръв се стресна и духна, толкова ли сме страшни от страни, то вярно, че се посдърпваме понякога , ама чак пък толкова  ooooh!

Я, моля, мамите, които не искат да получават картички да си признаят кои са, че да не взема да се объркам и да им изпратя  Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 23:30 от Vanyivan

# 132
Лурдес, какво означава надписа под аватара ти?

Обичам дъщеря си! Heart Eyes На японски. Crazy Преведено автоматично от чичко Гугъл оттук. Прави добри преводи, въпреки че компютърните преводи не са много точни все още.

# 133
Лурдес, това е чудесно   bouquet

# 134
  • In someone's dreams
Честита месечинка на сладката Ема-Мария на мама Ласи! Само радост да ти носи мила Ласи   bouquet
Честит рожден ден и на порасналата госпожица на Ехмея /Awake/  newsm59

Мами да ви споделя и аз нещо - вчера бях привикана на спявка с началството и буквално ме принуждават да се върна на работа. Поразпитах в нашите ясли и се оказа, че приемат и 9 месечни бебчовци.Направо ми е мъка как ще дам Хриси толкова малък, но поне ще си има и други "колеги" там, т.е. има още два такива мъника с паяците. Мамите им казват, че са доволни. Дано да е така, че веднъж прекратиш ли си майчинството и няма връщане назад  Tired. Оплаках ви се по нощите, вместо за кекс да си говорим по това време  Crazy

Айде лека и мека, утре пак ще се "видим"  Hug

Общи условия

Активация на акаунт