Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 698
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
  • София
  подриска се от антибиотика, тече й носът и аз по никакъв начин вече не мога да й давам лекарства през устата - стиска си устата като менгеме и дори и насила да "пробия" - тя плюе, крещи и всичко й се събира във вратлето Cry):                                           

Helen, знаеш ли аз как преборвам Косьо да му дам лекарство - слагам го легнал и му сипвам лекарството в устата, но не директно (за да не го удавя), а встрани (в бузата). При нас този метод работи...дано и при вас стане  Peace

# 106
Привет на всички спали и недоспали! Днес сме от вторите!
Сиска, мерси, щом и ти си била същата, значи има шанс Лилито да стане готина мацка като порасне Hug А къщата, която изгоря я снимахме от терасата миналото лято, за съжаление и един човек си отиде... Както може да се предположи вече има нова кооперация на това място. Фотото не е хубаво като на Акварелка, но все пак става - Panasonic Lumix ето линкче - http://www.livingroom.org.au/photolog/Panasonic-Lumix-DMC-FZ30.JPG. Както казва мъжо - малък му е ....сензора Grinning Подарък ни е, ако бяхме избирали ние щеше да е "Канон" или "Никон" /втора употреба/. За съжаление скоро няма да видим такъв апарат, защото са доста скъпи.
Ох, това мойто само право иска да стои...Галиво, не се шашкай толкова, на доста хора тук във форума такава случка се е случвала, че и по-страшни! А татито да ходи маскиран друг път... Simple Smile

# 107
Ай са клю-клю бърза поща иде: Cow Ама много са ти хубави снимките,пък и моделите са страшни,всички  брех,това с горящата къща чак и мен ме полазиха мравки.И нали съм на вълна нова кухня и кухнята ти много ми хареса,я раздуй малко инфо,може и на лични.
 Хелънче,аз имам една идея ,за даване на лекарства,ама незнам как ще ти прозвучи:та следната,да и изсипваш-изтрелваш лекарството със спринцовка,вероятноста да го изплюе е по-малка,така си мисля,не съм пробвала,но имам същият опит като теб и затова стигнах до този извод.И таз Еличка как се е обяснила в любоф,ей до са ми е превеждала Калина,ма много хубаво го е измислила.

# 108
Малкият заспа сам в леглото си, НО след като го оставих да си пореве  Rolling Eyes. Опитвам се да го науча да заспива сам, ама пусто не минава без рев. Мислите ли, че нещо може да го травмирам т'ва дете така?

Офф, и аз си го мисля това, въпреки че надали ще успея да не я гушна, не мога да я оставям да плаче. Confused Rolling Eyes
Те нали нищо няма да си спомнят пък, що пък да не пореве малко?! newsm78 Mr. Green

Ехмея, честит рожден ден на Ади! Роси, честит рожден ден и на тебе! ЧЕСТИТИ НИ МЕСЕЧИНКОВЦИ!!!
 newsm18  Party Time  4uu  costumed034 Tada  ura

Памперси, ползвам 4+ и съм много доволна! Peace

Дидиморче, ние имаме ракла специално за нейните дрешки, която просто прелива. Blush Уж малки, малки, ама много са дрешките и затова! Laughing Laughing Идеята ти за албумчето е супер! Peace

Никито, аз, аз питах за тоя глутен! Blush Hug

Галиво, миличка да се оправяте бързо! Недей така с топките на татито, че после как ще  luvbed fertilization

Еленче, много добре разбрах какво каза Еличка, ето и нашият отговор - ба-да-да, апфуууу, пррррррр! bowuu Да се оправяте и вие! Praynig

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 13:58 от ЛУРДЕС

# 109
Честит рожден ден на малката госпожичка Ади!  bouquet  bouquet

Честит рожден ден Роси! bouquet

Честити месечинковци!  bigdance2

А на баща му дето ни зарази ми иде да му откъсна топките, да ги пъхна в микровълновата и да включа на макс, до пълно разграждане  newsm61

Shocked #Crazy Ужасссссссс,  Sick лелеле горкия човек сигурно бързо ще се newsm43 newsm43 newsm43 Уф Галиво скоро оздравявайте!  Praynig
Благородно завиждам на всички, чиито деца заспиват самички в легълцата.  Wink Мойто рогатото днес упорито ми спи в ръцете и ай съм сглупила да го оставя в леглото, ококорва ей таквиз очи кат палачинки, гледа ме и все едно пита с поглед: "И сега к'во ша прайш....?" И ако не го гушна до две секунди се почва едно такова дране, га че ли го щипя по гъзеца на голо  yahoo_49 yahoo_49 yahoo_49 Та го чуват и на петия етаж...   Close

smile3538Че пък съм и куха лейка, забравих и най важното бе...  hahaha hahaha
В софийския зоопарка пред клетка с маймуни стои чернокож гражданин със своята приятелка. Опитват се да подхвърлят някакъв "Зрънчо" на маймуните. Минава служителка на зоопарка и не се сдържа:
- Господине, точно на вас ли трябва да обяснявам къде растат бананите!
(това е истински случай)  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 15:19 от hiksita

# 110
Я, един въпрос извън темата:

Някой купи ли си от онези подочистачки на пара с триъгълна основа, не им помя името, и ако да, да сподели дали си струва? Че с тези щъкащи навсякъде човечета... Имам чувството, че с мопа само размазвам...

Галиво, Хелън да оздравявяте! 

Хиксита Joy Joy Joy

# 111
Галиво, Хелън - стискам палци за скорошно оздравяване  Hug

Хелън, аз давах на Боби антибиотичния сироп по един малко садистичен начин, но иначе не става. Слагам го седнал в кошчето за кола (или където и да е, но да е стабиленн), стискам му с ръка бузките, повдигам леко нагоре главичката и устичката му при това положение се отваря, със свободната ръка изливам лъжичката в устата му. При всеки такъв опит Боби успяваше да преглътне всичко или почти всичко. Дано това ти е полезно. Успех  Peace

# 112
Ооо, момичета - какво ще правим през таз зима, а newsm78

Аз да ви кажа, че прегледах дъщеря си от-до...чрез много сълзи от нейна страна и натискане от моя й видях гърлото, което не е толкова червено, колкото преди, преслушах я внимателно и установих, че няма никакви хрипове, няма никакви лимфни възли увеличени и открих бодящо зъбче - но за мое учудване - отгоре!!! Аз затова не съм го напипала досега (само отдолу проверявах) - и малко се успокоих - сега Елица ме гледа сърдито и ми се кара Sad Мерси на двете Ванчета за съветите!!! Иначе ми отказва да яде каквото и да е освен мляко - и иска денонощно да стои на гърда - по принцип иска да я гушкам и т.н....дали няма съвсем да се разглези за тези няколко дни newsm78 няма смисъл да споменавам, че спи при мен, нали? А лошото е, че кекавата й майка и тя се разболя (явно от Елица, защото с никой не съм се виждала и излизала последните 3-5 дни...) - та ме болят мускули и стави засега пък ще видим накъде ще го избие... Айде много целувки на всички и да се пазите, мили мои!!!

# 113
Helen, няма да се разглези Еличка. Докато е болна и не се чувства добре, това е единственото за нея, което и дава сигурност. Ти знаеш, че ще се оправи, защото и даваш лекарства, но тя знае, само че мама е наблизо и ще я гушне , ако има нещо  Hug

# 114
Еленче, нагушкай Еличка и от мен! Hug Hug Hug
Искам като си дойдем за празниците в София, живот и здраве, да направим една срещичка, въпреки че ще бъде по празниците и всеки ще има ангажименти, трябва да спретнем една срещичка в някой Мол! Party Crazy Grinning Hug

# 115
И мерси за музикалните поздрави на Еммата, на cow и на Наана...
И аз съм пропуснала за Сиси и за банята и докато загрея...чак ходих да чета последните писма на Сисее...ама вече съм в час!!! Ами те някой хора късно започнаха (нали така. Сисе - не се бъркам) - ама бързо наваксват...ние засега последните нощи правим телепатична любов - от 2 различни стаи - е, ам иняма как да стане...

# 116
И в отговор на Наана:

http://hk.youtube.com/watch?v=2rNZOjOIGdY&feature=related

затова, защото за първи път от няколко дни Еличка ми се усмихна на тази и моя любуима песен!!! Мерси   bouquet

И с тази песен - казваме сори или още по-красивото "простете" на всички момичета във форума!!!  bouquet

# 117
Ха здрасти и от мен!
Оф ще се побъркам вече с това готвене, най-трудно ми е да го измисля какво да бъде. Ама таз вечер им спретнах един боб. А по повод здравословното хранене, ако знаете какво ми каза една приятелка, която работи в ХЕИ. Косите ми настръхнаха. Нали се сещате за отровните Гамбийски фъстъци? Та се оказало, че алфа-токсини има не само във фъстъците, а във всичко, например ако един домат има едно тъмно петно, то целия е заразен и дори изрязването на петното не помага. При ябълката помагало, щот няма толкова водниста структура. Та тъй, аз като се замисля какво ядем ми иде да не ям нищо. Битуин да се похваля, че без никакви усилия съм свалила 2 кг. newsm68 newsm68 newsm68
Ох, малката мрънка,отивам.

# 118
Малиии Еленка май треската те е ударила по романтичното полукълбо  Crazy Много тенкс за поздравчето на Трейси Чапман  Hug
Воала и мойта любима нейна песньовка http://www.youtube.com/watch?v=jEi068wMuHs ENJOY!!!!  Mr. Green
Взимай мерки веднагически, за физическото и психическото си здраве плийз  Praynig  Hug

Да ви кажа, заведох Алекс на док да му преслуша гърдите за всеки случай, обаче.... постоях, поогледах се, поослушах се и си бих камшика  Rolling Eyes Реших да избера по-малкото зло и да си го самолекувам у нас, щото пред кабинета имаше толкова кашлящи и кихащи, че със сигурност щяхме да хванем поне още 4, 5 щама на същия тоя вирус   #Crazy

Упссссс..... Embarassed
Честити месечинки на днес празнуващите бебешори!   Tada
ЧРД на сладура Ади на Awake/Ехмея! Да ти е жива и здрава, много да те слуша, ама и с двете уши!  newsm59 (Иринка от де го измисли туй сложно име бе пиле?)

А сега ще ви моля за съвет  Praynig
Мойто сукалче, осмука оня ден GSM-а ми и сега съм ей така   nnnuu Та спешно трябва да се сдобия с нов... Дайте акъл, какъв да си взема, че от 3 год. въобще не съм следила пазара и съм тотали аут ъф спейс.
Ето ги и скромните ми изисквания: Цена до към 300-400 лв, Марка - Nokia, Sony Ericsson, може и Samsung, да може да се отваря, да се говори, абе като цяло да се оперира с 1 ръка, щото с другата се бута количка, носи се торба и т.н. в тоя смисъл тип мида не ме устройват, евентуален компромис за слайдови модели. Не ща да е 3G щото в момента в БГ нема сми. Да може да се кънектва лесно към комп, да прави хубави снимки, да има доста памет, аааа и не на последно място да го докарва на външен вид.
Ако се сещате за такова устройство или ако сте доволни от вашите апарати, моля споделете, ще се радвам да ме светнете за вашето мнение по въпроса.

Айде сполай ви, пък живот и здраве ще ви се изфръцкам и почерпя на вселенския събор догодина!   bouquet

# 119
Привет и от нас!
Много музикално настроението тази вечер! Супер!

Радвам се, че Елица се оправя - гушкай си я на воля, няма да се разглези детето.
Galivo и вие ли сте болни, бе чадо? Бързо, бързо оздравявайте. По твойта болка с GSM-а - аз поради същата причина от 2 дни мога да говоря само на високоговорител. Ближейки детето е включило някаква опция за слушалки, която не може да се изключи, явно софтуеъра се е прецакал нещо. Ходих и в един магазин да помоля младежите да я изключат и след като ми се подсмихваха подигравателно(явно решиха,че съм много тъпа) и се мъчиха половин час, умозаключиха, че трябва в сервиз да ходи. Аз обаче предпочитам нов да си взема, щото той вече е на 3 год, а и кой знае какво още не му е наред... Та... ходих и аз днес да гледам, но аз съм твърда привърженичка на Нокиа. Не им помня моделите, ако искаш гледай ги в сайта им, а после в специализираните сайтове за продажби можеш да видиш и цените.

За консултацията 10020гр (+ 460), 77см (+1 см). Laughing Сложихме и втория Превенар, та най-накрая детето приключи с допълнителния имунизационен календар, който майка му му спретна. Peace
Обаче изненада - бяхме се слепнали и ние долу на интимното място- Аз уж редовно гледам, проверявам и пак - та го разлепвахме с докторката. Дано не се получи пак!

ПП Galivo, ходи ли при оня човек? Свърши ли ти работа?

Общи условия

Активация на акаунт