Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 697
  • 272
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ!!!!ДА БЪДЕ ВСЕ ТАКА ДОБРА, УМНА И КРАСИВА!!!!И НАЙ-ВЕЧЕ МНОГО ЗДРАВИЧКА!!!! Ехмея - непремено да и кажеш за нашите пожелания  Simple Smile

ЧЕСТИТА 8-А МЕСЕЧИНКА НА ЕМА-МАРИЯ!!!!!ДА БЪДЕ ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА МЛАДА ДАМА И УСМИВКАТА ДА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО И!!!!

ЧЕСТИТИ СЕДМИ МЕСЕЧИНКИ НА ДАНИ НА ДИДАЛЕКС И ПОЛИ НА МУСИТО!!!

Ема, разчуваства ме отново с тази зимна приказка  Hug

Таня Илиева, направих си ремайндър на телефона да не изпусна "Горчивото", защото предното предаване не можах да го гледам, а компа ми е малко смотан и не мога да си пусна записчето от интернет  Simple Smile

# 91
  • Popovo
Добро  утро

Дрешки винаги купувам по големи, бързо умаляват. Още не съм прибрала летните, жал ми е да ги натикам в чували и седят в шкафа, но вече няма място за зимните и май ще трябва да ги махна.

Нали компа ни беше развален и не разбрах какво решихте за общия РД. Ще има ли и кога и къде ще бъде?

Честит Рожден ден на Ади.
Честито и на всички месечинковци днес.

# 92
Ехмея (що ще рече това?  newsm78 ), честито на Ади и едно голямо гуш от нас!
Ласи, честито ти пораснало момиче!
Честито и на седеммесечните бебешори Simple Smile
Емма, уелкъм бек!
hahaha hahaha hahaha Как го измисли това "девойки"
Cow, чета най-най внимателно!
Рейана, чакай да го видиш в банята Аспарухчо... А за сватосването, разберете се с Еличка, че да няма търкала там...
За дрехите - хем е дребен, пак му взимам от 12-18 месеца, иначе като ги изпера директно заминават в архива...
Лурдес, с прясно мляко го направих тоз' кисел, но баща му го омете, така че.....
Сисе, да знаеш, Дани нещо протестира, че е изпуснал купона

аааа, олях се

# 93
Момичета, не мога да се въздържа да не ви пусна това "Джингъл белс на турски"  Joy Joy Joy

# 94
  • Добрич
Добро утро!Честито на всички малки и големи рожденници!

Айде и една хубава песничка от мен http://www.youtube.com/watch?v=whVvl4V2m8c

Хриси-писи,мнооого занимателен сайт,благодаря  bouquet

Акварелче,глутена го вкарах директно с цяла порция попарка Peace

Гери,наистина ли сте 78см?Пък ние живеем с мисълта,че сме най-дълги Grinning Сега виждам,че и Ема е цели 76см!

Ласи,за съжаление няма зависимост между здравината на зъбките и периода когато пробиват Peace

Хелън,как е детенцето?

# 95
Пак изгледах клипчето на Сиси - ммного е мило, браво Сиска  Hug

Дрешки купувам с размер 80 см - Боби на последната консултация беше 72 см, 8700 гр, но тези които му взимам са му съвсем малко големички, толкова колкото да са му по-удобни. Даже за панталонките, които обикновено са джинси, купувам и по-големи, за да не го притесняват на коремчето, е малко ги подгъвам отдолу, но според мен не е грозно така, важно е на Боби да са удобни  Peace
Боди- за една годинка, даже при следващия пазарлък ще бъде за година и 1/2.

# 96
  • София
Tanzen, аватарът ти е....ужасяващ (лично за мен). Като го видях (воайорствах при мартенките), направо изтръпнах...Не гледай толкова напред в бъдещето, а? Радвай се на младините си и на Аси такъв, какъвто е сега ...

Извинявай, ако съм те обидила, но никак не искам да остарявам....поне не толкова бързо  Tired Просто изведнъж се видях 20-30  години по-късно  (дано да доживея, разбира се) и...се разплаках....

# 97
Добро утро,мацки !
Мерси за всички музикални поздрави, красиви пейзажи и сладката торта ! Hug

Честит рожден ден на Ади и честити месечинки на мъниците ! Heart Eyes  bouquet

Ето една хубава музика от мен !
http://vbox7.com/play:fd07909f

Сисе, няма смисъл да ме променяш отпред, понеже не се знае колко време ще се задържа и с този ник  Joy

# 98
Здравейте!

baloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! baloni

Two Hearts Two Hearts Two HeartsЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ ДНЕС
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Взимам дрешки 74-80, и са ни тамън Simple Smile
Бодита за годинка  Peace

Ема страхотна песен!  Hug  Даже Габа стоя и го гледа тоз ми ти Крис Риа без да мръдне през цялата песен!  hahaha

Дидсън добра идея!!!  Hug

Колко му трябва на туй сирене да се изкисне, аз снощи го сложих, утре да пробвам ли попарка?
Ние и днес няма да излизаме, че вчера Габи ми ака 3 пъти рядко и имам съмнение че може да е понастинала леко  Peace

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 11:53 от Aquariel

# 99
  • Добрич
 Akварелче ,една нощ на сиренцето му стига Peace

# 100
ВаняМ, що да съм се обидила, бе, няма такова нещо.
Това е един от ефектите в сайта, който Хриси-писи показа и мен си ме радва. Представи си, че това е баба му на Аси и харесва черно-бели снимки  Wink

# 101
Хелънче, моят мъж е на снимките, да.  (По повод въпросните снимки - пратих ги на майка ми и тя милата на пожар ми се обажда, "ама къде са те снимали на тези билбордове и аз да не знам"  Joy) .  А тези уокъри са супер за прохождане. В градинката хвърчат като финикийци децата с тях, но за нас май са още малки Thinking

Дрехи - отдавна купувам 80 или 86. В тази връзка някой ходил ли е на "Произведено в България"? Имало хубави неща за дечица уж...Май ще намина утре до НДК.

tanzen , веднага те разконспирирах  Hug Мен ми харесва много и ефектът със старата книга.

# 102
Бонжур!  Hug
Хриси-писи миналата седмица бях на Произведено в България. Има доста неща за малчовците и за техните мами. Аз лично го овършах миналия Петък с майка ми и си накупих доста неща за мен и Алекс на много прилични цени  Peace Обърни специално внимание на щанда на една пловдивска фирма СТЕДА  Peace
Ние сме все така болни - и аз и бебчо  Tired Хремата се оказа доста упорита... днес ще го водя при педиатърката да го преслуша за всеки случай
А на всичкото отгоре не му стига на малкия, че се мъчи със сополи, ами тъпата му майка го изпусна за секунди от поглед и той взе, че падна от дивана...  ooooh! Направо ми иде да си наритам гъза и да си откъсна куха глава  Banghead  А на баща му дето ни зарази ми иде да му откъсна топките, да ги пъхна в микровълновата и да включа на макс, до пълно разграждане  newsm61

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 12:39 от galivo

# 103
  bigdance2ЧЕСТИТИ 7 МЕСЕЦА НА ДАНИЕЛ   И ПОЛИНА И ЦЕЕЕЛИ 8 МЕСЕЦА НА УСМИХНАТАТА ЕМА!!!  bigdance2

TadaЧестит рoжден ден и на принцеса Ади на Awake/Ехмея!!! Tada

Да си ви живи и здрави и да им купувате мноооооого и голееееми подаръци, чухте ли???

Ето сега поздрав и от Елица
к, ,м м,л ьц   щ; ж  щ
' ьцж жф                           м  .н             

(която вече съвсем кашля, милата...): подриска се от антибиотика, тече й носът и аз по никакъв начин вече не мога да й давам лекарства през устата - стиска си устата като менгеме и дори и насила да "пробия" - тя плюе, крещи и всичко й се събира във вратлето Cry):                                           

# 104
Галиво - ами аз да зема да откъсна топките на двете двойки близнаци, които заразиха Елица в ДКЦ-то newsm78 Дано се оправи Алехандор по-бързо!

Общи условия

Активация на акаунт