Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 693
  • 272
  •   1
Отговори
# 75
  • Popovo
Включвам се набързо да благодаря от сърце на Сисе, за клипчето.  Много е хубаво и мило и както вече каза някой " по хубави от нашите деца няма"

# 76
Цитат
Преди малко чух по новините, че и Варна се е разлюляла. Епицентъра бил в Аспарухово, ударната вълна тръгнала от някаква баня...

ама ей Ласи ша та убия #Crazy ти луда ли си ма жена..чета и викам "Ай стига бе,че аз там жиея и нищо не съм усетила"!!! Верно в нашата баня имаше ударна вълна ама пък чак и по новините да са го давали,че и в София да сте научил...тц,тц,тц Grinning мале докато загрея... ooooh! май е време да си лягам!

Понеже клипа го бях прецакала лекинко....бях му отрязала накрая 1-2 мин. и естветвено едно от бебетата липсваше,че и финалните надписи ги намяше ,а филм без финални надписи филм ли е ???Сега го оправих де!Мусиииии и Поли я има вече Grinning

reiana сега ползваме Памперс 4+ ама с ластиците...доволна съм Peace
Той Даниел,че е момче има циценца вие за вашите моми се притеснявате Grinning то нашето е от сланинки де...

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 00:42 от sisee

# 77
Cow и аз ви разгледах снимките- супер сте! Hug

Сисе послушах те  Hug

Пак ни раздруса в 23:20, масата взе да вибрира и имаше една кана с вода, аз по нея разбрах че е земетръс  #Crazy

ЛУРДЕС  Hug

Янче аз ползвам от няколко месеца само Хъджис Пюр - мокри кърпи, просто са супер!!!

Леле Ласиииии бая ужасТ си преживяла с тия земетръсииии  newsm43 newsm43 newsm43

Айде аз засядам с моя любимец д-р. Щепърд  Two Hearts и надявам се духа на Дени  thumbsup сиреч пускам Анатомиятаааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лека малки и големи момичета и момчета!!!  Heart Eyes

# 78
  • София
Здравейте пак по никое време  Laughing

Малкият заспа сам в леглото си, НО след като го оставих да си пореве  Rolling Eyes. Опитвам се да го науча да заспива сам, ама пусто не минава без рев. Мислите ли, че нещо може да го травмирам т'ва дете така?

Ей, Емма, тия зимни приказки, които ги пускаш направо ми стоплят душата. Ако знаете как си мечтая за една снежна Коледа в дървена къщичка в планината с камина и мноооого уют.... То май такива къщички има на Боровец (или Банско, не помня), но като гледах цените и свят ми се зави  Crazy. Ние все с родителското тяло караме тия празници, а така ми се иска нещо по-различно тая година....

Много ме е яд, че не мога да видя изненадата на Сисето заради тъпия ми компютър, но съм сигурна, че е прекрасна   bouquet

Хелън, ето това е уокър http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3376. Доколкото знам, за да се използва, детето трябва вече да е почти проходило.

Да ви кажа аз тия дни прочетох книгата на Дюкан. Много тегава ми се видя тая диета  Sick. Добре, че накрая изрично пише да не се прави от кърмачки, та си имам оправдание. Нещо не ми върви хич със свалянето на килцата  Rolling Eyes

Да знаете, че много ме зарибихте с тая Анатомия на Грей и ще взема да си я сваля  Peace. Иначе аз много изкъсо следя Бягството от затвора и съм много доволна от новия сезон. И Изгубени ме кефи много, а по едно време лятото се бях зарибила по One Tree Hill и изгледах всичко на един дъх  Laughing

Айде, моля ви се, да ме светнете как да си сложа картинка в аватара. Един час се пъна тука и нищо. Опитвам се като пействам линк от snimka.bg, но не ми се получава  newsm78

# 79
Сисе супер е изненадата! Разтапя от умиление! Аз настрънах и се просълзих. Много мило от твоя страна Simple Smile Благодаря за хубавата емоция!
Аз съм от леко дивите - обожавам природните стихии. Те могат да бъдат много страховити и разрушителни, но много им се възхищавам. Сигурно звучи тъпо. Интересното е, че при земетресението за част от секундата усетих силно притеснение за децата. Багаж не съм стягала нито за раждането, нито за земетресението.
Памперси ползваме "Sleep end Play" 4 на Памперс.
Като коментар след прочетеното за вега теста бих казала, че няма лошо, но някак си не вярвам на всички подобни тестове и лечения. По скоро си мисля, че при повечето хора помага психическата нагласа, отколкото самото лечение. Не харесвам ограниченията. А и в днешно време ми е малко странен израза здравословно хранене или полезна храна.
За да не ме разберете погрешно: Едно време (преди 50-100 години и назад) храните са били полезни и слънцето си е било слънце, и водата -вода, и въздуха - въздух и земята- земя. Сега нещата стоят по различен начин и връщане назад няма. Ако не ми вярвате спомнете си какви плодове и зеленчуци сте яли вие като деца. Целта ми не е да ви развалям хубавото настроение и да ви създавам притеснения. Извинявайте, ако е така.
От посещението на cenitelkata най-хубавото е, че е изпитала "+" емоции и се е заредила с оптимизъм и вяра. В лицето на докторката е срещнала добър човек, който е успял да задейства позитивната нагласа у нея. Представете си, ако всички доктори бяха такива? Май се отнесох ...
Кисел и аз не правя. Вигантол - по 2 капки, ако не забравя. За кус-кус не се бях сетила.
За дрешките - нямам думи! - вече тези за годинка са ни малки и започнахме да носим тези на баткото, които той носеше, когато беше над годинка. Най са ми смешни продавачките, като попитат на колко месеца е бебето ... и т.н. сигурно сте се сблъсквали.
Усеща се, че коледата идва - я се вижте как всички сте мили, усмихати и закачливи   Heart Eyes Peace
или сисето успя да ви зареди с добрина? Wink

# 80
Добро утро в тоз ранен час! Минавам само да почерпя, днес моята Ади става на цели 9 години!

PS: Качих най-накрая малко снимки от есенната фотосесия  Grinning

# 81
Ей ся ша ва скъсам вече Chris Rea : Driving Home For Christmas-ей туй пък колко любима песен ми е.......

# 82
Добро утро и от мене!

Ей, момичета не мога да ви разпозная с тези нови никове. Добре, че са линийките и помним имената на децата.  Grinning

Ехмея, да ти е жива и здрава Ади и да е все така лъчезарно, красиво и умно дете!    bouquet
За сърчицата   Kissing Heart   Kissing Heart   Kissing Heart
Ласи, ама как ти се вързах и аз. Много си те бива thumbsup

Дрехи купувам по размер, не за възраст. И след като видях, че още на 4 месеца му ставаха бодита за ръст 74 (без да са му съвсем точни) си извадих извода и винаги купувам по-големи. И срещам и друг парадокс - напълно еднакви (сравнени с налагане) дрешки на едната пише 6м , а на другата 9м . Всичко е търговски трик!!!А ако все пак размера си отговаря то е за горната граница на възрастта и съответно като е купен вече е малък.

t_ilieva, продължавам да гадая, да не би да ходите на по-по-най при Енчо в събота?

Емма Hug

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 08:48 от Ivane

# 83
Добро утро!
Аз подреди време се хвалех,че мойто не е ранобудно,но май вече е  Tired
Вие така една,по една като тръгнахте да сменяте никове....нали се сещате,че на 1ва страница в списъка ви има със старите newsm78 Да ги редактирам ли??? /това към Гергина,Тея-малка-фея и Ехмея!

Честит рожден ден на Ади!Да е жива и здрава и винаги усмихната!  bouquet

Коалката тук из форума имаше такава тема ,обяснено как да си сложиш снимка в профила,но не се сещам къде се намираше темата Blush много ти помогнах -нали?!?

# 84
Коалката, ето темата с обяснения как да си сложиш снимка :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 85
Добро утро девойки,
 Мойта Красавица се е събудила в 5:30 това нормално ли е някой ще ми каже ли,ей милост няма това дете,сега спи де,ама аз дали съм се наспала според вас,ааа...
 Хелън и Коалката да ви светна че сега в метро има два вида подобни Уокъри(според мен трябва да е уоукър) на много по добри цени,единия е за 30 ,а другия за 50.
Ехмея (Awake ли си бе душа?) Да ти е жива и здрава дъщеричката  и само хубави неща да и се случват   bouquet   bouquet   bouquet
 Росидт честит рожден ден (на патеричка )    bouquet   bouquet   bouquet
 Дрехи аз купувам да са ни малко по-големи,та да ги носи по-дълго ,щото ням да ви кавам така колко прибрах,като и ги взема да са и точно,и след две-три обличания ги прибирам,В тая връзка,къде държите дрешките,който сега носят,че нещо са ми малки шкафчетата по креватчето и,хем са 5 и едвам побирам всичко.
 Цици ние нямаме,а пък и педиатърката всеки път като я види гола Калина и всеки път я щипе там,е не силно де,а пък тя и се хили.
 И аз предлагам  като си окрасим за коледа да си направим и албум,като миналата година,и да слагаме там снимки те или друг вариант,който гениалният ми мозък ей са сътвори е всеки ден ,който пръв влезе да слага по една снимка от същият този албум ,като редуваме снимките,щото съм сигурна че ще имаме много снимки и затова пък и ще се усещаме вкъщи си.А?Кво ще кажете?
 Верчо защо не пишеш?
 Хайдеееее по-късно пак ще пиша....

# 86
  • Варна
sisee клипчето е страхотно, гледахме го заедно с Ники и той сега е много горд, че "нашата Невена" е звезда  Heart Eyes  Hug

а за туб диспансера - намира се в циганската махала, обаче за манту можеш да отидеш и в поликлиника "Младост". Кабинетът е точно над този на д-р Радославова, работно време: понеделник, вторник и петък от 11:45 до 13:30. Там водих големите октомври месец.  Peace

Awake честито на оратнолот ти момиченце! Да расте здрава, щастлива и все така чаровна!

Емма благодаря, че поддържаш коледното настроение!  Hug

# 87
Здравейте мами Simple Smile
Ласи, идеята да имаме готов багаж не е никак лоша, ще взема да те послушам.
ценителката, много ми стана интересно с този вега тест..може би тва да е начина за да се постави началото на едно правилно хранене..знам ли. Аз също си бях купила книгата на Дюкан, но си прецених, че не е за мен тази работа...толкова много месо, няма да мога. Също като теб и аз качих след раждането, но вече не кърмя, и сега съм ограничила някои неща-най-главното е , че не ям сладко. За сега има съвсем леко подобрение в кантара Simple Smile освен това (то няма връзка, ама аз да си кажа), ще ходя на ирисолог.
мами, наистина настроението е коледно и във форума тези дни е много приятно Simple Smile
за глутена някой питаше (Лурдес?) - аз почнах направо със сухари, но твоя начин е поределено по-разумния - първо с овес. Децата са вече над 7 м. мисля , че няма проблем да се захраните лека полека.
Лек ден желая на всички, и дано не вали Simple Smile

# 88

Иринка, да ти е здрава и все така усмихната и чаровна рожденничката!
Весел празник от нас! И да разказвате после!

И за моята минирожденничка по случай навършването на цееели 8 месеца!

Отиваме на консултация - после ще докладваме!

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 09:58 от Lassi

# 89
  • Някъде на път....
Добро утро и от нас с Габи!
Момичета, а вие искате ли да завали сняг? Аз много искам!  Peace

.............
t_ilieva, продължавам да гадая, да не би да ходите на по-по-най при Енчо в събота?

Емма Hug

Не, пак ще сме в Горчиво на 26. ноември!  Wink
И... пак не спечелихме!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт