Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 692
  • 272
  •   1
Отговори
# 60
аааааааааааа, Сисе да ги нямаме тия. колажа на всички се хареса, не само на някои от нас  Hug

# 61
Здравейте момичета Simple Smile

Да се отчета и аз, че от събиране на багаж и тичане по задачи време много не остава  Rolling Eyes

Алекс вече е 9500 гр., 70 см. Мерките са от вчера. Все още предимно на кърма. Захраних със зеленчуково пюре, но се появи някакъв обрив и сега ще го спирам докато уточним от какво е. Всъщност обривите са два, един съвсем лек на гръбчето (по-скоро се усеща като грапавина на места, малки пъпчици) и яко зачервяване на дупето, което предполагам че пак е млечница  Thinking Утре ще го водя на педиатър и евентуално на дерматолог, че тоз моя син се оказа с много нежна кожичка  Crazy
Иначе се обръща, суче, лази но само с подпиране на краченцата (всъщност по-скоро се влачи) и седи стабилно. Казва срички, обръща се на името си. Ей такива неща прави Grinning Вигантол давам 2 пъти по 2 капки, че якичък върви  Crazy

Иначе ние се готвим за заминаването. Вече купихме билетите, имаме си и къща там, договора за наем вече е подписан, така че кажи речи почти всичко уредихме.

За земетресенията яко ни раздруса тез дни и си имам готов багаж до вратата за децата. По една раница за всяко. Веднъж се изстреляхме вече след сутрешното земетресение с децата навън в колата и обикаляхме София 2-3 часа и вече имаме опит Simple Smile

Ами това е.

Целувки и да сте здравички  Heart Eyes

Сисе, темичката и колажа са страхотни. Все не намирам време да кача снимка на Алекс пък и не знам как за колажите  ooooh!

# 62
Танзен, верно, че няма как да е 45см Laughing, 70см.е! Ето кой чете постовете подробно!
Лурдес значи, че като и кажеш примерно "къде е тати" или лампичката, патето и т.н. нещо, което обича и я впечатлява, тя да го погледне. Mr. Green  т.е. да го посочи с поглед.
Сиси, пак благодарим с Лилито за поредната темичка и изненадата!  bouquet

# 63
 Embarassed doh smile3537 Емма да ти е живо и здраво момченцето и САМО да те радва!   bouquet Hug
Танче големи сте сладури!  Hug
Гергинка писах ти на лични!  Heart Eyes Hug
Акварелче голямо си майсторче, ама Габчето си е хубавка- та как няма да станат страхотни снимки...  Peace
Честити ви нови снимки в профилите - демек аватари  Wink да не ги изброявам поименно, че ще пропусна някой си мисля...  Grinning А Ласи с това "дзън-дзън..." отдолу почнах да се оглеждам и за шейната, аватарчето ти страхотно!  thumbsup
И Стефко е на два сухара в попарата, ам не винаги иска пък да я яде  Crazy Миналият ден пък не си уважи пилето с ориз въобще,  Naughty ама аз като почнах да плющя пиле фрикасе и той като ме заобикаля с тоя ми ти паяк и само примлясква и ме гледа като неяло три дни, аз се реших да му дам да си опита с малко хляб...  ooooh! И стой та гледай какво стана - едва успях да си спася малко от вчерята, помете я като торнадо американска къща  tooth Та така случайно въведох и жълтъка.  yes

п.п.Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.    nnnuu

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 22:41 от hiksita

# 64
Е няма измъкване братче,
 Тук съм ама много за отчет няма че на педито не и работи кантара та незнаем колко е качила нашта трътка,ама е порастнала с цели 3 см ,та сме 70 см ,за грамчета ако може да се съди по моя кантар е качила 600 грама,ама след седмица ,две ще идем да проверим пак при педиатърката.Иначе всичко ни е 6,каза че бая сме се напукали,за венците и да си чакам и другите зъби,отдолу,отгоре всичко ни гледа,белег имаме даже от далеко се вижда и няма да правим манту.Туй то.
 Добре дошла на новата мама и честит и първи сняг,а тая вечер и по софииските равнини може да се застеле.
Т- Илиева и аз те гледах вчера,я раздуй сега кога пак ще ви дават и къде.
 Сисеее не те е срам ,да изнасилиш мъжо па и в банята,мръстница.
 А пък Хриси -писи си няма друга работа и сега цяла вечер вися да си правя снимките там в този сайт,еееегати зарибявката наистина.  Wink  bouquet
За вега теста ето инфо http://vega-test.com/  имам няколко познати който отидоха да си го направят и има голям ефект,в смисъл зависи с каква цел отиваш де.И аз съм затръгвала от лятото,ама незнаино защо още се подмотвам.
 Сисеее тази изненада  (за клипчето)много ме зарадва твоята,много е хубава   bouquet и честно ама с ръка на сърцето,казвам че няма по-красиви бебета от нашите,как може толкова красота на едно място,не ми е ясно.  Hug Hug Hug
 Ритка кога каза че пътувате .
 Ласси както се казва писано ви е било,по повод цялата случка и Ема-Мария,съдба   bouquet За багажа ,аз нали така родих да му се невиди,викам я да ида да си спретна багажа,даже тук във форума го написах, и взех че родих наистина,затова сега няма да стягам никакъв багаж .
 Ох айде лека вечер за тази вечер   bouquet

# 65
Ох, манту ние ще правим, белег не се вижда  Thinking То и на каката не се виждаше пък мантуто беше положително, ама трябва май да го боцкат все пак милото  Sad

Зъбчета вече имаме две, избиха за една седмица, но трудничко избиха  Sick

Иначе Дидиморче, тръгваме на 19 януари, но отсега стягаме багажа, че задачи много, празници също, а време няма  Party

# 66
Гери /бивша анилинда/ верно ли Кръсти е 78см Shocked е ти ме разби!Хелънче мойто и твойто ли ще са най-ниските априлчета????
cow разгледах ти албума...имаш много красиви снимки с какъв апарат снимаш?В тази връзка Ласи послушай мъжа си и отивайте да си взимате хубаво фото...ех,защо и моя не е на тоя акъл Rolling Eyes Това ли е разликата между Bugster-ите само амортисьорите н апредната гума ли?Цената е със 100 лв по ниска Thinking  cow на кого е тази горяща къща Shocked Лилито е такъв бонбон...btw аз като бебе съм била едно към едно с нея!
Дидиморо чи кво пречи в банята бе?Така ми дойде!

# 67
Sisee – мерси, мила, за колажа! Страхотен е!!!
Роси – честит рожден ден! Бади здрава и щастлива по неповторим начин! Честито и на всички малки рожденици днес!!!
Хриси-писи – а мъжът от колажите твоя мъж ли е? Абе как ги правите тези магии бе, хора!!! Уф, много вече изоставам с новите технологии! Ето – дори Павлина на Пролетна фея повече разбира от мен! Ваняиван – съчувствам ти най-искрено! Пий колкото се може повече течности – не се жали! ВаняМ – ами то и Лили-то на Cow си е “неин човек” и затова му дава по 3 сухара Laughing Лурдес – да, трябва да сочи с пръст, поглед и крак едновременно Laughing и да жонглира, ама само с 3 топки засега Wink
 Мерси за инфото за попари, кисели и кус-кус на всички!
Ласи – ама какъв багаж, моля те – Иван какъвто е изпълнителен, ей сега ще ме спретне и багаж да събирам...хм, и само ти ли си спомняш всички тези земетресения преди години Joy И прeдлагам освен колективе рожден ден на 18.04, да си направим и едно колективно кръщене в Троянския, защото и аз натам съм се насочила...Еее, Ласи – ама как ви пропуснахме таз година именния ден бе! Дидиморка – стига сте ходили по ДКЦ-та в таз зима!!! Аз да ви кажа, Елица няма Т, но пък днес почна яко да кашля – много ми е жално за нея – само иска да се гушка и мрънка...И носът и взе яко да тече...не иска да ядер – само на мляко сме...Ей сега уж спи, а само се мята в леглото и мрънка Cry Айде цалуФки!

# 68
здравейте момичета!
първо да кажа,че и на мен ми е адски приятно,когато всичко тук е наред-едно такова уютно и мило Hug
Сиси,изненадата ти е невероятна,аз го приех много лично-с цялото внимание и отноше ие от твоя страна!(аз така го усетих)! Аз пак си ревах естествено-всеки се бъзика с мне-онзи ден бях на сватба на не толкова близки хора и се скъсах да рева,скоро бях и на изписване на бебенце и само аз ревах ,абе въобще ревла #Crazy
Емма,честита ви месечинка!  bouquet
Акварел и аз мисля като Ласси-няма страшно от този глутен-мен сиренето и маслото ме притесняваха повече! Аз съм много доволна от сухарите на Хипп-чудя се защо тях ги яде,а другите не и и го взех(понеже си ги гризе вече с беззъбото чене) и опитах-ами те са подсладени-много хитро!
 Аз кус-кусът го оставям да се развари повече,ама и след като го пасирам пак си остава едро-някакси и присядат! Днес например ядохме лазаня,която е с доста едри парчаци и беба си я яде без проблем! Явно в кус-куса е проблемът и не и давам вече!
Танцен,държа да отбележа,че  Аси младши е супер красив и оформен и ако не е заплют вече го искаме за зет hahaha Joy Embarassed
Аз да ви се оплача-днес пак прибирах малки дрешки и вече се чудя какво да правя! Купувани са съвсем скоро! А уж избирам доста по-големи! Те според мен и производителете нещо не са в ред! сума ти фирми ми правят дрехи за 1 годинка-74 см,ми то сме толкова почти! И ей така си оставят неносени! Аз взимам за година и половина даже и пак стават сакатлъци! Вие за колко взимате? тя и бебка явно расте ного! На мен ми се струва висока(не знам по нормите как се води),ама е 72,5,а се роди 49 #Crazy
Хриси-писи жестоко е това-много е ефектно Hug
Хелън,горката Еличка-дано скоро и мине!
Роси,честит рожден ден-цялото щастие на света да е за теб  bouquet

# 69
Сисе, страхотно е клипчето! Голяма майсторица, брей... И на Акварел снимките не падат по-долу, де...
Аз тази вечер вече имам нет и в кухнята и ето че наваксвам пропуснатото.
Ласи, нямаме багаж за евакуация, но е не е зле да имахме такъв. Много ме е страх от земетресения. А всъщност нашето куфарче ще трябва да е от големите, че за двама трябва да предвидя неща...
Моята мома не ще попара и това е. Но я пробвах с фини овесени ядки и пловдово пюре и имаше по-галям успех. Обаче вчера й се беше изчервило дупенцето, та засега отложих въвеждането на каквото  ида било нови храни. А инак и ние опитахме бебшкия кус-кус, ама никак, никак, ви казвам, не го хареса. Ще изчакам известно време, преди да го предложа отново.
Реянче, мерси за рецептата за кисела с дюля. Аз направих някакво подобие, като сварих дюлята на пара и после пасирах с малко АМ. Хареса се, слава богу.
Аз още не съм въвела червените меса - нито телешко, нито пък свинско, с което мисля да изчакам поне до годинка. И риба не съм давала. Засега си караме на богатите на естрогени пилешко и пуешко. А, по този повод имам въпрос към майките на момиченца - имат ли щерките ви топченца на гърдичките, както след раждането? НА МАрта не й се абсорбираха напълно набъбналитеу млечни жлези. И сега не е така, както след раждането, но има някакви топченца. Аз днес обърнах внимание на нашето педи, ама тя рече, че няма място за притеснение. От една страна, месните пюрета ги хапва Марта от малко повече от месец, та не знам здали е възможна някаква реакция на организма. А и нали не казаха кои са пюретата със занвишения естроген, да им се не знае. Аз засега купувам на Сънвал, на които пише, че са био (а, дано!)
Ние даваме по една капка вигантол, че фонтанелата е вече почти затворена.
МАрта също се изправя и сега заспиването стана голям проблем, защото, като я сложа в креватя, тя веднага се надига. Пълзи неуморно и по пода, вече даже не слагам и одеяло, само дето не седи все още много стабилно. Днес бяхме на консултация и е 8600 (+260г) и 71 см (+1 см), ама това е за 20 дена.
Това от нас.
Поздрави и целувки на малчовците!
Да знаете, че ви мисля и чета, когато имам време.
Хубава вечер!

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 23:06 от Тодоран

# 70
Аквариелче, Габка е готова да знаеш, щом стои на коленца вече![smilie=smile3521.gif]
Сисе, ние няма как да се отчетем, защото следващата ни консултация е след 2 месеца и половина!!! Тука не са добре! И никакви кръвни изследвания не правят Crossing Arms Crossing Arms ooooh!
Ааа и аз това съм замислила на моя! Само да се разпиша тука и отивам Mr. Green smile3508
cow, мерси! Почвам да я уча и аз! Mr. Green
Еленче, ще се караме ей! Ако не тичаме по тавана вече, аз не го броя иначе! Три топки жонглирахме на 3 месеца Laughing
Тодоранче, не съм забелязала такова нещо на Лидия.  newsm78

# 71
добър вечер !
Диди ви е дала линк към Вега теста точно от тоя линк си записах час  Peace докторката е върхътттт  Peace всичко обяснява ама всичко не да ти каже тва не яж обяснява защо не трябва да го ядеш  Rolling Eyes за организма си какво да кажа .............освен ,че милия съм го затлачила с консерванти  Sick ,кола ,  Sick аспартам и натриев глутамат изхвърлих всички подправки маги от вкъщи  Close  противопакзно ми е да ям моркови а най-вероятно след раждането съм качила толкова много от овесените ядки дето се тъпчех с тях заради кърмата  Tired както и да е преустановяваме яденето им  Naughty
дори беше безкрайно любезна и извън темата ми обясни разни неща за Сашко и Жоро  Flutter абе няма да съжалявате ако идете  Peace час и половина съм седяла в кабинета  Crazy изтръпна ми дъ то на тоя стол  Mr. Green но това няма значение важен е резултата сега ще ограничавам храните който ми е казала а някой въобще ги спирам  Naughty

# 72
И понеже отдавна не съм се включвала wavey
Хелън, що кашляте пък сега? Аз се надявах да се е оправила Еличка! Гушкай я милата - ще и мине (а с какво се церите?)
А за земетресенията - понеже все се оказваше, че Г Оряховица е близо до мястото на събитието, имам твърде живи спомени.По време на Свищовското (то всъщност беше във Вранча, но в Свищов имаше разрушения и жертви) бидех забравена от милите ми родители в къщи на 4-я етаж. Сестра ми беше бебе на 3-4 мес и те грабнали бебето и хукнали да се спасяват, а аз понеже спях в друга стая ме забравили. Та си спомням как седях на леглото в тъмното, по едно време татко се върна да ме вземе и като тръгна надолу по стълбите пак се разлюля силно и се удряхме в стените отстрани. А Стражишките - спахме в колата 1 седмица някъде, после се евакуирахме в Дряново за по-сигурно. Не ме е много страх, ама предпочитам да не се налага да се страхувам.
Тодоран, абе и ние си имаме май цици, ама не се тревожа - според мен е нормално
Reiana, брей как се сватосахте у Филибето цъ-цъ-цъ! Густо - сватбата ще е в Тримона newsm62
Що се отнася до тоалетите - ние вече се целим в групата 12-18 месеца. Те 74см ги дават за 1год, а ние преди месец бяхме 76см Shocked
утре сме на консултация и ще видим постиженията за този месец.
 Sisee, как ти дойде на ума това за клипчето newsm78 Много се разчувствах - и музикалния фон е перфектно подбран! А за Бъгстъра - така е, понеже без амортисьора бил модел от предната година.
Дидимора, сакън ! Стой далеч от всякакви багажи.

ПП. Преди малко чух по новините, че и Варна се е разлюляла. Епицентъра бил в Аспарухово, ударната вълна тръгнала от някаква баня...

# 73
ето ме пак!
Ласси,ме там де къде! На мен ми е любимият град-стига кавалерът да не е зает вече! Embarassed
аз кисел със сигурност няма да давам-свързвам го със соц детски градини! Абсурд Peace
Ласси и аз нямам такава евакуационна подготовка! просто съм от хората,които не си носят чадър в чантата при по-мрачно небе! А за тия дрехи-не са в ред наистина! И ние сме бая длъжки-е не като Емата,ама #Crazy
Аз сега да си споделя одисеята с памперсите-за мен е много важно най-накрая да се спрем на някой вид! сега взех Либеро-хубавото е,че 4-ката е доста по-свободна от тази на Хъджис,ама пък иначе не са ми симпатимни нещо! Памперс не искам(не и този в Бг),а пък взе да ми липсва Хъджисът-верно,че са по-твърдички,ама пък са готини(и мокрите кърпи са страшни)! вие какви ползвате?
Пете,много е полезен този тест-стига да не трябва да се лишиш от прекалено много неща! Една моя приятелка даде 2000 евро за кръвен тест в Щатите-какво да яде и какво не(и от какво качва)! Е оказа се,че от всички меса трябва да яде само агнешко,което тя ненавижда! Тъпо е да е толкова крайно! А от овесените ядки наистина се качва много! Освен това лекар ми е обяснявал за кърменето,че е по-важно пиенето,а не кърмата за производството на кърма! Естествено не трябва да се гладува,трябва да се приема от всички вещества(но в нормални количества)! Кърмата не е свързана  с количеството храна,а с качеството и! Peace

# 74

Тодоран, абе и ние си имаме май цици, ама не се тревожа - според мен е нормално

Е, Ласи, щом като и ти не се притесняваш за циците, занчи наистина няма място място за притеснение   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт