Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 674
  • 272
  •   1
Отговори
# 45
Aquariel,аз от 2 седмици давам всеки ден каши на Хумана,които съдържат глутен

# 46
  • Някъде на път....
Здравейте!  Hug
Сисе, страхотна изненада! Много красиво и ефектно!   bouquet
Леле, ама как ме разконспирирахте за Горчиво, я признавайте веднага?
Голям купон беше, нали! На живо е още по-хубаво! Те и доста са поизрязали, имаше много смешни моменти!

Благодаря на всички ви за хубавите думи!  Hug  Hug  Hug

Ако знаех, че ще ви е интересно, щях да ви кажа да го гледате! Нищо де, ще се поправя! Wink
Я сега познайте кога пак ще ни дават по ТВ-то?  Mr. Green

# 47
Акварел, аз днес съм ок, само снощи беше зора  Hug

Танцен, радвам се, че и вашето оче се е оправило само. Аз все още не мога да повярвам, че е добре, защото и преди е имал периоди на подобрение и след това отново гноясваше, ама дано сега е за последно.

Акварел, според мен не е зле да опиташ попара. Все пак има сиренце в нея - ще бъде полезно за Габка. А сиренето според мен трябва да е покрито изцяло с вода и можеш все там да си го държиш - въпроса е да се обезсоли добре, преди да го дадеш на Габи.

За сайта с колажите - много сте фотогенични момичета, като холивудски звезди  Wink

# 48
Танче, казвай бързо, от сега, да не те изтървем следващия път  Mr. Green
Ама да не би другия път да сте в море от любов  newsm78

# 49
  • Някъде на път....
Танче, казвай бързо, от сега, да не те изтървем следващия път  Mr. Green
Ама да не би другия път да сте в море от любов  newsm78

Joy  Joy  Joy
Не, ама знаеш ли, че това е идея..........  hahaha
Ама как ли ще се "отзове" тоя път половинката......  newsm78

# 50
Привет, привет!
Честит първи велинградски сняг на nina ianakieva! Laughing Прати малко и на нас!

За глутена - не се тревожете много-много. Глутеновата ентеропатия е изключително рядко заболяване, така че няма страшно. Лурдес, като си го въвела с овес, все едно си го въвела с всичко друго. Аз лично първия ден дадох половин доза попара (сложих 2 сухара, 100 мл вода, сирене колкото кибритена кутия и малко масълце, но честно казано се притеснявах по-вече от маслото отколкото от глутена), а на следващия цялата. Кисел не съм давала - не виждам с какво е полезен.

И един въпрос към софиянки - дано не всявам паника! Имате ли подготвен багаж за евакуация в тези земетръсни дни? Че преди малко говорих с майка и тя ми направи забележка, че не съм се подготвила. И аз нали съм послушна тутакси спретнах 5 пампи, чорапи, гащеризон, пуловер, яке, мляко и 2 пюрета в едно сакче. Уж не се плаша лесно от земетресение (преживяла съм това във Вранча и Стражишките), ама сега с бебе е друго. Отивам да метна и едно одеяло в колата.....

# 51
Я сега познайте кога пак ще ни дават по ТВ-то?  Mr. Green

Да не би в "Часът на мама"? Хм,  въпросът е за кога? newsm78

Хриси-писи, това ти ли го направи или половинката те изненада? Ако е второто е много мило...И аз ще пробвам, много е яко!

А Ваня и Милени повдинаха темата даваме ли на децата да ядят това, което не обичаме. Аз не ям лук и чесън. На Жени въобще не съм й предлагала тези полезни зеленчуци. Но това не й попречи да ги заобича след като баба й я научи да ги яде. Най ми е любимо като дойде да ме целува като е яла зелен лук направо от градината   Mr. Green
На Калоян му слагам лук в пюретата - прежалих се.

Малкият нещо се опитва да си сменя режима. Тъкмо се похвалих на една дружка, че от един месец вече зная кога яде и спи и той реши тотално да ме опровергае. И спи по-малко и непрекъснато дивее- откъде енергия черпи???

И ако сърчицата в линийките ви идват в повече да знаете НЕ СА ОТ МЕНЕ!!! Naughty Щерката ме врънкаше от сума време да ми избере тя линийките  и ето резултата: Grinning

# 52
Ласи страшно ме трогна историята  Rolling Eyes а и съм много ........как да го кажа ............в Троянския манастир съм кръстена и аз там ми е селото и там съм отраснала  Grinning Дано мечтата ти се осъществи и да кръстите Ема Мария там  Peace Hug

аз съм много хепи ходих да си правя Вега тест научих супер много неща за организма си и въобще  Rolling Eyes ще се опитвам да спазвам съветите на лекарката и дано има ефект  Praynig

# 53
Ласи страшно ме трогна историята  Rolling Eyes а и съм много ........как да го кажа ............в Троянския манастир съм кръстена и аз там ми е селото и там съм отраснала  Grinning Дано мечтата ти се осъществи и да кръстите Ема Мария там  Peace Hug

Абе цялата история е много необичайна  - аз всъщност сутринта чух по новините, че на 15.08. бил храмовия празник на манастира и разказаха за иконата. И аз както седях, казах на мъжа ми - тръгваме. Ама изведнъж! И после се случи оная случка... Дори и не мога да си помисля, че някъде другаде ще кръстим Емата. А мястото наистина е неповторимо!

# 54
А какъв е този Вега тест?

# 55
Ivane супер готини са ти сърчицата! Свежи са!  Hug

Браво Пете!  Peace

Ласи много хубава история, просто е трябвало да се казва Ема-Мария  Hug

Да ви кажа Габи, като падне по гръб, настрани или напред сама се изправя. Подпира се набира се и е готова. И непрекъснато стои на колене  Shocked  Mr. Green

# 56
Lassi, когато чух историята ти за първи път нстръхнах от вълнение. Мисля, че Богородица е покровител на Ема-Мария още, когато е била в коремчето ти  Hug

Танче, не ни дръж в напрежение де, изплюй камъчето  Wink

Ценителке, я раздуй малко за този Вега тест? Какво, как, колко  Thinking

Абе, мами, ако знаете колко ми харесва форума, когато сме така задружни, незнам дали сте забелязали, но когато усетя мрачните настроения вече избягвам да пиша, защото вече ви чувствам доста близки и ми е болно като се хванем за косите. Айде дано онези дни са по-малко  Peace

# 57
Ivane, аз изненадох половинката. И той така се смя и разглеждахме заедно после смеейки си и мисля, че си заслужаваше. А сърчицата са супер свежи и си личи, че момиченце ги е избирала Hug.

Lassi, нямаме подготвено нищо в случай на бедствие. Може би е добра идея, нещо като куфара за родилното. Помните ли какви драми бяха "ти подготви ли го", "да нося ли това или онова" и подобни.

А новият прякор на Марти е "пумата". И не защото е грациозен (далеч сме от грациознотта с тези бутчета Laughing), а защото както си седи, някак си леко замята крак, пружинира малко на 3-4 крака и безславно пада по корем. Тогава се почва едно ръмжене и сърдене, но днес си го оставих да се сърди и започна да се опитва да се влачи по корем и да си вдига дупето. Съжалявам, че така подробно обяснвам, но съм много щастлива, че има шанс да пролази. Мен малко ме притеснява с неговите 11 кила, но за момента си е доста активен - седи, подскача, изправя се, въпросните опити, но пък изобщо не се обръща от гръб по корем и обратното. Но ще видим тия дни де.

t_ilieva , ще станете вие ТВ звезди ей Hug Ще трябва да ви правя от моите колажчета хихи.

# 58
Привет!
Никъде не видях Дидимора да се е отчета колко грама са се лепнали на дупето на Калинка Thinking
затова пък аз ще ви кажа,че за 1 месец моя син е наддал 340гр. и 2 см. сега е 9200гр и 68см Peace ПОнеже белега на рамото му бил много малък ни пратиха на ТУБ диспансера,а къде се намира той варненки newsm78 За крачките ,които прави каза,че не пречело,даже било хубаво!Тва е общо взето,този път ни претупа малко Whistling
Aquariel онази снимка на която даде линка е страшна,наистина погледа на Габа  Heart Eyes аз на твоя място щях да си я сложа в подписа и дълго време нямаше да я сменям!
Ласи и аз съм си заплюла Троянския манастир за кръщенето на Даниел,което трябваше да бъде тази есен,но поради независещи от мен обстоятелства се отложи,но догодина живот и здраве сме там Grinning манастира е много красив,ходила съм само веднъж там!

Радвам се,че изненадата се е харесала на някои от вас Hug аз не съм в час с фотошопа и тем подобни и само толкова успях да направя,нали се уча сега Blush малко,но от сърце!Хриси-Писи ше ти отговоря на лични Peace

Я да ви се похваля Grinning преди малко го изнасилих моя в банята...много добре ми дойде  bowuu

# 59
Ласи, аз не съм приготвяла такъв багаж, но може би трябва. Малко зловещо ми изглежда  Confused По телевизията казаха, че няма опасност, а аз не съм усетила нито един от последвалите леки трусове, но ще приготвя това-онова.

Иване, и на мен много ми харесват сърцата ти - дъщеричката ти има вкус. Много са мили  Hug

Хриси-писи, Боби започна да се обръща едва прди 2 седмици, нали и той е по-едричък, но мисля, че няма проблем, може би Марти направо ще започне да пълзи  Simple Smile

Относно Вигантола, аз давам на Боби, от както е станал на един месец. така ми каза доки и аз не смея да експерименирам за сметка на детето. През лятото му капвах по 1 капка, а сега по 2.

Общи условия

Активация на акаунт