Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 661
  • 272
  •   1
Отговори
# 30
  • In someone's dreams
Десита79, срам не срам ще си призная, че незнам какво е кисел и поради тая причина не съм приготвяла на Боби. И аз съм го записала на детска кухня, но нашата започва от 10-ти месец, ако там има в менюто може и да му се усмихне щастиети на Бобката.

То пък едно щастие Sick Направо е на далавера детето, че майка му не знае какво е кисел (крем нишесте, но направено не в мляко, а или в сок, или в нектар, или в компот, или във вода и смесено с плодово пюре).

Аз знам какво е, но никога не съм правила, а и нямам намерение   Naughty Предпочитам да слагам 1 лъжица инстантна каша в пюрето, отколкото да варя нишесте  Peace

И аз хич не ги долюбвам тия кисели. Не съм давала, нямам и намерение. По тоя повод се усещам, че аз каквото не обичам да ям не го давам и на децата. Знам, че не е много правилно, но по тази причина не съм давала пуешко и заешко месо, както и ред други неща. Има ли и някой друг като мен?
То не че на "дърти" години дъщеря ми не усети вкуса на патешките сърчица /харесвани от татко и/, в резултата на което винаги когато седнем на ресторант тя само това си поръчва, а аз посмъртно не мога да ги вкуся. И изобщо всякакви дреболии не обичам - сърца, дробчета, мозък, език и пр. Абе така като се замисля най-много пилешкото месо уважавам, но мога и съвсем без месо да си карам ...  Crazy

# 31
Привет и от нас! Нали сме в отчетни - да се отчетем след консултацията - 8,140кг./+0,560/ и 45/+2/см. Всичко ни е ОК, продължавам с 2 капки Вигантол/когато се сетя/. Новото този месец трябвало да бъде въвеждането на месен бульон /без свинско и риба/, ученето да казва чао, боц, да сочи с поглед и другите подобни неща, трябва да стои стабилно седнала. Зъб нямаме все още.
Кисели и аз не правя, нещо ме мързи да бъркам нишестета. В дет. кухня сигурно ще си отяде на кисели, тъй че не е голяма загуба.
Някой питаше за попарата - слагам три сухара "Голдис", изкиснато сирене, 1ч.л. кафява захар или половин фруктозна захар, масълце съвсем малко колкото за мирис и заливам с чай - шипки, кантарион+риган или друг какъвто имам билков. След това пасирам.
Ваксини против грип не съм слагала и не смятам да слагам засега.
И аз да питам за бебешкия кус-кус - какво представлява???
ВаняМ дано бързо му минат синините на Коско.
Аквариел наистина много хубаво снима този апарат!!!! Притежателката му също. Чао, че ревем.

# 32
Акварел, честно да си призная и със стария фотоапарат добре ти се получаваха снимките, но с този е просто супер. Но разбира се и фотомодела си го бива, как иначе  Mr. Green Mr. Green

# 33
  • София
По тоя повод се усещам, че аз каквото не обичам да ям не го давам и на децата. Знам, че не е много правилно, но по тази причина не съм давала пуешко и заешко месо, както и ред други неща. Има ли и някой друг като мен?

Милени, аз не мога да ти отговоря на въпроса....не се сещам за нещо, което не обичам чак толкова, че да не го ям изобщо newsm78
Но аз определено съм от майките "На мен ми е студено, значи и на детето" Embarassed А на мен винаги ми е студено...

Cow, 3 сухара Shocked Аз си мислех, че прекалявам като слагам 2  newsm78 Иначе и аз така я правя попарата, но с повече масълце (нали Косьо е мой човек) И не я пасирам, само намачквам.

Ваксини против грип - аз съм "НЕ"!. Но на каките всяка есен давам респивакс (за подсилване на имунитета).

Що е то "бебешки кус-кус" ли ...търговски трик на Пласмон очевидно Rolling Eyes Нали преди време ви бях писала, че се чудя как никой до сега не се е сетил да избие рибата с "бебешко сирене" Money Money Money Просто ме учуди, че на кутията пише, че се вари 1-2 мин...за това попитах Wink

# 34
Момичета благодаря ви за хубавите думи   bouquet , знаете как да ми стоплите сърцето  Embarassed Embarassed Embarassed Ама още съм зле да ви кажа, имам много да уча  Crazy

Днес взех сирене-козе за попарка  на "Дъга" и го сложих да се изкисва, само искам да питам (тъй като не съм изкисвала досега  Embarassed) наливам си вода от чешмата, ама да се  покрие ли сиренето или да е до половината? И кога я махам таз вода...леле мн съм зле  ooooh! Взех и червените сухари Голдис и масло Президент (ся ако не ме баннат друг път няма да е  Outta Joint)

И аз не ги долюбвам тез противогрипните  Peace

Ванче (Vanyivan) как се оправи ли се? Да не е било нещо хранително натравяне с това повръщане. Егати ужаса. Аз изкарах нещо подобно докато бях  бременна  #Crazy  А за скачането те разбирам и аз съм така, направо си гълтам сърцето като видя някаква рискова ситуация.  ooooh! 

# 35
Cow, 3 сухара Shocked Аз си мислех, че прекалявам като слагам 2  newsm78 Иначе и аз така я правя попарата, но с повече масълце (нали Косьо е мой човек) И не я пасирам, само намачквам.

Да, и ги изяжда.....угояваме си я, че Коледа иде... Laughing Laughing Laughing

# 36
Hrisi-pisi, супер забавно е, мерси, че го сподели тоя сайт, намерих си играчка  Laughing

# 37
Десита, ти къде я записа Сияна? Аси също пробва днес детската кухня, само че частната, защото в близките за сега няма места - много му хареса, омете всичкото ядене.... А по колко грама е храната от държавната кухня?

ВаняМ, ще взема да патентовам това за сиренето, виж станало популярно като нищо. Mr. Green А за Коско - да се оправя по-бързо.

Киселите и аз не знаех какво са, та реших да се направя на много учена и си купих едно пакетче, но го направих с мляко + настъргани плодове... Ами средна работа, не е нещо без което да не може детето, не виждам защо го хвалят толкова.

Попарата - 2 сухара + сирене + 30мл АМ и го намачквам леко....Омита всичко...

Vanyivan, за оченцето - точно в момента, в който се бях решила, че ще го оперираме и окото се оправи, слава Богу! До ден днешен не е имал проблеми, не знам как стана, но съм изключително радостна и благодарна на Бога за това.

Акварелче, запазвам си правото за фотосесия с вашия апарат  Praynig

Привет и от нас! Нали сме в отчетни - да се отчетем след консултацията - 8,140кг./+0,560/ и
Сигурна ли си за тези 45 см?  newsm78  Mr. Green

Hrisi-pisi, как си нямаше друга работа, сега така ме зариби...

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 17:42 от tanzen

# 38
Здравейте,момичета!При нас във Велинград заваля първия сняг и е много студено.Не знам как ще я караме с разходките.Аз вчера взех на Васко храна от детската кухня - супа и крем,но той беше потресен от супата и я повърна,от крема яде съвсем малко и затова ще изчакам още малко и пак ще пробвам да му дам.Попари още не съм давала,днес му дадох малко жълтък.Чао за сега и до скоро Hug

# 39

cow, как така да сочи с поглед??? Да ми посочва нещо на мен ли? newsm78 newsm78

Кисел - не съм давала! Thinking
Танцен, кажи си рецептата за кисел с мляко! Praynig Praynig

Брей, ще взема и аз да пробвам попарка! Ама още не съм въвела изцяло глутена. Само овес. Май много-много се чудя, а!?! #Crazy newsm78

# 40
Vanyivan, сега прочетох,че имате проблем с оченцето,дано всичко е ОК. И Васко беше със запушен слъзен канал,пробвахме с капки и други мазила,но нищо не помогна и в крайна сметка стигнахме до сондиране в средата на 5 месец.Всичко мина за 5 мин.,след това стяхме в болницата 2 часа и си тръгнахме.Слава Богу до сега няма никакав проблем.Дано при вас не се налага ,но ако се наложи, не се притеснявай! Peace

# 41
Лурдес, нищо особено - като нишестето е. Съдържанието на пликчето се разтваря във 100 мл вода. Слага се 350 гр мляко да заври (75гр. ми е пликчето на 350мл. мляко) и се добавя разтвореното нещо на тънка струя, оставя се 2-3 мин да поври, после се сипват настъргани или нарязани плодове, разбърква се и се сипва по купичките Simple Smile

# 42
Лурдес, нищо особено - като нишестето е. Съдържанието на пликчето се разтваря във 100 мл вода. Слага се 350 гр мляко да заври (75гр. ми е пликчето на 350мл. мляко) и се добавя разтвореното нещо на тънка струя, оставя се 2-3 мин да поври, после се сипват настъргани или нарязани плодове, разбърква се и се сипва по купичките Simple Smile

Много ти благодаря! Ама ти за АМ ли говориш? Нали не се вари АМ-то? newsm78

# 43
Момичета да давам ли попара при положение че:

1. не яде пюрета
2. може ли да се счита че съм захранила с глутен ако съм и давала- да смуче хляб, парченца хляб с манджа и бебешки бисквити ама само малко хапна от тях?
 Искам просто да я пробвам дали ще яде, ама нали са сухарите с глутен, какво да правя? newsm78

# 44
Hrisi-pisi, супер забавно е, мерси, че го сподели тоя сайт, намерих си играчка  Laughing
Hrisi-pisi, как си нямаше друга работа, сега така ме зариби...

Хихи напълно ви разбирам. Цял ден нямам спирка с този сайт. Вече почна да ме пуска еуфорията, но е голяма забава и зарибявка! Ще да ме прощавате момичета Laughing

Общи условия

Активация на акаунт