Времето как бързо отиминава,АПРИЛчо вече сам се заиграва!

• 12 687
  • 272
  •   1
Отговори
# 180
За връщането на работа мисля, че общовалидна истина няма, всеки си знае нуждите на семейството и прави това което е най -добро за него. А за това, че майката винаги си мисли , че

детето й е малко и има нужда от грижи ми е жив пример мойта майка  Wink( пък аз след една седмица ставам на 31

За режима
7.00-8.00 - мляко
10. 00 - 11.00 - мляко
14.00 - зеленчуково или месно пюре (през ден)
18.00 - плодово пюре или каша
21.00 - мляко

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 09:20 от nesinesi

# 181
Хора, гледахте ли "Шоуто на Слави" и новият му конкурс за ТВ сватба??? Егати тия свекърви и тия снахи! #Shocked #Shocked #Shocked Каква е тая любов, какво е това чудо? Ако е истина, евала на тия хора!  Peace
Лурдес, мила ,няма такова нещо като любов между снаха и свекърва ! Всичко е за пред камерите Simple Smile Аз не съм гледала предаването ,ама не ми се вярва да е имало нещо искрено ! Айде да не кажем 100, ама 90 % е било парлама  Mr. Green

# 182
  • Варна
Хора, гледахте ли "Шоуто на Слави" и новият му конкурс за ТВ сватба??? Егати тия свекърви и тия снахи! #Shocked #Shocked #Shocked Каква е тая любов, какво е това чудо? Ако е истина, евала на тия хора!  Peace

Лурдес, тъкмо и аз си задавам същия въпрос?!? И аз искам такааааааааа.... Cry Cry Cry

Нашия режим за момента:
6.30 - 7.30 - кърма
9.30 - 10.00 - попара, кус-кус или млечна каша
12.30 - 13.30 - зеленч пюре+сирене и тепърва ще почвам да редувам с местно
16.30 - 17.30 - кърма + плодово пюре с бисквитки
21.00 - 21.30 - кърма + АМ

v_bebeto, това е идея с кърпата. Мисля да го изпробвам. Благодаря.
Що се отнася до връщането на работа аз също искам да е след навършването й на 2 години, но ще видим как ще я караме финансово, след като започнат да изплащат огромните суми от 240.00 лева Close

# 183
  • Канада, Монреал
Акварелче, благодаря за милите думи за Сами, много приятно ми стана. Беше пуснала страхотни снимки на твоята госпожица  newsm51.
Живот и здраве догодина ще се радвам да се запознаем на някоя бебешка среща. Иначе нашето момче е станало много активно, радва се много на други бебета и се опитва да ги забавлява, като ги "гали" по главите, по-скоро е скубане, пее им и се опитва да им събува чорапите или да им мачка краката...не знам или масажист ще го правим, или лампинист (много се зазяпва по лампите). Вече успя да падне веднъж от леглото, точно от страната, от която нямаше възглавница...И в уменията си много ми напомня на това бебе  newsm32
Взе да става слушко-непослушко, миналата седмица докато мъжът ми чистеше с прахосмукачка, успя да изтегли шнура и да си го напъха в устата с голяма радост и за мой ужас...
Момичета, които сте правили есенни снимки на бебчовците на листата, много ми харесаха  Simple Smile

# 184
Добро утро
 Честит рожден ден на Бъни ,пожелавам ти повече усмивки на лицето,повече любов в сърцето и повече парички в протмонето.

За шоуто на Слави-Абе всичко е за пред камерите,няма такова нещо като любов между свекърва и снаха,има уважение и разбирателство(евентуално),но чак пък любов.
 А като сте заговорили за влажност-овлажнители и обезвлажнители,колко трябва да е влажноста в стаята.?
 За връщането на работа всеки преценява и се води по нуждите на семейството си. Лично за мен както ви казах толкова е объркано в момента в нашата фирма че аз  идея си нямам какво ще правя и кога ще се връщам.
Хайде приятен ден че ме викат отатък.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 09:07 от didimora

# 185
Влажността в стаята трябва да е между 40 и 60%, за бебоци най-добре около 45-50 да се движи  Thinking

С Алекс и Мая пак не спахме цяла нощ, тоз път двамата се редуваха с кучето на съседите отдолу  #Silly

Честит Рожден Ден Бъни, бъди жива и здрава и много обичана  Hug Hug Hug

За връщането на работа, с Мая се върнах когато беше на 4 месеца на работа поради  изцяло финансови причини. Оставих я на напълно непозната детегледачка, която за мое щастие се оказа златен човек  Thinking Беше ми много трудно в името на истината  Sick Сега с Алекс трябваше да се върна януари-февруари на работа пак поради финансови причини, но със заминаването ни за Австралия ще мога да си гледам децата по-дълго време, надявам се докато малкия стане на 2 годинки Praynig Момичета, да ви напомня че най-вероятно имате отпуск от миналата и от таз година, която може да вземете и да отложите малко тръгването на работа  Hug

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 09:15 от ritka

# 186
  • Бургас
Добро утро!
Изпратих баткото на градина, нахраних двете девойки и пак цопнах Crazy
Сисее, няма проблем Hug Пошегувах се просто Wink
Бибо, печката е обикновена като онези старите със стъклените реотани, но по-висока. Има три реотана и отстрани резервоарче, което се пълни с вода и се изпарява отнякъде. Много съм доволна, майка ме светна за тия печки още като родих, защото ползвали такава в детската градина. Единственото неудобство е, че постоянно трябва да хвърляш по едно око на нивото на водата, защото категорично пишеше да не се допусне да остане без вода.
Изпуснах разговора за телефоните Embarassed, ама и аз да си кажа за моя - допреди един месец бях с Нокиа Е65. Аз общо взето си ползвам телефоните единствено по предназначение телефон, така и не му разучих екстрите и го дадох на мъжа ми, защото така и така той ми го беше подарил, защото се влюбил в него. Сега съм с Нокиа призма - няма никакви екстри, ама си е телефон и ми върши същата работа, само дето ми харесва повече на външен вид Crazy
Честит празник на Бъни  bouquet Много щастлива и обичана Heart Eyes
Честит Ден на християнското семейство на всички  bouquet Да не забравите, че се яде риба днес Blush Аз изчезвам да купувам и да мисля как да я сготвя Sunglasses

# 187
Здравейте мами Simple Smile
Ние сега се върнахмеот консултация - вече сме 8450 и 69см Simple Smile Направиха ни проба манту, в понеделник ще отчетем резултатите.
Ценителката, исках да те питам в миналия си пост, ама забравих: всъшност на теб кои храни ти забраниха след този тест?
Гадно е, че някои мами вече трябва да се връщат на бач, но такъв е живота..аз също нямам желание да се връщам, мака понякога да изтрещявам вкъщи Simple Smile друго щеше да е, ако вадех нормални пари, и още повече, ако си харесвах работата Simple Smile
Мами, днес ще е прекрасен де, да го използваме, че от утре - студ...Simple Smile
Има ли мами скиори? Ако знаете как ми се карат ски - нали пропуснах миналата зима Simple Smile

# 188
Добро утро !!!

Искам да попитам майчетата,които правят попарата с хляб. Колко филии слагате ??   Аз слагам една филия и половина , но не мога да преценя колко грама е това .

Иначе нашия режим е :

7.00ч-180мл мляко
10.30ч-попара
14.00ч-2 бурканчета пюре
17.30ч-210мл каша и половин бурканче плодово пюре
21.30ч-180мл мляко
(часовете са приблизителни )

За връщането на работа все още не съм решила.Поне докато Косьо не почне да спи през нощта , няма да е . Ех , кога ще дойде това време.

Сисе , ще се опитам да бъда по-редовна вече.

# 189
Поне докато Косьо не почне да спи през нощта , няма да е . Ех , кога ще дойде това време.

Миленче, дъщеря ми започна да спи след 3-тата годинка  Crazy Да не те отчайвам  Crazy Но то всичко си зависи и от детето де  Hug

# 190
Поне докато Косьо не почне да спи през нощта , няма да е . Ех , кога ще дойде това време.

Миленче, дъщеря ми започна да спи след 3-тата годинка  Crazy Да не те отчайвам  Crazy Но то всичко си зависи и от детето де  Hug

О , и моята щерка беше така и сега треска ме тресе ,като си помисля , че и Косьо може да е  такъв.

# 191
Вени-б, това с кърпата не е ли вредно  newsm78 Аз съм чувала, че не е хубаво в стаята на бебето да се сушат дрехи. Може и да греша - ако е така, нека и другите мами да кажат, ще се възползвам от този лесен трик  Wink

Ася20, радвам се, че си на родна земя  Hug Така се вълнувам, когато някой българин се завърне в родината - Роскапс, така беше и когато ти си дойде.
Хайде Ася, да нацелуваш Оливия и да и покажеш прелестите на град Руе  Hug

Гледах шоуто на Слави - това според мен не е реално. Извинявайте, ама някоя от нас да има такива отношения със свекърва си ? А ние сме доста представителна извадка от населението на България, така че моля, моля  Naughty

# 192
Мамчета- добро ви утро!
Дневния ни режим беше доста конкретен докато не започнахме минаването на АМ. Много сложна тая работа, еййййй, шапка свалям на майчетата които не са си улеснили живота с кърмене( това повече от сериозно го казвам) newsm10 newsm10. Сега режима ни е, доста приблизително, ранната утрин  Wearyсе кърмим и си дояждаме с АМ, към 9-10 ядем плодово пюре или попара, намислила съм да започна и с кус-куса. Към 13-14 ядем пюре- зеленчуково или месно. Следобедното ни ядене е към 17-18 когато ядем каша- готова до сега, но сега съм си купила елда и разни други и ще пробвам да му правя домашни smile3521, от вчера се уча за сметка на горкото си дете да правя и домашен кисел Crazy Вечеряме АМ към 20-20.30 и уж спяхме. Но в последно време дозата ли не я знам колко му е, в пик на разтеж ли е, не знам но се буди посред нощ, нещо което не е правил от поне 3 месеца, и рев хора ви казвам от глад, не е истина! newsm45 И тъй- дано скоро влезем малко в час, че съвсем откачихме с татко му! smile3514
За работата: оня ден като излизахме на разходка минахме покрай една детска градина( аз съм учителка в такава) и като ги видях децата как щуреят и играят newsm19 и като ми домъчня... Искам да си гледам бебчо докато имам майчинство де, но като се присетих как си обичам работата и колко е хубаво да съм след толкова малки и сладки същества, че моето едва ли не не ми стига де...., но си беше хубаво! Искрено съчувствам на всички които им се налага да се върнат по-рано от желаното на работа, още повече на работа , която не харесват и която не ги удовлетворява! smile3507
Желая чудесен ден на всички и да попитам нещо- някой ползва ли така прокламираната от онзи доктор в Часа на мама клеева тинктура?

# 193
  • Бургас
В "Часът на мама" дават Масларова, която обяснява как младите майки могат да започнат работа след 9-те месеца...  Rolling Eyes

# 194
Втори опит да сложа снимка тук в отговора си!

http://media.snimka.bg/1364/008984240-big.jpg

Общи условия

Активация на акаунт