АПРИЛските деца пишат коледни писма!

• 10 786
  • 235
  •   1
Отговори
# 165
Бре, Щях да се похваля с първия сняг, но като гледам нее уникално явление  Crossing Arms Поне не можете да каzвате 4е ви го пратих насам  Mr. Green

# 166
Вени, много съжалявам за това, което преживяваш. Много сили у кураж  Hug, дано има успешен край.

Надееее, честито! Супер предколедна новина. Лека и безпроблемна, много се радвам Hug

Юлче, да ти е здрав и послушен малкя боонбон с малко закъснение  bouquet

Снегът беше разкошен, но факта че зимате е тук хич не ме блазни.

Ама голяма среща заформяте, браво на вас, много сте организирани. Помня ви и миналата и как всички бяха възхитени от дядо Коледа, пък то на къде го избило тази година да му се невиди!

# 167
Хванах машинката и си махнах косата или поне половината,утре ще замазвам положението.Ще пада  ,ама друг път  Simple Smile .Иначе и двете с Инес сме болни,вече към оправяне вървим  Hug . Аз съм от тия които искат да потретват ,ама не ми стиска .

# 168
  • софия
добро утро в този мразовит ден

вчера голяма игра падна на снега с Рая. то не бе въргаляне, скачане, риене...много и хареса

halapela, евала...аз така и не посмях да действам с машинката...имах огромното желание да го направя още лятото ама.. Wink само я подрязах късо

# 169
Халапела, ти да не се обръсна бе?! Joy Евала мацка! Mr. Green

Студено го раздава това време.... Ние още гоним плъха в мазето, умен е той, не ще да яде кренвирш от капана, само ако е някъде настрани го лапва  Laughing Дано да не се хване милия, а да му купим капан-клетка, ако имаме късмет да се хване в него, че тези мъже искат да го тровят  Confused

# 170
  • София
Добро утро!
И Станимир вече е в групировката на май болните т.е. до вчера по това време 2 пъти беше вдигал Т. Колко - не мога да кажа, защото беше страхотен кисел и не можах да му я премеря. Неиска да яде, само сокове пие, то лошо няма, но това ми показва, че нещо лошо се задава. Сдухала съм се разбира се, яхнала съм парцали и метли и си давя уплахата в чистене.
В петък бях на интервю за хубава работа /бившата на Ванчето/ в сряда ще се обадят дали ще ме наемат, пък Станимир ми подлива вода с това негово почти разболяване  Confused.

За коледното парти - моето мнение е да купиме по едно книжле на коледна тема и това е, да е колкото за адета. Против съм шоколадовите дядо коледовци, защото всичко ще стане в станиол и начупен шоколад, а на мен не ми се чепка мокета на детски клуб. Нека направиме партито възможно най просто, за да можеме да се насладиме на 2та часа сбирка вместо да обикаляме да се викаме за торта, за снимка, за оправяне на сметки и тн и тн.

# 171
  • софия
За коледното парти - моето мнение е да купиме по едно книжле на коледна тема и това е, да е колкото за адета. Против съм шоколадовите дядо коледовци, защото всичко ще стане в станиол и начупен шоколад, а на мен не ми се чепка мокета на детски клуб. Нека направиме партито възможно най просто, за да можеме да се насладиме на 2та часа сбирка вместо да обикаляме да се викаме за торта, за снимка, за оправяне на сметки и тн и тн.[/color]

подкрепям и аз да няма лакомства. Не давам на Рая шоколад още, а и гледам да ограничавам сладките работи. Цяла торбичка с лакомства ще ми срине авторитета Joy

# 172
Бонджорно!

Халапела, искам снимки Laughing
Моето дете днес беше на театър, а сега е в баба си. Трябва да се залавям да чистя и готвя, пък седя във форума.
Момичета моето предложение за подаръците:
 1. книжка "Моята първа коледна книжка" - 3,70 - 3,90 лв
 2.  1 мандарина, едно мини бананче (беше към 5 лв килото, но много готини изглеждаха Mr. Green) + 2-3 малки шоколадови бонбончета киндер (като мини яйца)
Ще се върже към 5 лв примерно. Мога да ги осигуря в готов за подаряване вид.
Как ви се струва? Книжката е с меки корици, ако ми ги удряте в главата да не ме боли много Mr. Green

# 173
  • София
Аз съм за!

# 174
  • София
И победителят в категория the best  smile3530 е ....... Mayflower   

Време е да разбуля загадката за втората бременна, аз бях ама вече не съм, ултразвука го потвърди, бебе няма и цикъл няма, бе въобще старост нерадост  newsm27 Laughing 
Затова моя съвет е не отлагайте, а действайте! Че Ани стана още първия месец, а сега вече сме на 4ти и нищо.

Да си призная малко ми олекна, имам още един месец в който ще съм господар на тялото си  Mr. Green , сега мъжо да му мисли,, че на него ще му правят спермограма, много ми е кеф  hahaha

# 175
Ани  Laughing горкото ти мъж, имай малко съ4увствие  Laughing  И аz бях така като се хванахме да се раzмножим, няколко месеца нямах ову, много гадно беШе, но виж, 4ти месеца 4акане не са иzобЩо повод zа притеснение  Naughty Не го мисли много много, а ние тук Ще стискаме палци. Окей, како?  Laughing
 Hug
(Аz пък съм победител в категория "the best паzител на тайни"  Mr. Green )

Халапела, верно ли си 0 номер?  Shocked И то то4но преди zимата?  #Crazy

Днес то4но пред нас има лов и съответно е малко опасно да иzлиzаме  Laughing

# 176
  • София
Е, и аз бях пазител също!

# 177
Ексче, ами ако бързаш да ставаш от леглото, сама каза, че може и да не стане от раз. И на нас ни трябваха 6-7 месеца, пък бях на 27. Така че се присъединявам към думите на Татянка, не го мислете много и стискаме палци.

Татянка, как така пред вас? Няма ли си ненаселени зони за тая работа? Да се очетеш като свърши да не ви мислим.

# 178
  • софия
Днес то4но пред нас има лов и съответно е малко опасно да иzлиzаме  Laughing

вие нямате ли пушка нещо? почвай да гърмиш през прозореца и ти Joy или поне пиратки хвърляй...да настане суматох пълна

# 179
 Joy  големи сте скици  Joy
Нъл zнайте 4е живея на село  Laughing и то на края на една малка улица, и zад къЩата са полета и една малка гора (Евни да ви потвърди  bowuu ). Та в нея ловят  Wink Бабето днес не си пусна дакела да ти4а иz полето, да не го мислят zа zаек и да го гръмнат  Joy

Споко, няма страШно, 4ак до нас и преz проzореца не могат да стрелят  Wink

Общи условия

Активация на акаунт