НОЕМВРИЙСКИЯТ отбор чудесен ПЪРВИЯТ Рожден Ден среща с песен

• 11 524
  • 268
  •   1
Отговори
# 105
Привет, привет....
Вчера беше ужасен ден за мен, не се включих по обясними причини, защото щях да избълвам много помияяя,
Днес вече мина бурята и уж съм по спокойна, но гадното чувство на обида си стои....

Говоря закодирано, аз си се разбирам, дано вие , не .....

Ники е вече цяла седмица на вихъра на вълната, ужаснооо нервен, кисел и мрънкащ, предпочитам да реве, от колкото да мрънка по цял ден. Нямам грам настроение, при вас сняг, тук студ, вятър и мъгла, по-ужасно от това - здраве му кажи, да му се невиди.
Да идва 5-6 Декември,че да си почина и аз малко, мъжленцето ни е запазило почивка на Пампорово с много приятели Simple Smile, в момента живея само за тези 2 дни. Simple Smile
Много ми е нервно и криво,просто нямам търпение да си идвам в Сф, знам че там трудностите ще са по-големи, но поне да си разчитам на себе си!
Скреч - ти ме попита дали имам време за домакинството,като не бях във форма? ДА. имам, като съм във форума пак имам или си намирам, доста съм организирана щом става въпрос за чистене на дома.Мания ми е. Confused
Тали - радвам се за телефончето и вчерашния ви повод... Simple Smile Стискайте палци да се видим скоро Simple Smile
СончеHug Heart Eyes  bouquet
Снимке - липсваше ми много Simple Smile Радвам се че е минал проблема с венеца.Честит ти Рожденник! Да е жив и здрав.
Юлче - много сте сладки семейно, казвала съм го много пъти Simple Smile
Целувки.... аз съм сама уикенда, ще гледам да пописвам,че да ми минава лошото....

# 106
Почерпката от Снимката

# 107
Здравейте и от нас, мили мамита,
копмютъра ни беше на ремонт и затова липсвахме толкова време. Не успях да прочета всичко, дано до утре успея Wink.
Честити рождени дни на всички дечица, които изпуснах... Да са здравички и да слушкат много:)
Ние сме добре, днес сме на рожден ден на един батко... Тук вали яко сняг... ама ще излизаме какво да се прави.
Все още го е страх да се пусне да ходи сам. Голям бъзел... Дес на Хриси честито ходене:)))
Малко съм изостанала със събитията и ще почвам да наваксвам колкото ми е възможно.
Много ми липсвахте тези дни, само си мислех за вас Hug

Пожелавам хубав ден

# 108
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА СТЕЛА, КОНСТАНТИН И КАЛОЯН! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА!
А специално Стелката да стане сладка лакомница!
Сонче, чудно аватарче си спретнала. Не разбирам от изобразително изкуство, но това е единственият художник, чийто картини разпознавам и ме зареждат с енергия и оранжево настроение.
Лучи, мерси за линка. Ей сега се почвам  Rolling Eyes
А снегът навън е като в коледна приказка. Само дето не знам как ще се замъкнем с Дара до офиса. Май ще се качваме на маршрутка. Чакам я да се наспи и се гмуркаме. Следобед ще се пробваме да отскочим до Джъмбото за заключващи устройства за шкафове и някакво килимче, че нашето се превърна на летящо и забрави да се върне. Ако имате поръчки, казвайте!

# 109
Честит рожден ден на хубавите ни дечица Стели и Константинчо! Да имат незабравимо детство, изпълнено с много весела глъчка и динамичен живот, изпълнен с борби и успехи!

Честито на техните прекрасни мами Веси и Снимчица:

# 110
Добро утрооо  Hug

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КОНСТАНТИН, СТЕЛА И КАЛОЯН!   ura
Какъв подарък само - първия сняг за тази година донесоха. Laughing Много обичам снега, така че съм супер щстлива като го видях сутринта.  newsm44
Лучи, мерси за кафето - така имам нужда. Сега си сипвам и почвам да ви чета  Peace
Цеце, не е проблем мила - банката ми е на 100 метра от нас. Ще се чувствам по-спокойна ако съм пуснала парички, че друго като не правя за този рожд. ден поне това  Blush Така че, смело пращай остналите данни  Peace
Дианче, благодаря ти - всъщност тортата на външен вид май не изглежда кой знае какво, но е страшно вкусна. Освен това се прави много лесно и бързо  Peace
За лапането и плюенето - Моника и тя е като прахусмокачка (както Юлчето обича да се изразява) - каквото намери по земята нейно си е  hahaha От друга страна съм я научила като й кажа "отвори устата", и тя веднага отваря и езика навън...  Stuck Out Tongue Winking Eye Почти по този начин и ми се подиграва, защото върти очички едно такова игриво - абе, май разбира, че не трябва да прави така, и се гъбарка с мене  hahaha
Бакши, Ангелчо има страхотна косичка... Ох, кога и нашата ще порасне поне една мижава фибичка да закрепя като хората  Thinking
Снимчице, обичам Хамериканските холчета Simple Smile Преди време имахме възможност да живеем няколко месеца в дома на едни американци за няколко месеца. Ех, от тогава си мечтая за точно такъв дом - голям, просторен, всекидневната долу - спалните на 2-рия етаж.... Мечтииииииииииии  Rolling Eyes
Галенце - много прегръдки  Hug Hug Hug
Скреч, и ти си сама, така ли? И моя вчера беше на тийм... (басейнчета, сауни-мауни, масажи...). Днес пък е в командировка.  
Муцунакис - хубаво да си прекарате на рожд. ден. Добре се завърнала. И тук вали сняг...

Ох, почнала съм да пиша още като даваха бате Енчо, а кое време вече стана...  ooooh!

Приятен ден на всички  Hug

# 111
  • София
Добро утро, майчета  newsm68

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕЛКАТА и КОНСТАНТИН
/любимите ми женско и мъжко име  newsm47/

За невероятните и страхотни мами Весето и Снимчицата-
незабравим празник

Сонче, хубаво изкарване  newsm51, почини си и се повесели.Не ги мисли мъжете ти, ще се оправят, тъкмо ще ти се радват още повече като се върнеш  Wink

Галакси, чакаме си те в София  lovekiss.И не се притеснявай да пишеш като си сърдита, ще си те четем с удоволствие.А с хората, които те дразнят, ще трябва да действаш по-нахално /понякога тактичността се приема за глупост и някои супер злоупотребяват/-то лесно давам такива съвети на теория, ама съм същата овчица на живо  Mr. Green

Юлче, супер сте, а рожденника въобще не видях да е кисел.Дани много заприличва вече на теб   newsm47

СЕМ, страхотни снимки, много вуйчовци, подаръци и страшни торти правиш, ей  newsm53.А госпожица Неделчева сигурно е любимият модел на баща си  Hug

# 112
Не знам какво да ви кажа  newsm78 "Добро утро!" или "Добър ден!"  Whistling Ние станахме в 10.00  newsm47 , така че за мен все още си е "Добро утро!"  Sunglasses

Медхен, как е Лена днес? Надявам се, че ще се оправи през почивните дни и в Понеделник с песен /това беше по друг повод, де/ на ясла Hug

Дианче, ти как си? Дано не се разболявате повече и на 30-ти да се появиш с двамата хубавци на РД  smile3525 Браво на Павчо за уменията  Heart Eyes Аз нямам проблем с налапването на боклучета от пода. Нали си ми е щерка на видни педанти, открие ли някое микроскопично боклуче, хваща го между пръстчета и ми го носи  Joy В нашата уста вече се слага само храна  Peace Друг е въпроса, че поставя и неподходящи за нея храни и само като ми види сърдития поглед, изпезва езичето  Joy Е, разбира се, че има и неща, които държи да си ги изяде и започва луда гоненица  Joy

Снимчице, много се радвам да те срещна/прочета  newsm51 Дано няма повече такива неприятни интервенции по твоите венци  Hug Убийте ме, но не разбрах на кое му викате Хамерикански хол  Sick Хол-всекидневна и кухненски бокс на едно ли? Ако е така и ние вкъщи сме така и любимото ни кътче естествено е кухнята, в частност шкафа с подправките и приборите  ooooh! , а и коша с боклуците разбира се  Mr. Green

Скреч
, да ви е честито новото попълнение в семейството  Heart Eyes Ама разкажи малко повече за бебето, де  Hug

Лейди, Миши е една прекрасна малка дама  Heart Eyes Внимавай скоро да не наблюдаваш как само свеки я къпе  Naughty  Crazy Hug

Юле, много са ти красиви мъжете lovekiss И все забравям да ти кажа, че новото ти име ми харесва и ти отива  smile3521

СЕМ, страхотни снимки и тортата си изглежда чудесно    newsm38 Браво, мамче! А на теб така без бретонче ти ходи повече  4470

Таш, честито ти ново "Ало!" . Със здраве да си го ползваш и само хубави новини да чуваш и приятни разговори да водиш по него  Hug Много приятно си споделила с нас усещането си за апартамента ви  Heart Eyes Дай Боже всеки му! А на вас щастливи семейни мигове в него и дано скоро тича и една малка госпожица из него  lovekiss

Марианка, шофирай без мъжо  newsm01 Много по-спокойна и уверена ще се чувстваш  Peace Казвам го от опит. Сама карах много добре, ама качеше ли се мъжо до мен и следваха грешка след грешка. Много ме изнервяше с непрекъснатите си настъвления и неодобрителни коментари  smile3515 Много се радвам, че те чета отново Heart Eyes

Галенце, недей така , душицо  Confused Много мъчно ми става като чета , че такъв хубав и позитивен човек като теб, може да се поддаде на лошото време и... ти си знаеш какво още  smile3518 Хайде, искаме си веселото Гале  newsm51

Верик, работа, не работа, прасе ще се яде  Animal Pig Пак ти завиждаме  Crossing Arms  Crazy  Hug

Муцунакис, напредвай бързо с материала  smile3529

Цеце, страхотно е, че уважавате всички поводи за празнуване   bigdance2 И ние доскоро бяхме така, ама последно време никакви ни няма  #Silly Дано скоро пак влезнем в крачка. Пък за тортата като гледам все около двайсеттака се въртим, така че... ти си знаеш  Peace Ах, да и на Васето палтенцето е страхотно, нищо че е розово  Wink

Сонита, чудесен аватар и подпис  Flowers Bouquet Боса съм в изкуството, но много го уважавам  Blush
Еййй, похвали го най-сетне Антон  Laughing Сега ще го крадем  Joy

Отивам да простирам  Flutter

# 113
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Честит рожден ден на Тошко - със закъснение, на Стела, Константин и Калоян! Да растат здрави, безгрижни и умни!

Днес ще правим прощъпулник.  Mr. Green И се каня пита да меся  hahaha Ама съм взела и една готова, че като знама каква готвачка съм  Joy Аз мислех да мива с готовата, че е и много вкусна - божественярска  Crazy - ама приятелите щяха да ме разпнат - традиции и т.н.

Та надявам се по-късно да се включа със снимков материал от моето произведение  Grinning
Бегам, че няма време. Лек ден и повече усмивки ви пожелавам.  Heart Eyes

# 114
  • София
Здравейте момичета  smile3507

Ние изкарахме кошмарни два дни и нощи. На Кари й избиха 4 кътници едновременно  Shocked Цяла нощ поддържа 39 градуса t и беше невероятно нервна. Имаше и разстройство. Въобще пълна програма. След черната серия, която изкарахме тази седмица, само лоши мисли ми бяха в главата  ooooh! Бабата на мъжо почина, кола блъсна кучето ни и го уби на място... Просто съм останала без сили, най-вече емоционално. Дано да се спре дотук.

Важното е, че Кари е вече с 12 зъба и се надявам скоро да няма повече  Crazy

Дес, честити проходили крачета! оттук само напред и нагоре!

Честити рожденници!   bouquet ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ ЗА ТАЗИ ЗИМА! Ние ще ходим да купим по-късно шейна на Кари и да я повозим из квартала  Laughing

Цеце, благодаря ти за милите думи за нас   bouquet Надявам се да изпълним прорамата за още бебоци!
Аз мисля, че направих успешен превод към теб, но сега ще го проверя пак, че от време на време е-банкирането ми забива. Извини ме, ако превода не е минал. Още днес ще наредя пак парите.

Лейди, дъщеря ти е прекрасна, да е жива и здрава!

Теди, как си? Оправи ли се след инцидента?

Скреч, и аз мисля, че банята вечер е достатъчна да махне мръсотията от кожата на бебчо. Ако все пак имаш съмнение, едно тампонче с тоалетно мляко (за бебета) би трябвало да си свърши работа. А за сухите участъци по крачетата, мажи обилно с олио. Ако не стане, има един страхотен крем на Мустела за атопична кожа, върши чудеса! Малко е скъп, но пр нас имаше невероятен ефект.

Надявам се, че всички мами, които са несигурни за общия рожден ден, все пак ще успеят да дойдат!

Сонче, според мен е най-доре в някой клуб да отпразнувате. Тази суматоха и гости вкъщи ще те затормозят и няма да усетиш празника на малчо.

Мими, Цеце, разконспирирахте ме значи Wink
Сега отивам да гледам снимки и пак ще се изкажа по-късно  bowuu

# 115
  • някъде там
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ

# 116
  • Варна
Верно бе  ooooh!

ЧЕСТИТО ВИ ПЪРВИ СНЯГ!  Grinning

Ние все още се надяваме и при нас да завали Praynig

Дайте идея за подарък на проходило детенце  Wink

# 117

За всички онези пропуснати от мен поздравленя на малките дечица, те какво са ми виновни,че аз съм в лошо настроение.

# 118
bdbaloniЧестит Рожден Ден на Стела и Косето!Здрави и щастливи да растата дечицата и добрички като мамите си!  love001 newsm51
Честита Годинка на Тошко на Приказливка Hug(на патерица)

Весел празник от сърце желая на всички които ще посрещнат гости днес! happy bd hbday

Вале,хайде да се похвалиш с творение.И весело изкарване и на вас.Сподели моля те как го направи този прощъпулник.Аз мисля да събера 2-3 дечица тук съседчета.Купила съм сладки,ще омеся питка и ....така.То нашият ще е и за двете - Хриси и Стефи Grinning А за идея за подарък,мисля си че дете най-се радва на играчка,а мамите им на някоя хубава дрешка Wink

Гале,това последното дето си го постнала ми хареса.Бях си намислила малко да те покритикувам,та дано се посъвземеш,пък и да ми се разсърдиш,няма нищо - ще ми простиш,като ти мине Wink Хайде бързооооооооооо излизай от мрачното състояние Hug  bouquet

# 119
Гале, бързо си връщай усмивката, че ни липсват позитивните ти постове  Hug Hug Hug
Креми, и на теб ти се е насъбрало...  Hug Hug Hug
Роси, знам си аз, че без бретон съм по-хубавка  Wink Знаеш ли как съм още по-добре - с чуплива коса (да не ме чуе Таш, че ще ме  bash )  hahaha Чакам още малко да ми порасне на дължина и ще ходя някъде да я понакъдря  Peace

Ей, този пухкав сняг така ме вдъхновява за идващите празници. Още не съм свалила гирляндите от рожд. ден на Мони, но направо ще вадя коледната украса и огромната елха  smile3508 Само как ще я опазя от малката бабаитка  newsm78 Много обичам да ми е украсено  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт