Вчера беше ужасен ден за мен, не се включих по обясними причини, защото щях да избълвам много помияяя,
Днес вече мина бурята и уж съм по спокойна, но гадното чувство на обида си стои....
Говоря закодирано, аз си се разбирам, дано вие , не .....
Ники е вече цяла седмица на вихъра на вълната, ужаснооо нервен, кисел и мрънкащ, предпочитам да реве, от колкото да мрънка по цял ден. Нямам грам настроение, при вас сняг, тук студ, вятър и мъгла, по-ужасно от това - здраве му кажи, да му се невиди.
Да идва 5-6 Декември,че да си почина и аз малко, мъжленцето ни е запазило почивка на Пампорово с много приятели
, в момента живея само за тези 2 дни. 
Много ми е нервно и криво,просто нямам търпение да си идвам в Сф, знам че там трудностите ще са по-големи, но поне да си разчитам на себе си!
Скреч - ти ме попита дали имам време за домакинството,като не бях във форма? ДА. имам, като съм във форума пак имам или си намирам, доста съм организирана щом става въпрос за чистене на дома.Мания ми е.
Тали - радвам се за телефончето и вчерашния ви повод...
Стискайте палци да се видим скоро 
Сонче -

Снимке - липсваше ми много
Радвам се че е минал проблема с венеца.Честит ти Рожденник! Да е жив и здрав.Юлче - много сте сладки семейно, казвала съм го много пъти

Целувки.... аз съм сама уикенда, ще гледам да пописвам,че да ми минава лошото....

.

Така че, смело пращай остналите данни
От друга страна съм я научила като й кажа "отвори устата", и тя веднага отваря и езика навън...
Почти по този начин и ми се подиграва, защото върти очички едно такова игриво - абе, май разбира, че не трябва да прави така, и се гъбарка с мене 

/
, почини си и се повесели.Не ги мисли мъжете ти, ще се оправят, тъкмо ще ти се радват още повече като се върнеш
.И не се притеснявай да пишеш като си сърдита, ще си те четем с удоволствие.А с хората, които те дразнят, ще трябва да действаш по-нахално /понякога тактичността се приема за глупост и някои супер злоупотребяват/-то лесно давам такива съвети на теория, ама съм същата овчица на живо
.А госпожица Неделчева сигурно е любимият модел на баща си
"Добро утро!" или "Добър ден!"
Ние станахме в 10.00 
Браво на Павчо за уменията
В нашата уста вече се слага само храна
Хол-всекидневна и кухненски бокс на едно ли? Ако е така и ние вкъщи сме така и любимото ни кътче естествено е кухнята, в частност шкафа с подправките и приборите

Браво, мамче! А на теб така без бретонче ти ходи повече
Много по-спокойна и уверена ще се чувстваш
Много се радвам, че те чета отново
Хайде, искаме си веселото Гале
Пак ти завиждаме

И ние доскоро бяхме така, ама последно време никакви ни няма
Дано скоро пак влезнем в крачка. Пък за тортата като гледам все около двайсеттака се въртим, така че... ти си знаеш
Боса съм в изкуството, но много го уважавам

)
Само как ще я опазя от малката бабаитка