В БАНКЯ ще тичат малки крачета по жълти пав&#

• 16 080
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
доколкото знам вече дори и  еднократната доза е криминализирана, значи ли това, че сред днешните тийнейджъри нямаа наркомани?!? навсякъде се рекламират презервативи и се говори за безопасен секс, нали? но да има файда?

# 151
така е за съжаление. Единственото спасение е да се изгради здрава връзка с детето, добрият личен пример и .. надеждата... защото никой не е застрахован.

# 152
  • София
Мони, виждам те на линия, отчитай се бързо!   bouquet

# 153
то вече не съм сигурна и дали е личен пример. с това забързано и напрегнато ежедневие кога имаш време да обръщаш внимание на децата си, че и личен пример да им даваш, като от сутрин до вечер си на работа?!? улицата ги учи, за съжаление! и ако детето е разумно и не е с лабилна психика, вс е ок! иначе е страшно!

# 154
 Да ей ме.Чета колко много сте изписали от снощи до днес Simple Smile
 Оффф ние все още сме 2 в 1.За жалост днес пак ходих на преглед и нищо.Бебата все още не желае да излиза.Явно си и харесва там Simple SmileА бе аз знам,че после ме чака зора ама на за къде съм се разбързала да раждам? Simple SmileИмам си планове Laughing
 Лили ти как си?Оздравя ли вече?Кажи другия път на милия ти да те завива през нощта,а не да те отвива Simple SmileНадявам се Марти да е добре.
 Хриси,пиши какво става със сестричката?Надявам се всичко да е минало благополучно Praynig
 А дечицата как са изкарали на градината?Страдали ли са много?Миличките......Аз много мразя градините и не знам как ще си прежаля децата като дойде време да ги пращам там CryАма пък си е нужно.Там се социализират и се научават на оцеляване,което е нужно за по натам в живота.Леле съвсем като даскалица прозвучах.Мислих си ,че след като 2 год.съм в майчинство се е поизпарил учителският ми нрав но уви.....То си е диагноза. Simple Smile

# 155
  • София
Наистина сте писали доста.
Аз днес си отвисях по лекари. Сутринта за мен, че ми беше заглъхнало ухото. Чаках 1 час и се изнервих ужасно, не толкова от чакането, а от глупостите които чух в чакалнята  ooooh! Накаря стигнах до тъпия извод, че човек не трябва да си избира добър личен лекар, защото пред кабинета му много се чака, а лош защото така и така те горките вече само направления и рецептурни книжки пишат.

Следобед водихме на консултация на дребният и сега чааак февруари.

Ние зимата май тук в Банкя никъде не ходим  Confused Лятото Ева обича да си играе в пясъчника и на парзалката на "сянката" и ходим на басейна на Банкя Палас (но само в делнчни дни, че иначе е голяма блъсканица)

Мони и аз много ги мразя градините и ако има моите кой да ги гледа ще са пожелание. Аз не станах по-социална от ходене на детска, напротив затворих се още повече. Ама то си е до дете, а сигурно и до учителки. А ти спокойно бебата си чака времето, нали няма вероятност да изака празниците?

# 156
щом мразите градините, стискайте палци да спечеля от тотото, да купим къща с двор и мама ще ни гледа децата  Peace

# 157
 Мия да права си.Всичко е строго индивидуално.Относно бебата до 12.12 най-късно трябва да се е появила.Ама понеже бях с проблемна бременност и се предполагаше,че ще родя преждевременно......а тя май ще се преноси/за срамотите/ GrinningА най-важното е да се роди жива и здрава пък кога-когато си иска.Аз ще чакам няма къде да ходя Joy
 Софи  Praynigза печалбата от тотото,ама после като спечелиш да не забравиш да се похвалиш Simple Smile

# 158
най-важното е да се роди жива и здрава пък кога-когато си иска

smile3521 smile3521 smile3521

а за печалбата ще се похваля! правим веднага частна детска градина! частна, щото не всяко дете ще може да е в нашта детска градина!  Joy само да е жива и здрава мама!

# 159
  • София
Е то така е, като се успокои човек, че няма да роди шреждевременоо и контракциите спират  hahaha

Аз се кандидатирам за учителка по рисуване и приложни изкуства. 2 пъти седмично по 1 час, защото за толкова имам нерви  Mr. Green

# 160
приема се кандидатурата

# 161
А аз се кандидатирам за учител по дивотиите и белите-приема ли се или не.

# 162
Аз не станах по-социална от ходене на детска, напротив затворих се още повече.

И аз така. Та и мене ме пишете в кюпа на мразещите градините.

# 163
добро утро, лейдис!

приема се, хриси! да ти е честита новата длъжност!   bouquet

аз станах по-общителна, след като ме тресна пубертета! нищо общо с детската градина, дори майка ми каза, че първия месец, като съм тръгнала на градина, съм стояла като препарирана  Rolling Eyes и имаше едни близнаци, дето вечно ме хапеха и деряха!  #2gunfire
да е жива и здрава мама, Евичка там няма да стъпи! колкото и да свикват децата с други деца, не можем да отречем, че децата са прекалено жестоки. трябва ли детето ми да се комплексира от малко, защото му се подиграват, че е дунда /примерно/, че няма жиесен /както казва баба ми  Joy/ и т.н.

# 164
  • София
Добро утро!

Мони - чакаме щъркела и стискаме палци всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт