Нова - новеничка седмичка дотичка (18-24.07)

• 8 393
  • 241
  •   1
Отговори
# 60
Весе,ЧЕСТИТО smile3501Лека и безпроблемна бременност preggo и накрая едно сладко newsm30

# 61
Честит рожден ден на Тея.

# 62
Eeee, Лали- най-сетне се върна  bouquet Как изкара почивката?

# 63
Ами, почивка, хубаво, разнообразно,  върнах се късно през нощта, а днес цял ден пера и чистя.

# 64
  • София
Лали, а снимки имаш ли? И разкажи по-подробно, де. Някои хора тази година няма да ходят никъде на почивка.

# 65
Здравейте момичета  Simple Smile
Първо честит рожден ден на Тея и честита втора чертичка на Веси!
Вижте какво намерих  http://www.medicalbg.com/free_software.php
Има програма за изчертаване на графиката на БТ. Не мога да я пробвам на моя компютър, защото съм с Mac, но на вас може да ви е от полза.

# 66
Момичета имам въпрос : нормално ли е да ме боли яйчника, ако е минала вече овулацията? Цервикалната слуз е като за след ову,но имам болки Thinking

# 67
Как сте мацки Hug
Ние се върнахме от импровизираната сватбена почивка. Та аз съм госпожа за пореден път Mr. Green Беше много приятна мини сватба, само ние, кумувете и родителите. Ще получите снимки ж наи скоро време Heart Eyes

# 68
  • Sofia
Уауууу  Лали  Hug ! Добре си си дошла !
На мен лично ми липсваше ! Simple Smile
А така се надявах да ни зарадваш , ама може би този месец !  Grinning

Честито г-жо Никси  Grinning ! Много любов и разбирателство ти желая !
И чакам снимки !

Стеф ,  не мисля че трябва да боли , ама знам ли  Rolling Eyes .

# 69
Аз бях на разходка и гости из Германия.
Имам снимки, но още не съм ги качила.
Много съм впечатлена от хората - любезни, отзивчиви, много е чисто, разгледахме много старинни замъци.
На Никси честито.
Стефани, нормално е да те боли яйчника, но поносимо и не постоянно.
Ако имаш болка при натиск трябва да отиваш на лекар.

# 70
Ади бе, пийвате ли си за мое здраве Mr. Green
Лали, добре си дошла.Така е у немско, 4исто, подредено, хубаво и ску4но.
Замъците са и моята слабост.Бях впе4атлена от шатотата във Франция, а и историята им е интересна.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ

Черпя, и наздраве от мен с мартини.

# 71
Напих се от мартинито на Тея  Drunk А тортичката беше...мляс мляс Crazy
Лали,мерси много за отговорчето,обаче май се оказа че ме болят бъбреците...като пишкам особено...пак явно съм настинала...вече и от двете страни ме боли Confused Много неприятно..сега си направих билки,май ще ме отпуснат до утре...

# 72
Здравейте момичета,
Имам въпрос - Днес 27 ден от цикъла си направих тест със сутрешна урина,  Sure Check e теста, резултата е много ама много бледа втора черта. И сега това дали е от маркировката на теста или наистина може и да съм бременна? Дори си помислих, че не виждам добре и го дадох на мъжа ми да гледа. И той я видя без да му казвам, ама е много бледа и сега незнам да се радвам ли? Иначе нямам никакви симптоми вече освен болки в яйчниците от време на време.

# 73
  • Варна
Ади, доколкото съм чела тук, чертата си е черта независимо колко е бледа. Май следва да ти кажа честито  Hug
Ама все пак утре повтори теста  Wink

# 74
  • София
Ади, дано дано! Изчакай още 2 дни и направи втори тест. Сигурна съм, че втората черта ще е по-ярка! Запазвам си честитките за тогава.
Лали, завиждам ти, че си била в Германия. Аз съм ходила там само веднъж и много ми хареса. И замъците, и катедралите, и чистотата, многото цветя, фонтанчета...ох, размечтах се!
Тея, мерси за почерпката! А ти как отпразнува снощи?
Стеф, и теб ли те мъчат бъбреци? И мен снощи ме понаболяваха, та заради тях и един проклет комар, който реши да ми изпие кръвчицата, спах много неспокойно.
Аз иначе търпеливо си чакам лелката. Днес ми е 29 ден. Снощи се наядох, като че ли ми беше за последно EmbarassedВ продължение на час редувах солено-сладко, солено-сладко, докато накрая мъжа ми не ме нарече СЛОН и спрях. Айде да идва тая лелка, че с тоя апетит не се трая...

Общи условия

Активация на акаунт