СЕПТЕМВРИйчето засмяно гушка и целува мама!

• 9 642
  • 218
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от мен! Hug

Страхотни снимки разгледах! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Lilian_V, дано бързо да се оправите! Praynig

Бързо оздравяване на всички болни! Praynig

Ние сме добре. Излизаме всеки ден въпреки студеното време, че иначе по цял ден в къщи не се издържа. Направо не знам какво ще правим като застудее още. Мишето тези дни е постоянно залепен за мен, гуши ми се и вика ооо-ооо-оо, много мило ми става, но не мога да свърша почти нищо, когато е буден. ooooh! Все още нямаме кътници, но е много ревлив и на моменти без причина избухва в неудържим плач и не ми дава да му намажа венците. Сутринта започна да пее в 5 и половина ooooh! изправи се в леглото и започна да приказва и обяснява нещо, което изобщо не разбрах от време на време споменаваше мама и тата  Simple Smile.

Хубав и слънчев ден на всички!   bouquet

# 16
  • София
Благодаря ви... сега чакам доктора да дойде до вкъщи и да решим какво ще правим...

Kushi, Елсе и нашият режим е същият, само че си ляга малко по-късно... лягаме към  23.30 , ставаме в 10-10.30 и обяда ни е към 15.00  Simple Smile И на мен този режим ми харесва... така имаме време да си поиграем с него вечерта, когато се върнем от работа...

# 17
  • Бургас
Привет и от мен,
Лилиан, дано не е нещо сериозно и бързо да се оправи малкия бонбон!
И ние сме фенове на мандарините, но най много обичаме да ги стискаме да пръскат и после разамзваме.
Ние си направихме една хубава разходка. Пече слънце, но е доста студено най-вероятно заради вятъра.Хекси, благодаря за съчуствието, приеми и моето към теб! Вече много съм се изнервила към мъжа ми специално и търпимоста ми е сведена до нула. Тази сутрин имаше наглостта да ми каже, че му се спи и няма да става, освен това му било тъпо и хич не купонясвал. Но при мен тези не минават. Взех Алекс, хвърлих му го да се оправя и отидох да си правя кафе.
Куши,Елсе и Лилиан, не знам как издържате на тези режими. И аз мразя да ставам рано, но капвам и ако не си почина час, два и да се разнообразя с книга или филм след като заспи вечер просто ще съм супер крива.
Хайде бай

# 18
Kushi, аз нещо не съм разбрала явно  Wink Hug Деси спа тази нощ през цялото време. Дано да е все така и занапред  Praynig

Нашият режим е закуска в 9, обяд в 13, закуска в 16:30-17, вечеря в 20:30. Даже да сме почнали по-късно сутринта, защото се е случвало неведнъж да ядем в 10, че и в 10:30, вечерта на мойта госпожица й се доспива най-най-късно в 21 и няма начин да не хапне преди това. Иначе за сутрешното ставане няма да ви кажа каква мъка ми е дори когато Деси си спи през нощта, че и аз обичам да ставам късно... Embarassed А пък когато не спи, съм като парцал през целия ден, щото най-късно в 8 трябва да съм станала. А януари като почна работа, направо не знам  ooooh!

Лили, много гадно това с вируса. Дано овладеете бързо положението. За да не се обезводни, трябва да му даваш водичка по малко, но начесто - през 10 мин. по една чаена лъжичка. Но изчакай да са минали поне 10 мин. след повръщането, защото преди това рефлексът за повръщане не е изчезнал още и ще върне пак всичко. Оправяйте се бързо! Praynig

Мишето и Станимирка дано се 'отскубнат' скоро от майките си, че да им остане малко време и за тях  Peace

Днес си купих и чувалче от втора употреба за 3 лв. и съм супер доволна, ще го снимам по-късно и ще кача снимки да видите.

# 19
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Куши,Елсе и Лилиан, не знам как издържате на тези режими. И аз мразя да ставам рано, но капвам и ако не си почина час, два и да се разнообразя с книга или филм след като заспи вечер просто ще съм супер крива.
ами аз си поспивам с малкия следобяд около час време, така че не ми е проблем да изкарам и до по-късно  Blush
и без това съм си нощна птица и винаги си лягам по нощите, независимо дали има нещо да правя или не  Peace

# 20
Ето чувалчето:
Още: http://farm4.static.flickr.com/3188/3045116901_4e372a4706.jpg?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3231/3045116903_e3353782cb.jpg?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3170/3045116907_7a8d1d9250.jpg?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3159/3045116915_2fae5bb3a7.jpg?v=0

Ако не сте виждали скоро Прасчо, ето го и него:

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 15:42 от Escarina

# 21
  • Асеновград
Здравейте,мами  Hug Hug

ЛилиPraynig Praynig Praynig Praynig бързо да се оправяте!!!!!!!!!!!!

Ескаринка, раната на Ани е от събиране на листа- само че не клекнала,а реши,че с изправени крака и наведена напред е по-интересно,и главата и натежа и я удари в плочките и камъните  Sick и кръв имаше даже  ooooh! А в момента освен това има още 2 цицини,едната от които е мноого голяма.Много пада напоследък,незнам защо така,и то не че залита ,а просто не си гледа в краката или се опитва да прави невъзможни неща.Последното нещо е -качва се на дръжката на 1 нисък шкаф в кухнята-дръжката е много дълга,и оттам иска да се завърти и да скочи #Crazy прави все ей такива неща и постоянно се удря -все в челото  Tired

# 22
И Косето е посинен-по бузата,направо като бандит изглежда.Направо не знам как издържа по цял ден само се удря насам натам.
Иначе все още става в 6.30,вечер си ляга към 20.00-21.00.

Напоследък взе да плаче много за мен,иначе не ревнувам като се радва на баба или поне в повечето случай,все пак тя прекарва повече време с него и мисля,че е нормалнод а е привързан и към нея.Но напослдък като ме види да излизам за работа и писва.

Лилиан-Едуард ще се оправи бързо-вирусите минават за ден-два.

# 23
Краси, не са добре тия удряния и то все в главата  Rolling Eyes освен да й спретнеш още една пита  Rolling Eyes
Ески, и аз искам такъв чувал  Crossing Arms отивай да търсиш още един  Blush
Ками, напълно нормално е да става рано - моят заспива с час по-късно от вас и става също с час по-късно  Mr. Green
Лили, дано не се появят сополи - другото ще отмине по-бързо, но сополите поне 10 дни  Tired а иначе щом контактувате с много деца - нормално е да ви лазят вирусите, че то доста народ боледува сега

# 24
  • Асеновград
Веси, и аз си го мисля това с питата.Ще взема да го направя,че напоследък само се удря това дете. То няма общо с краката де,в смисъл,че краката са и супер стабилни,ама...  newsm78

# 25
  • София
Ако не сте виждали скоро Прасчо, ето го и него:
Laughing Heart Eyes

Леле, Краси, Ани голяма панта, мъжко момиче ще е. Wink

Напоследък взе да плаче много за мен
И Дани тези дни доста ме търси, явно да се уверят, че сме до тях. Simple Smile Днес беше много сладък - беше се заиграл в коридора и от време на време се провиква с едно провлачено 'ма-мооо', аз му се обаждам и се кротва. По някое време идва да ме провери какви ги върша в кухнята и пак се заиграва (явно да види дали съм там  Grinning).

Да ви кажа както се оплаквах, че много пищи, сега пък от 2-3 дни все едно е друго дете - кротнал се е, гуши се в мен, като излезем в количката дреме в нея (дали щото беше студено тези дни). Чак викам на баща му да не му е нещо зле на детето, докато врещеше и търчеше, сега пък като коте се гали. newsm78 И все един сънлив, много спи (той си е поспалив, де, но сега още повече).

Лилиан, давай водичка да избегнете обезводняването и дано по-леко го изкара.

# 26
Еск,супер е чувалчето!Много ми хареса!Това,дето ние го взехме е много дебело! Rolling EyesСега се чудя дали да не купя и трето,по-тънко. Whistling
А снимката е уникална! Laughing Heart Eyes Hug

Красиии,и Лизи все си пада на главата! ooooh!Има синини и цицини,но ...Няма начин!  Tired

Лилиан,пиши как сте?Какво каза док? Praynig  Praynig Praynig

Аня,и Лизи е по-мудна тия дни. newsm78И аз все мисля,че нещо й има. Rolling Eyes Може да е от времето! Rolling Eyes

Иначе заспива в 21-21:30 вечер,сутрин 7:30 най-късно сме на линия! Tired
После към 12:30-13 пак ляга и спи около 2 часа! Peace
Ставам,че Лизи иска да ме води някъде. Mr. Green

# 27
  • София
Доктора ей сега си тръгна...  вирус е с повръщане, разстойство и температура... сега 5-6 дни ще се гледаме...  каза ни какво да правим и най-вече да внимаваме да не се обезводни...  дано нямаме проблеми тази нощ..... вкъщи всичко е за пране... повръща навсякъде... първо в неговото легло, после в нашето и накрая насред хола... доста се изплаши и той.. за първи път му е...

Имаме зачервено гърло... трябва да го пазим да не стане нещо по-сериозно...  и да го набюдаваме... 

абе живот.. на всичкото отгоре и жената която го гледа през деня.. баща й влезе в болница, много е зле.. и тя замина за морето... та ни остави сами... и познайте днес отложихме всички срещи и вкъщи... дано през ноща да си свърша работата...

Лелеле, какви бандити си имате... дано се кротнат малко, че не знам как ще ги опазим иначе от рани и поражения....

# 28
  • Гърция
Lilian_V, надявам се бързо да се оправите и най-лошото вече да е отминало Praynig.

Стела също пада на глава, но вече по-рядко Wink Praynig. Преди две седмици се удари на ръба на масата и си цепна кожата до окото, потече кръв, тя пищи, баща и се шашна, докато я успокоя да видя какво и е голям зор видях Crazy. Уплашихме се здраво, но слава богу, не се се стигна до  лепене. Още и стои червена линийка, дано не остане белег. Много е смела и се опитва да прави невъзможни неща. А каква е бърборана, не е истина Crazy, не и спира устата. Тръгна ли са ни кучешките зъби, това допълнително я изнервя, респективно и мен Wink. За съня сме си по старому, вечер заспива м/у 20.30 и 21ч., сутрин се буди около 7.30-8ч., в 13ч ляга и спи 2-3часа.

Лека вечер Hug!

# 29
  • Бургас
Лилиан, доктора предполагам Ви е изписал лекарства, но да знаеш че сокчетата на Хип орс са много добри при този вирус и да не се обезводни. Бързо оздравяване!
По повод динамичността на децата явно е от по-студеното време, защото и Алекс е по-кротък тези дни.
Следобяд ми опъна нервите до краен, само мрънкаше, хленчеше, ревеше с глас. Направо отврат. Единственото му забавление беше да ми бие шамари по лицето. За пръв път ме удари снощи, а днес му беше особено интересно и любимо занимание. Аз го наказвах всеки път, но си изтърпяваше наказнието с хленч и после пак. Не знам как да се справя.
Хайде спокойна нощ

Общи условия

Активация на акаунт