Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 254
  • 858
  •   1
Отговори
# 120
Ехооо!
Здравейте на всички "стари" и "нови" Дюканстващи.
Току що едно пиленце ми даде линк към темата със снимки на Тунинг newsm20
Малееее щях да припадна!
Влюбена съм вече!
Майтапа на страна, но съм възхитена. Толкова воля в един мъж?!
Успех на всички - режима действа!
Аз съм в трета и си задържам килограмите успешно.
Специални поздрави на Вещи, Кри, Звездопад, Цоци и всички, които ме подкрепяфа. Пак ще намина някой ден  love001

# 121
  • София
но споделям, че стартирах режима с дрехи № 62.

Тадима  Hug добре дошла!   bouquet Не се притеснявай, аз почнах от 53-4 по немската номерация  hahaha сега нося 40  bowuu
ВК  Hug

# 122
mei long  - вероятно вадиш изводи от моя пост, но при мен има много различни фактори от теб, сигурна съм. Триците са полезни, и вършат чудесна работа. Аз също обожавам дюнер и тостер от трици. За момента съм ги спряла, за известно време, за да размърдам малко бавния си метаболизъм. Все пак това са 8 месеца и кусур  Mr. Green 
Има хора които реагират бързо на отслабването, има и светкавични резултати, но има и такива като мен които въпреки бавните резултати продължават.
Самонаблюдавай се. Сама ще прецениш кое как ти действа и ще го спреш или увеличиш. Съвети може да ти дава всеки, но само ти си човека които може да прецени най точно.

VK - радвам се, че наминаваш  Hug

# 123
ros4o, Hug
така е, при всеки е различно.
аз задържам от един месец, което ми се струва малко прекалено. понеже си водя и дневник с дневна консумация (по стар навик), индивидуализирах тези храни като задържащи. като ги спра, ще разбера дали наистина е така.
доскоро бях и на друга диета, чиято цел беше да не качвам от хормоните, които приемах. наистина качих малко, в сравнение с друг път, но вече наистина е плачевно положението.
както и да, без да се отплесвам, знам, че съм "имунизирана" и бавничко ще става...

и все пак, един месец! Shocked

Hug Hugна дружината!  bouquet

# 124
  • София
след внимателен анализ на менюта, открих, че трябва, докато отслабвам, да забравя за:
- трици - т. е. и малкото разрешени ни въгехидрати
- млечни - т. е. прясно, кисело мляко и извара
- подсладени сладости - включват млечни и трици
....
Не съм съгласна!!! Изключването на млечните може да ти докара толкова пробеми, че не ми се мисли  Crossing Arms
И в края на краищата остава, че в П дните ще ядеш само месо и риба  Thinking
Извинявай, но подхода ти не ми харесва, ще ти донесе само проблеми със здравето  Peace
Не случайно Дюкан ни съветва в краен случай, при дълго задържане, да намалим млечните до половин кило, но не да ги спрем. Peace
Доколкото разбрах, си от месец на режима  newsm78 Колко си свалила за този месец? 

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 20:29 от ЗлаВещица

# 125
Нелсън Аз казах ли ти слънцееее   love001 Утре не само го цунай,ми го погали  Mr. Green

Росчо
   love001 newsm51
Слабенцеее И тебе те видях     love001

Абе момичета не ви ли притеснява факта,че Туни не е влизал 5 дни въобще във форума  newsm78 Само дано да е добре  Sad

Искам да цунам много хора....почвам пък дано не изпусна някой  Mr. Green
rivela , cote , baci , Цоци ,vesito5 , shushy80, smileys , sanny3 , krikri, nelsun, feelgood,svetlat,Tatitt, Вещи, VK,Слабе,Филюдка,Горда,ros4o,Nyala,Sagittarius,merito,KIARA_,музичка,Нели,ЛориХю,dorchester,
zvezdopad,labello,
    love001  love001  love001  love001 и всички останали   love001
Ако някой съм изпуснала неволно да си каже бързо  Mr. Green
Ше ви изям като свиня блажен вестник ей....като куцо пиле домат...бе шЪ ви праЯ да умиргате  Mr. Green tooth tooth tooth

Веднага редакция ванесса йо Сори пиленце...не съм искала.....аре реванш....много цунки и нагушканици и на теб     love001  love001  love001

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 20:40 от tonito26

# 126
  • Пловдив
след внимателен анализ на менюта, открих, че трябва, докато отслабвам, да забравя за:
- трици - т. е. и малкото разрешени ни въгехидрати
- млечни - т. е. прясно, кисело мляко и извара
- подсладени сладости - включват млечни и трици
....
Не съм съгласна!!! Изключването на млечните може да ти докара толкова пробеми, че не ми се мисли  Crossing Arms
И в края на краищата остава, че в П дните ще ядеш само месо и риба  Thinking
Извинявай, но подхода ти не ми харесва, ще ти донесе само проблеми със здравето  Peace
Не случайно Дюкан ни съветва в краен случай, при дълго задържане, да намалим млечните до половин кило, но не да ги спрем. Peace
Доколкото разбрах, си от месец на режима  newsm78 Колко си свалила за този месец? 

И аз да се изкажа.  По скоро да питам mei long  откога е на режима. На 28 октомври ни писа, че през ударната фаза е свалила по-малко, отколкото е качила след това на ПЗ
..но аз свалих 1.5 и качих от онзи ден 2.5кг newsm7
После се оказа, че дневното меню е
100гр. сурова чушка
200гр. пилешко
1 яйце
1 кофичка кис. мляко..а, и триците!
Това всичко на 28 октомври, сега след по-малко от месец казваш, че задържаш вече месец и искаш да спреш храните, които са изключително важни и без тях не може. А ядеш ли повече, както ти препоръчахме тук, или все още ядеш по толкова?

# 127
  • Sofia, BG
Тонич мен забрави  Blush

mei long не се ограничавай в и без това силно ограничителният режим! Това вече може да е вредно за организма.

Както гледам тук също се вихрят страсти около номинациите, затова и аз да проагитирам голямата Дюканска дружина да гласува за Slav4e_Av4e в категорията Златна Сврака, че и е много кеф на детето да спечели тази година (миналата не успя за малко). Ако си нямате друг фаворит в тази категория, пуснете гласче за нея    bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=349588.0

kissesss

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 20:47 от ванесса йо

# 128
А някой карал ли е 1/1. Питам просто да знам дали се сваля и така. Знаете ли и на мен ми омръзна да карам 4/3 и си мислех да мина 1/1, но някой който е карал, да каже дали се сваля  Praynig

Пролетта карах известно време 1/1, защото се бях заковала на килограмите на които са била доста дълго време, само за седмица се размърдаха килата.
Сега карам втора поправителна, от 1.11 съм само на схема 1/1 (като първият протеинов ден от схемата изигра ролята и на ударна)- резултатите са ми в лентичката

Кри  Hug

# 129
  • София
Здравейте  Hug
и аз да се разпиша в новата тема. Нещо ми се закучи свалянето, но не съм се предала и продължавам.
Много съм доволна, когато хора, които не знаят, че диетувам ми кажат: "Ама ти много си отслабнала!" Не са много, но се радвам, когато мога да си вляза в стари дрешки от по-финните периоди на живота ми.

# 130
Kri, като знам какъв съм млекоядец, надали ще успея да ги спра на 100%...с голяма радост скачам на предложението за кофичка на ден. Embarassed

Вещи, от 18.10. съм на режима. постарах се да си увелича колич.храна още в деня, в който ме посъветвахте.  признавам си, направих го постепенно. но примерно днес менюто ми беше: закуска трици. после към 11ч 2 домата и пил.шишче. към 13 пак шишче. къмто 5ч. пил.гърди (дом. производство) и спанак. още не съм вечеряла.  Flutter
в сравнение с предишното меню...подобрение, нали?

аз се отчаях, защото почнах на 63кг +/-, зависи от настроението на кантара. сега съм все още 63кг+/-, с леко плюсче от 1.5см на обиколки. вярвам, че режима действа- иначе нямаше да се захвана. не съм прегрешавала, незвисимо колко торти и шоколади се разнасят всеки ден в офиса.
и като извод ми остана, че бъркам някъде и задържам от нещо. освен да не съм оплескала броенето П/ПЗ newsm78

ванесса йо, аз обожавам месо- режима не ми тежи! няма време за готвене, но се организирах и се нося с канчета и бурканчета.  

не ме бийте с метлите, не съм се отказала досега, защото тук се подкрепяте! а и резултатите ви са главозамайващи... Crazy
 а аз?! smile3511

# 131
Сега пих течен парафин - 1 с.л. ,защото вече не издържам ,коремът ми е подуут Whistling.Дали утре сутринта мога да се зарадвам на резултат ,кокиченца

# 132
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте, съратнички (леле, малко соц прозвуча, ама си е точно)!

Днес си взех малко отпуск, да се помоткам, та хайде на Произведено в България. Обикалях, гледах, уж нищо не си харесах и тъкмо да тръгна да си тръгвам... и хоп, и си купих изневиделица панталон, блузка и рокличка (тази я закопчах, верно със зор, ама се закопча). Та сега се фръцкам, ама няма кой да ме снима да ви пусна снимчици...

Много си се кефя и само се оглеждам в огледалото и се хиля... малко ми действа на мозъка тая диета... слабоумие ме гони... да ходя и да си се усмихвам! Не мога още да свикна с новата си визия и всеки път си се изненадвам приятно!

Момичета, просто се чудя как досега съм имала проблеми с теглото - толкова ми е добре с тази диета, изобщо не ми е тежко и трудно да я спазвам и хич не ми се прегрешава... Обичам го тоя доктор Дюкан!

# 133
svetlat, мноооооого благодаря
От другата седмица, значи ще пробвам и аз на схема 1/1  Simple Smile, пък дано се размърда този проклет кантар  Sick

# 134
mei long, само с водата не ни каза как я караш...Хубаво е, че така си се настроила, до колкото схванах си имала хормонална намеса, пробвала си да отслабваш, накратко, твоят случай не е средностатистически (ако греша, измини ме, желая ти много здраве!).Преди дни отново попрелистих книгата на Дюкан и четох за жените с хормонални нарушения и тези, които са в предменопауза, за задържащите вода - абе, проблемните метаболизми.Дори  и за тези хора има надежда, може да става трудно, но ставало, искам да те ободря и да ти кажа, че нищо няма да загубиш от спазването на режима и е много важно да са ти реални очакванията, за да няма разочарование от неправилно поставени цели.Не си поставяй срокове, не се сравнявай с никой, режимствай си и ни споделяй как вървят нещата!

Общи условия

Активация на акаунт